Hej
BLAIR
Dobrze ze sobie radzisz i jest ok. A pomysl z podrozowaniem jest wspanialy :-)!
Jazza
Ja lubie tez tatoo ale co do facetow to ed sheeran mi ostatnio wpadl w oko haha

ale moj m nie chcialabym zeby tyle mial ;-) ale ed ma fajne. Moj ma tygryaka z kubusia puchatka na posladku

i jakies stwory na cycu i ramieniu male. My slub mielismy mega spontan. Zaczelismy byc ze soba jakos koncem kwietnia w czerwcu poszlismy do usc ze chcemy juz slub ! Ale najszybszy termin byl na 14 sierpnia

ale bylo cudnie :-) zycze wam pieknego niezapomnianego przezycia :-)
Co do ciastek musze wyruszyc na jakies poszukiwania

niestety u mnie lidla nie ma alr jak pojade do gina to wstapie :-) no i kciuki za tescik ;-)
Noelka
Zeby humor sie poprawil polaz po sklepach albo jak lubisz czytac to kocyk gorace herbatka i dobra kniga ;-) kciuki za prace;-)
Julcia
Jak corcia? I jak ty sie cxujesz cos ten teges przeczuwasz?;-)
Mychunia
Oj to maly nie dal pospac. Zdrowka dla mka zeby szybko mu przeszlo i pomogl ogarnac wszystko! Chlop jak choruje to najczesciej gorzej jak z dzieckiem ;-) choc mam nadzieje ze nie masz tego problemu:-)
A ja dzis jaskowi mojemu zajecie dalam... wycinanie paskow z gazet na lancuch. Posklejalismy i wyszedl nawet dlugi.
Kupilam tez duzo ozdob i ******* do robienia ozdob

ale schowalam bo zaczne robic jak mlodego wygonie do przedszkola

wszystko by mi porozwalal i poniszczyl a dosc konkretne rzeczy kupilam :-) oj bede miala zajecie :-) moze w sr juz zaczne :-) odebralam eyniki z hiva i reszty zakaznych i na szczescie ujemne ;-)
Dziewczyny testujace macie jakies przeczucia?