reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dokladnie za free dostal 10 zastrzykow przynajmniej na razie
Dodam ze zadnego krwiaka nie mial...nic oprocz opuchlizny.Lekarz powiedzial wprost ze skoro w rodzinie byly takie przypadki to da profilaktycznie...rece mi po prostu opadly...przeciez ja nie chce kuzwa tego za darmo...tylko z rrfundacja

Ostatnia edycja:
No to niezle... a sluchaj jakby ci wyszlo cos z tym zespolem to tam myslalam czy jak pracujesz w szpitalu moze jakbys poznala jakoegoa gina to by ci przepisal je na refundacje? Choc nie wiem jak to tam dziala wszystko... poczekamy na wyniki ja jeszcze popytam kuzynki tu bo ona pracuje w pogotowiu i ma duzo znajomych lekarzy.

Missiis tez o tym wlasnie myslalam zeby tak to rozegrac...poczekam na wyniki i zobacze co i jak i bede cos kombinowac bo przeciez nie moge zostac z niczym a nie chce rezygnowac :( od wczoraj jest we mnie i zlosc i rozpacz w jednym...nie odpuszcze bede walczyla...przynajmniej dopoki mi sil starczy.Tym bardziej ze teraz mam czarno na bialym ze jednak przepisuje sie na refundacje i to nie tylko w stanach zagrazajacych zyciu
Zrobilam zdjecie zastrzykow i jego wypisu i spytam mojego lekarza czy to jest ten stan zagrazajacy zyciu w jakim tylko i wylacznie przepisuje sie ten lek

Ostatnia edycja:
Aschlee
No ja od poczatku jak napisalas myslalam o mojej kuzynce jakby nikt tam cinie zalatwil. Probowac zawsze trzeba:-) nie odpuszczaj masz racje! No i dobrze zrobilas. A co jak czlowiek roni i nie pojdzie do lekarza to to nie zagraza zyciu?? Hello?? Lekarze sa dziwni naprawde! Ja mam jednak ogromna nadzieje ze w koncu cos sie wyjasni i da rade z lekami! Jestem z toba caly czas i bedziemy walczyc :-) niech tylko te wyniki beda.

Aschlee kochana ja wierze ze znajdziesz jakies rozwiazanie!
Teraz zaczelas prace w szpitalu to mam nadzieje ze to jakos ci sytyacji ulatwi...
Widzisz u nas gdy ktos ma cos w gipsie dostaje z gory heparyne...tez dzialaja profilaktycznie i kosztuje grosze!

Lux no w kierunku Jarocina mieszkam;-)

Na dziasle mam wielka kluche...jestem ciekawa czy to znow zapalenie kieszonki? Fuck
Znow bede jutro cierpiec...

A u nas konva niewidac:/
Maz walczy z pradami:-(
Dzis pewnie cos pomalu ale nieskonczymy na 100%

Miss mialas pokazac pokoj synka;-)

Melka jak tam temp? Bo obserwuje cie na OVF i od wczoraj nic niezaznaczylas...

Aschlre
Bo bedzie dobrze :-) ja np. Sama troche przeszlam i jak tylko bede mogla pomoc to pomoge.:tak: i zawsze tu wesprzemy poradzimy i przytulimy :-)

Lux
Ja tez ale cierpie po wiec czasem i pieszczotą sie nie oddaje :-\

Julcia
Ja bym ci chetnie pokoj synka pokazala ale stan sie nie zmienil :-( jest bez podlgi i raz tylko pociagniete farba z gruntem.... nie wiem czy do konca grudnia zrobimy. Az mnie to wkurza ale moj robi ciagle gdy ma tylko czas. Nawet mij tata cos tam dzis grzebie.

Dzis moja kolej obiadu. Meza nie ma wiec sama zrobilam pyszna pieczarkowa i schabowe... od stania tak mnie brzuch rozbolal ze poprosilam mame ze dokoncze za godzinke i podalam zupe. A ona na wielkim fochu mi posmazyla te kotlety ... jak ja juz chce na swoje :-( teraz leze i staram sie zrelaksowac. Jednak 1,5 h na nogach w kuchni to max=porazka nic tylko sie pochlastac .. do robienia obiadu juz sie nawet nie nadaje :-(

reklama
Missiiss kochana no co Ty glowa do gory...robisz co mozesz przeciez to logiczne ze dobro Maluszka bedzie wazniejsze od tego ze drugie danie bedzie godzine pozniej...to przeciez nie jest problen dokonczyc smazyc jak byla bardzo glodna badz zaczekac ta godzine...nie dziwie sie ze juz sie nie mozesz doczekac zeby isc na swoje.Trzymam kciuki oby udalo Wam sie to jak najszybciej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry