reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee
Moja mama taka jest jest ok a nagle boom i juz oczywiscie dala nam termin wyptowadzki na @
20 stycznia i ja to nie o bchodzi czy bedziemy mieli juz zrobione czy nie. Ehh no coz durne dni takie sa. I tak dobrze ze juz jest po przejsciu menopauzy bo to byl kosmos... ja nastolatka a ona w przejsciu... dlatego po maturze w domu juz mnie nie bylo. Modle sie zebym tylko ja taka nie byla bo chuba sie pochlastam. Najlepiej wtedy ja unikac ;-) az jej do konca przejdzie hehe

reklama
Witajcie popołudniowo,

kornelia: podołasz, podołasz :) Ponoć dziecko jest ciężko zepsuć - tak mówią wszystkim mamom :D Fajnie, że to ostatni zjazd. Odsapniesz sobie przynajmniej i weekeny będą wolne, no przynajmniej po tym jak pracę napiszesz :D A trudny masz temat? Dużo będziesz musiała pisać?

julia: o kurcze :/ źle z tym dziąsłem :/ Musiało ci jakoś przejść? Stan zapalny na drugą stronę? Robiłaś sobie rtg zębów ostatnio? Na kieszonki są ponoć jakieś zabiegi.

lux: niezla ilość imprez kochana :D Ale fajnie tak się pobawić i spotkać w większym gronie :) Gratuluje pozbycia się kilograma :) Ja dzisiaj na obiad tez mam rybkę, tylko pieczoną i do tego warzywa. Co do odżywiania to ja podobnie robię, że w tygodniu trzymam dietę zdrową, a w weekend jak jest okazja, albo mam ochotę to sobie na coś pozwalam :)

missiiss: uwielbiam pieczarkową :D A winko jest jakieś japońskie "plum" się nazywa. Było ostatnio w promocjach w takich większych marketach. Co do remontu to ty się ciesz, że pomóc nie możesz przy remoncie :D Możesz za to nadzorować, żeby praca dobrze szła :D:D:D Erotyczne sny to bardzo często są właśnie wtedy kiedy posucha jest :) Kochana ty i tak dużo robisz, więc nie masz powodu do żadnych wyrzutów sumienia. Co do menopauzy to teraz jest trochę łatwiej bo leków jest więcej i można złagodzić skutki, więc z nami będzie już łatwiej :)

aschlee: tulam, żeby ci się humor poprawił <przytul> Masakra z tą heparyną :/ To nie jest sprawiedliwe :/ Dziewczyny mają rację, że może jak zaczęłaś pracę w szpitalu to będzie trochę łatwiej. Trzymam kciuki i walcz kochana!

U mnie dzisiaj piękny dzień był, słonecznie i ciepło. Spacer zaliczony :) Teraz się bierzemy za chałkę drożdżową z budyniem :D Jedno co to spać się chce, kawa nie pomaga :/

Julia no to mamy kawałek do siebie, ale zawsze moznaby się spotkać w samym Pzn he he :) Miss no ja jak mi idzie owu to mam mega ochotę ha ha. Jugosława-no ja lubię po rodzinie jeździć, u taty było super, u babci też. Za to u tesciowej jedynie pół godz wytrzymałam, bo szwagierki facet mnie wkurzył i dostał przy gościach pocisk.

lux: no ja też lubię rodzinę odwiedzać. Akurat takie weekendowe odwiedziny są na tyle krótkie, że zwykle nie ma czasu się poróżnić i posprzeczać :D

Ononnnnommmommmnnnom! Jaka ta chałka drożdżowa z budyniem wyszła pyszna!
Muszę pochwalić swojego TŻ, bo normalnie ciasto drożdżowe zrobił i w ogóle ta chałka to jego pomysł :D Normalnie nie poznaję :D Co się z nim stało nie wiem :D Obiadek na jutro zrobiony: makaron kokardki z sosem koperkowym z łososiem. Starczy na dwa dni obiadowania.

A teraz czas na relaks przy winku :D Tym razem musujące :) Korzystam z faktu, że dupek dopiero biorę od 16dc, na prl dopiero jutro, a clo w kolejnym cyklu ;D Hyhyhy...

Juz ktorys z kolei probuje wyslac post i mi wcina:/

Sorki ale 3 raz mi sie niechce pisac tego samego:/:/

Ja jednak niewykupilam duphastonu...a mam to gdzies;-) bo wczoraj zapomnialam kupic...trudno

Miss widzę, że pisałas o swojej mamie. Moja to fenomen. Ona od zawsze faworyzowała mojego brata, może przez to ja bardziej do taty ciągnęłam i mam z nim super relacje. Gdy się pierwszy raz rok temu wyprowadziłam to była taka wojna, że pół wioski ją słyszało. Zobaczyła, że dajemy radę to się odczepiła. Gdy zaszłam w ciążę to tata był w raju, ona niekoniecznie. Gdy poronilam to walnela tekst, czy mam jakieś świeże i czyste laczki do szpitala... Brak słów. Jugosława-to widzę, że masz udana niedzielę :) mój na nocke pojechał i całe łóżko moje :D Julia jak tam dziąslo? Aschlee jak samopoczucie?

Kurde tak licze ze jutro chyba polece po ta recepte;-)
Miss a duphaston mozna brac 10dni? Bo dzis jest 15dc wiec jak moge go wziasc?

Miss no mama sie niepopisala:/
Zycze Wam zebyscie szli szybko na swoja kuchnie;-)

Lux no widze ze twoja mama tez nieciekawie:/ ale powiedzcie niby milosc do dziecka sie podwaja to dlaczego jest faworyzacja?
Powiem ci ze dziaslo w miare, ostatnio byla gehenna, ale tez jezykiem staram sobie wydusic troche tej ropy:/

Niewiem co z moim dzieckiem sie dzieje?!!:-(
Znacie jakies poradniki na ryczace dziecko? Ja jej niepoznaje?!:'( ciagle wyje, o *******y, do snu to juz o wszystko, niewiem jak mam reagowac na to...tak zeby pomoc a niepogorszyc i przyzwoliv na te sytuacje:/

julia: bo to forum dzisiaj działa tak jakby chciało, a nie mogło :/ Mnie się znowu otwiera przez pół dnia :/ Ja duphaston biorę od 16dc do 25dc i wychodzi dokładnie 10 dni. To akurat jak jutro wykupisz będzie dobrze :) Co do córci: a ona miała tak wcześniej? Może to przez zmianę otoczenie, ma teraz własny pokój, może dlatego coś jej nie odpowiada? Ona wcześniej z wami była w pokoju? Co do ropy: może płukaj dentoseptem? To jest odkażające dla jamy ustnej.

lux: eh widzę, że twoja mama ma dosyć trudny charakter. Wiem coś o tym, bo moja też ma :/ No ale cóż, akurat tego nie da się zmienić. Można tylko żyć po swojemu i nie pozwolić psuć sobie tych dobrych chwil.

Dobry wieczór kobietki :)

miss, ojjj moja mamuśka też jak meno przechodziła to była masakra...

Lux
, fajna mamuśka ;p.. ja na swoją nie mogę narzekać, odkąd się wyprowadziłam z domu dogadujemy się tak jak trzeba ;) ojciec alkoholik są po rozwodzie, więc praktycznie mam tylko ją ;) jego tylko wtedy gdy uda mi się go złapać jak ma okres trzeźwości, a to bardzo rzadka sytuacja ;p

julia0903, każde dziecko jest inne, nie wiem czy poradniki coś dadzą, może jakieś nerwy udzielają się od Was...

Ja się rozchorowałam... na niedomiar złego rano jak strzęsywałam temperaturę z termometra owu to wypadł mi z rąk i się pobił... i do kosza.. dałam sobie spokój z tym mierzeniem, widocznie tak miało być :) a dopiero 3 dzień mierzenia ;p testy owu robię - dziś i wczoraj taki sam wynik, dosyć wyraźne kreski, ale nie aż takie jak trzeba ;) ale działamy tak czy siak :) Tak bardzo pragnę, żeby te święta były wyjątkowe...

Dziś mamuśka u mnie była, ma sklep z firanami i cuda mi porobiła na oknach ;) od razu inne podejście do mieszkania ;) odkąd zaczęliśmy sprawy z budową nie chciało mi się tu nawet przebywać i nic zmieniać ;p (wynajmujemy narazie mieszkanko), ale nowe rzeczy i porządek potrafią wzbudzić moją sympatię z powrotem ;)

Chyba zamówię sobie jeszcze na poprawę humoru łańcuszek i zawieszkę z apartu, dawno już na nią poluję ;p Nie mam kasy zbytnio, bo chrzestną będę, ale mężu jak coś dorzuci później :P chyba.. :P

Ostatnia edycja:
reklama
Moniusia - budowa, fajna sprawa, nie ma to jak na swoim :) Julia, niedawno koleżanka mi opowiadała, że jej 6-letni syn ma jakieś lęki i ataki nocne. I okazało się, że w przedszkolu ma jakieś problemy i nie mówi w domu, tylko w nocy mu się to zaczyna i drze się na cały blok. Nie mogą sobie z tym poradzić. Może małej też coś się stało? Może w swoim pokoju ma jakieś głupie sny? Jugosława-moja matka ma dominujący charakter, tak samo jak teściowa. Mogłyby sobie ręce podać. Czasami mówię, że one jakby dwie koło mnie stanęły i zaczęły trajkotać, to bym je na księżyc wysłała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry