reklama

Staraczki 2014 :)

Julia, no daje mi jajnik do teraz popalic. Ewelina-gratuluję! Julka89 myślę, że dzień przed Ci już wyjdzie test, ale najlepiej poczekaj do dnia spodziewanej :) mój brat dzwonił i mają problem z córka, bo im znów choruje, a do przedszkola nie każą przywozić chorych dzieci i nie bardzo ma się kto teraz nią zająć. I mnie prosił o pomoc. A ja mam takie głupie godziny w pracy i ciężko będzie. Ale coś wykombinujemy i im pomogę :)

reklama
Lux no to jestes niezastapiona;-)
No u nas tez chorych dzieci nieprzyjmuja...Mela miala w zeszlym pon. Smarki i juz mowily zeby cos tym zrobic...

Musze napisac liste na zakupy i tego wiesolka sobie zamowie;-) albo infolic? Co mowicie dziewczyny?

Jugosława, dzięki, jakoś zasnęłam i wstalam pół godz temu.. :P już lepiej, ale dobrze, że zostałam chyba bym miała zły dzień w pracy coś czuję ;)
Julka89, zrób tak jak mówisz, fajny prezent będzie :) ja testuję dzień po - 23.12 ;)

Cieszę się , że mój mężu coś tak się odmienił i obiecał, że będzie codziennie jak on to mówi "kopulacja" :P kiedyś już próbowaliśmy w 3 najbardziej płodne dni pod rząd, ale nic z tego nie wyszło, więc chyba faktycznie coś ze mną nie tak :(
Marzy mi się, żeby ta kreska na teście owu. wyszła mega ciemna, żebym chociaż miała pewność, że coś tam u mnie wzrasta ;p

Lux u mnie tak samo zabraniaja chorych dzieci przyprowadzac.Ostatnio akurat babka tlumaczyla ze nie moze go z nikim zostawic a sama do pracy musi isc ale nie pozwolili.Kazali go zabrac do domu i koniec.

Ja tez mam w domu wiesiolka ale jeszcze go nie uzywalam w tym cyklu stwierdzilam ze zobacze jak to bedzie po tym zabiegu ale o dziwo jest ok.Po ostatnim zabiegu bylo licho wiec wzielam i akurat sie udalo:tak:

Ewelinka gratki.:-)

Julka
Moj syn z racji ze wypija 300 ml kakao w lozku z butelki spi w pampku :-D:-P wiem wstyd ale no musze go juz powoli oduczac bo te najwieksze juz sa za male. Tylko w nocy ma oczywiscie. Musze go nauczyc zanim pojdzie do swojego pokoju zeby nie wszystko na raz. Ale moj jak nie kakao to piciu duuzo pije przed snem i to mnie martwi ze bedzie sie buntowal ze mu nie chce wiecej piciu dac jak troszke w szklance. Nie ma pronlemu picia z kubka ale rano i wieczorem do snu zawsze 300 kakao idzie. Nie wiem zaopatrze sie jutro w ceratki bede nastawiala budzik ale czuje ze moze byc ciezko bbrr. A co do wozia to ja uwielbiam blekit wiec i corci bym kupila :-) ja bylam pewna ze ono pojdzie za wiecej ale i tak uwazam ze fajna okazja za 80 zl. Tylko jak bede z nim chodzic to wszyscy beda mowili " o jaka sliczna dziewczynka, jak mana imie? - mikolaj:-\" hshahaha :-D:-P mi osobiscie wiesiolek nie podszedl ale ja mialam ten prawdziwy nie z tabletek. Inofolik pomogl od razu :-D no ale wiadomo na kazda inaczej wszystko dziala.

O matko spalam od 9:30-12! Teraz jeszcze bardziej mnie bania boli od spania :-P no ale gary pomylam mamuska mi stos zostawila co bym sienie nudsila czasem. Zjadlam psinki nakarmione i relax przy forum :-)o stary mi puscil esa ze na bank bedzie chlopak bo tak czuje... a ja czuje dzialche ale to chyba bardziej z pragnienia ...

Lux
To jajnik daje znac ze chce jeszcze sexiku :-D;-);-)

Ostatnia edycja:
U was też tak ciężko wytłumaczyć swoim mężczyzną o co chodzi z tymi dniami płodnymi/niepłodnymi, owulacją...kiedy należy robić test i dlaczego itp..... Mój kazał mi zrobić wczoraj test, uparł sie i koniec kropka! przeciez kochaliśmy się zaraz po okresie, też do końca a minęło 10 dni więc jakbym była w ciąży to by mi wyszło. Już nie mam siły mu tego tłumaczyć, że wczoraj nie miał prawa mi wyjść test. Już ma humor gorszy bo liczył, że wyjdzie pozytywny.. on i tak wie swoje....:) też licze na II kreski, ale wiem,że trzeba poczekać na test a nawet jak nie będzie teraz II kresek to w końcu sie pojawią :-D

Julka
Dobre ppdejscie tak trzymaj
:-) a co do chlopa oni maja swoj swiat racji akurat ;-) moj to akurat kuma bo wszystko tlumaczylam bo chcial kiedys i wie ba nawet sam na mnie sie drze ze za wczesnie test robie ;-) uparci sa :-)

Missiiss ja tez po poludniu troche spac pojde bo jutro nie bede spala wogole :(

Julka moj wie co i jak i zazwyczaj on motywuje zeby zrobic test wczesniej,a jak nie wyjdzie to zawsze sie ludzi ze moze jeszcze za wczesnie ;)

Ewelinka gratki :tak:

Hej :-) dziś u mnie też sennie, wczoraj wrocilam z uczelni to po południu ze 4 godz przespalam i w nocy normalnie a dziś znów 2 godz drzemka szok :-P ale jest tak deszczowo i pochmurno, ze na nic nie ma ochoty :-(

Mississ ja tam myślę, ze ten róż to znak :-) ja tam też czuję, ze będzie u mnie dziewczynka :-) ale się okaże za jakiś czas :-)

reklama
Miss? Wiesz co? Zboczona jestes :D Laski no powiem, ze ja bratu zawsze pomogę, od tego siebie mamy :) a jajnik nie odpuszcza, chyba wczoraj byla owu :) laski ja chyba na ten wiesiolek sie jednak skuszę :) Julia, nie wiem co Ci doradzic, ale chyba wiesiolek lepszy :) i po co ja mowilam, ze dzieci beda niegrzeczne? Wrrrrrrr! Ladnie je szarpie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry