reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien dobry.
Samopoczucie lepiej troche...zimno dzisiaj strasznie ale chociaz slonce czasami sie przebija

Julia moja ma co jakis czas takie jazdy.Ryczy wtedy o wszystko.Wtedy najpierw z nia rozmawiam czy jest jakis problem...jak jest to go rozwiazujemy wtedycjak reka adjal a jak nie ma problemu to tylko totalne nie zwracanie uwagi pomaga.Jak widzi ze kompletnie nie reaguje na to to tez bardzo szybciutko mija.A juz kilka razy jak przytulalam,prosilam zeby byla grzeczna to robila zupelnie odwrotnie.To chyba faktycznie taki bunt 4 latka :)

Missiiss moze to faktycznie znak ze tym razem to nie siusiak sie tam kryje ;)

Julka89 no to czekamy na efekty staranek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee pogoda też tak wpływa na nasze samopoczucie, też mam taki średni humor. Julka, a może ten cykl będzie owocny :) Miss a nóż widelec będzie dziewczynka :D he he. Laski jakieś rady na ból żołądka?

Witajcie poniedziałkowo,

julia: musisz po prostu obserwować i może wtedy będzie łatwiej stwierdzić co się z córcią dzieje. Może to faktycznie jakiś bunt dziecięcy.

moniusia: wiesz, prezent podzielony na dwie dzęści to dwa razy tyle radości :D Mnie też biżuteria humor poprawia :D Jak nocka? Dusiło cię jeszcze? Zdrówka życzę :)

lux: ja na obiad mam makaron kokardki z sosem koperkowym z łososiem. Co do dzieciaków to może nie będzie tak źle? Chociaż jak dorośli zmiany pogodowe wyczuwają to dzieci tym bardziej :D Ograniesz gromadkę :) U mnie na ból żołądka pomaga mięta, tylko przestudzoną trzeba pić. Siemię lniane też jest dobre do picia, tworzy taką powłoczkę ochronną i łagodzi.

jazza: przetrwasz te dwa tygodnie zobaczysz. Pytanie w jakim stanie, no ale w święta się powinnaś zregenerować :) Udanego dnia :) Dzisiaj ciężko będzie, bo śpiący dzień się znowu zapowiada :/

julka: no no no gratuluję i czekamy w takim razie na II :D

missiiss: współczuję bólu główy :( Po piernikach cudownie pachnie...mhmmm! Niezła okazja z nosidełkiem :) Może to faktycznie znak, że córa będzie :D A jak nie to zawsze możesz jakiś kocyk położyć jak będzie ci przeszkadzać kolorek :)

aschlee: dobrze, że powoli ci humor wraca. Niestety takie rzeczy się zdarzają, nie jest to wszystko sprawiedliwe :/ Udanego dnia kochana :) Macha do mnie twój kołyszący misio z sygnaturki :D:D:D

U mnie od rana pada deszcz, a w zasadzie mżawka taka jest. Już chyba wolę jak leje przez trochę i przestaje niż tak mży przez cały dzień.

Cześć dziewczyny :)
Mychunia, śliczny synek :)

Aschlee, no nie dziwię się, że jesteś wściekła... Kurde, to jakieś pokręcone, facetowi profilaktycznie dadzą, a Tobie nie chcą...

Ja już czuję, że się Święta zbliżają - coraz mniej czasu na wszystko ;) a to jakieś spotkania przedświąteczne, a to kupowanie prezentów... w ten weekend jedziemy do rodziców męża, więc znowu chcę upiec pierniczki. Nie wiem, kiedy to zrobię :D

A w ten weekend żadna nie testowała? ;) mnie się dzisiaj śnił pozytywny test, hehe :D

Ech, muszę zaglądać bardziej regularnie na forum, bo później po kilku dniach, to nie wiem, co komu odpisać

Laski, u mnie ten żołądek zaczął wariowac po grochowej, która w czwartek zjadłam. Nie wiem czy mi boczek nie zaszkodził. Prędko na ta zupę nie spojrzę he he. Ten mój śpi, obiad dziś zjedlismy o 11-ej. Nie lubię tak wcześnie, no ale jak Tomek ma nocki to chce żeby zjadł i się wyspal. Do pracy jadę na 15-tą.

Dziewczyny jak myślicie kiedy najlepiej zrobić pierwszy test, ostatnio moje cykle trwają po około 40 dni, okres miałam 18.11.. myslałam żeby zrobić koło 22...tak przed świętami :-D ale byłby prezent dla mojego, on to chciałby żebym najlepiej już test zrobiła i żeby już wyszedł wyniki,

Witam

Od rana mialam gosci psiapsioly na sniadanie wlecialy;-)

Lux widze ze ty tez niemialas wesolo:-(

Jazza wiesz co dziaslo nieboli;-) ale umowic sie musze na wizyte bo to pewnie chwilowe ze jest lepiej..

reklama
Miss u nas sikanie samo przeszlo w nocy...bylo dlugo nasadzanie, od jakiegos czasu sama juz sie budzila i czula ze chce siusiu i plakala wiec zawsze pytalam czy siusiu chce, a od niedawna sporadycznie juz sika w nocy, raczej przetrzymuje do rana...a co twoj synek w nocy robi?
No to niezle z rym fotelikiem;-)
No ja jak jeszcze niewiedzialam kto tam jest to zalicytowalam wozek a kolory uwaga szaro blekitny;-) i pozniej wyszlo ze corka;-)

Julka w takim razie &&&&&&
No test najlepiej zeobic w dniu spodziewanej ale tak z 2 dni wczesniej tez mozesz;-)

Jugoslawa u mnie tez deszcz padal od rana.

Melka jak u Ciebie sytuacja?;-)

Noelka no jak sie wypadnie z rytmu to ciezko sie wbic;-)

Ewelinko gratuluje:-D

Watpliwosci jak tam wizyta znajomych?;-)

A mi dzis tez znow nic niechce:/
Wczoraj do pozna ogarnialismy salon zeby bylo mozna normalnie funkcjonoeac, reszta dokonczona bedzie w wekeend.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry