reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee
Wypoczywaj :-)

Kirnelia
Oby nas przeczucia nie zawiodly ;-)

Lux
Co tych chcesz od kobity ktora posci :-P;-):-D:-P zgwalce po wszystkim meza ze bedzie mnie unikal przez pol roku :-P
Dasz rade z dzieciakami ;-) przygotuj sie psychicznie do swojego potomstwa :-D;-)

reklama
Ja też się zastanawiam nad wiesiołkiem.
Nic mi się dzisiaj nie chce...Chyba się nie wyspałam, bo cały dzień jestem jakaś taka marudna i wszystko mi przeszkadza :/

lux: jak dzieciaki? Nadal szaleją? :D

missiiss & kornelia: życzę wam zatem dziewczynek :D

missiiss: hahahaha rozbawił mnie fragment o rzuceniu się na męża :D

Jugoslawa, no jest wojna nadal, ale mam je gdzies! Tylko slysze: no ciocia, a on... no ciociu, wez jej cos powiedz, no ejjjj, nie bij mnie, glupia jestes. Spadaj bezmózgu, no ciociaaaaaa!

JugOslawa
:-D;-) a co do pci-dziekowac;-) mOj stary i tak mowi ze czuje ze bedzie chlop a chcialby core. Chyba sie tak nie nastawia jak ja... powiem ci ze ostatnio z kuzynka rozmawialam i ona tez opowiadala ze czula ze dziewczynka i drugiego chlopca ma. Ale rozczarowanie po usg przezywala chyba z miesiac-tego sie wlasnie bardzo boje. Tego rozczarowania. Choc sa plusy chlopca bo wszystko mam po jasku no procz rozowego nosidelka :-P no i z pokojem problemu by nie bylo,ale jakos tak strasznie sie denerwuje przed ta wiedza. Ale chce juz wiedziec. A co do niewyspania ja niby spalam ale czuje sie jak niedorznieta kura o_O cos w powietrzu wisi chyba bo kazdy dzis senny kOgo spotykam.

Lux
Widze ze ostro :-D:-D haha bezmozgu :-P niezle teksty leca :-) jaki wiek maja te dzieciaczki?:-)bo widze ze mieszanka wybuchowa;-)

Aschlee
To moze byc wlasnie niebezpieczne :-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry