reklama

Staraczki 2014 :)

Lux
Nie no z moja az tak zle nie bylo ale lala mnie i targala jak sie wkurzyla dopoki jej za reke raz nie zlapalam. Poszla na gore i plakala siedzac w oknie a mi tak jej zal bylo.. nie uderzylam jej oczywiscie tylko nie pozwolilam siebie klepnac. Mysle ze wtedy zrozumiala ze zle robila i dlatego plakala. Co do faworyzowania brata u mnie to samo bylo i to przez cala rodzine. Mama go adoptowala z tatem 4 lata przed moim urodzeniem. Ale to bylo jakby oczywiste dla wszystkich a dla mnie przykre.

Julcia
Mi gin kiedys nawet kazal brac 5 dni. Jak masz 15 dc bedziesz brac 10 dni to akurat cykl ci wyjdzie 28 dni czy tam 29.smialo bierz. Moze mala ma bunt jakis? A pytalas ja tulac co sie dzieje? Dlaczego jest smutna?? Moze rzeczywiscie czuje sie wyobcowana przez ten swoj pokoiko_O a co do propozycji jugoslawy z dentoseptem sprobuj! On jest bardzo pomocny!nie raz go stosowalam.

Moniusia
No to bylo okropne ;-) zdrowka i wyjatkowych swiat :-)

reklama
Witajcie kochane :-)

Missiiss :*

Jugoslawa nie poszlam w koncu, bo się wkurzyłam, ze musial dłużej zostac w pracy. Szkoda, ze nic sobie nie kupiłas kochana, ja w przyszlym tygodniu ruszam na sklepy kupowac prezenty, już mam obmyślone tylko teraz kupowac:-).

Mychunia cudowny Mikołaj, slodziak:-)

Julia wiem jak to jest z remontem, mi tez marzy się wymiana mebli w salonie i kuchni i jeszcze szereg innych rzeczy, ale step by step:tak:.

Jugoslawa domowa pizza jest the best, miałam robic, ale za tydzień zrobie na bank z duza ilością sera ehhh uwielbiam:-D

Julia trzymaj się tam kochana;-)

Kornelia będziemy kibicowac z pisaniem pracy:-)

Missiiss kochana zobaczysz, ze szczesliwie maluszek brzuszkowi będzie niedługo z Wami, bo czas leci jak szalony, a potem doczekasz tego momentu jak Cie przytuli i no wiesz wzruszy hehe, ja się nie mogę wszystkiego doczekac od ciazy poczwszy po porod, pierwsze chwile dzidziolka itd., wiem, ze pewnie jak już tego zaznam to będę marzyc o snie itd., ale nie mogę się tego doczekac i wiem, ze wynagrodzi mi to czekanie;-).

A za remont kochana to trzymam kciuki.;-)

Hahahah kochana a odnośnie sex to odbijecie sobie jeszcze odbijecie hehe.:-D

A odnośnie tego obiadu.. kochana nie przejmuj się, bo paluszek najważniejszy, a Twoja mama powinna to zrozumiec.. przytulam

Aschlee kochana i ja jestem z Toba i wspieram jak mogę, wiem i rozumiem Twoja złość i rozzalenie i wierze,ze Twoja walka zakończy się sukcesem. Tak jak Missiiss mowi- może w tym szpitalu znajdziesz kogos kto Ci pomoze zdobyc te zastrzyki łatwiej:tak:

Lux widze, ze Twoja mama nie ma dobrego usposobienia, czasem tak się zdarza, nie kazda matka jest idealem, moja zostawila mojego ojca i mnie jak bylam mala i jest dla mnie zupełnie obca osoba, nie utrzymuje z nia kontaktu i nauczyłam się z tym zyc

Moniusia zdrowka

Missiiss kochana możemy sobie reke podac, moja matka tez mnie bila, ale nie rozumiala, ze zle robi, coz..

A ja wczoraj nie poszlam na iluminacje tylko pojechałam do koleżanki na winko, a potem z moim wieczor spędziłam, wyngaradzal mi, ze nie poszliśmy jak było ustalone.. hmm wybaczyłam hehehehe a dzis od rana zaczelam porządki na swieta i wlasnie robie liste zakupow świątecznych, menu już ustaliłam i słucham piosenek świątecznych, uwielbiam ten czas:-)

moniusia: firany i zasłony potrafią odczarować mieszkanie. Normalnie to działa cuda. Zresztą czasem mały drobiazg potrafi zmienić całość :) Budowa super sprawa. Zawsze to na swoim i swoim się rządzi. Zamów biżuterię, zamów :D A mąż dołoży na bank :D A jak nie będzie chciał to na pewno go przekonasz :D Zdrówka życzę i &&&& za magiczny grudzień ;)

lux: niedługo, jak loty na księżyc wejdą do standardowych usług to może spełnisz swoje plany :D:D:D

jazza: no szkoda, że nie byłaś, ale światełka będą tam jeszcze jakiś czas, więc zdążysz zobaczyć :) Ojj pizza super :D Widzę, że facet umie wynagradzać - to bardzo cenna umiejętność :D Ja też lubię świąteczny czas, a najbardziej taki w którym można znaleźć chwilę dla siebie, żeby się tym czasem móc nacieszyć :)

julia: jak tam córcia? Udało ci się dowiedzieć o co może chodzić?

Dentosept jest rewelacyjny. Są dwie opcje: albo taki gęsty do smarowania konkretnych miejsc lub do rozcieńczania i płukania całej jamy ustnej. Bardzo dobrze działa.

Jugoslawa a wiesz czy czasem tego niemam dentoseptu...musze sprawidzic dzieki;-)

Co do corki no wlasnie niewiem co sie dzieje:/ czy ro nowy pokoj, pytalam sie M czy ona tak placze odkad przeszla do pokoju....bo ja juz niepamietam...a on powiedzial ze juz jakis czas tak jest:/
Rozmawialam z nia i ona do mnie z tesktem " niewie co sie dzieje; ze sie zmienila; ze chce jej sie ciagle plakac..." zatkalo mnie;/ slowa pewnie powtorze ale jednak.... dzis mi bylo przykro jak ciagle plakala o wszystko..

Monusia moze przeznaczenie z t termometrem;-)
Zycze ci zeby swieta byly wyjatkowe;-)
No widzisz czary mary i juz lepiej w mieszkaniu sie zrobilo;-)
Hmmm chcialabym jakas bizuterie na swieta;-)

Lux tez sie zastanawialam czy nie cos w przedszkolu, ale ostatnio rzadko tam chodzi przez choroby...ona bardzo lubi przedszkole, no nic pozostalo czekac i obserwowac...wydaje mi sie ze to ten bunt 4 latka?

Jazza dokladnie krok po kroku;-) oj kuchnie tez bym wymienila;-) bo mi obrzydla i wogole....
To okropne kiedy matka porzuca swoja rodzine...
Tez wiele przeszlas kochana...wspolczuje:-(
Czyli jestes juz w klimaciw swiatecznym

Miss to jutro pojade kupic duphaston;-) bo kolejna owulacje jak juz bede miec kolo 20dc wiec bym musiala ponad miesiac jeszcze czekac;-)

Jugosława, taaa już dostałam zrypkę ;) ale zamówiłam tylko kolczyki, wyszło taniej :) za m-c reszta do kompletu :P Dzięki kochana :*

julia0903,
właśnie też tak pomyślałam... :) jestem zdania, że wszystko w życiu dzieje się po coś.. ;) może miałam sobie odpuścić jakiś dzień sugerując się temperaturą i a nóż by mnie coś minęło ;)..
Z córeczką się na pewno wkrótce uspokoi, ale obserwuj póki co..

Dobranoc kobietki nie mogę coś leżeć, bo dusi mnie trochę, ale będę próbować.. jutro wolne sobie robię, trzeba się wykurować... :) buziaki

Ostatnia edycja:
Hej Kochane :* wracając do tematu mojej matki, to biła mnie tak jak niektóre z Was miały. Tata nie uderzył mnie nigdy. Nawet mi powiedziała, że żałuję, że mnie urodziła. No cóż, zabolało :( Julia, a jeszcze jak tak piszesz o buncie 4 latki, to może coś w tym być. Bratowa nie daje rady z córka, ona 5 lat skończyła w listopadzie i też ma niekiedy takie wejścia, że cycki opadają! Głupia kolacja przeradza się w wojnę. Modli się nad tym jedzeniem i modli. Memla i memla. I ryczy nad jedna głupia bułka :D

Witajcie kochane:-)

Jugoslawa marz racje kochana jeszcze zdarze swiatelka zobaczyc, milego dnia:-)

Julia moze to rzeczywiscie bunt 4 latka, obserwuj ja kochana, mam nadzieje, ze szybko przejdzie, jak samopoczucie, dziaslo boli?

Moniusia fajna i ladna bizuteria jak i fajny ciuch zawsze poprawia humor :-)

Spiaca dzis jestem jakos, nie wyspalam sie i teraz kawe zapodaje i sie rozbudzam, juz w pracy. Ehh to beda ciezkie 2 tygodnie, ale oby je przetrwac ;-)

Milego dnia:-)

Jazza, mnie też czeka masakra w pracy. Ten tydzień będę długo u dzieciaków i czuje, że na pogodę będzie je ostro trzepać. Laski co dziś robicie na obiad? Ja rozmrozilam kuraka i zrobię go w woreczku. I jeszcze wkładam tam cebulę, ziemniaki i kalafior. Pycha!

Witam wszystkich w szary poniedziałkowy poranek :) u mnie weekend intensywny jeżeli chodzi o starania, czułam, że moje dni płodne są w momencie kulminacji :-D mam nadzieje, że będą owocne ;-) nie chciało mi się dziś wstawać do pracy, najchętniej poleżałabym z narzeczonym do późnego popołudnia. Ale cóż obowiązki wzywają...

reklama
Hejo

Leb mnie boli mlody dzis od 4 rano jeczal co chwila ze go ucho bolo, ze to ze tamto... i tak latalam po tym zimnym korytarzu a to po kakao a to po piciu... ide zaraz odespac.

Julcia
A ty jak oduczylas corcie sikania w nocy czy tam nie sikania?

Przeczytalam ale oczy mi sie zamykaja... wczoraj pierniczki robilam z mama i jaskiem pieknie w domu pachnie i super wyszly :-) ale mlody dal popalic bbrrr wyekspediowalam go do przedszkola i spokoj ;-) pdespie i biore sie za upychanie rzeczy do kartonow co mezu wyniesie na strych. Bo juz nie moge patrzec na ten remont.
Wiecie co? Ja to sobie tak siedze na allegro i szukalam okazji nosidelka maxi cosi. I zawsze ktos mnie przelicytowal bo 100 dawalam max za uzywke. No a wczoraj tak se zalicytowalam za 81 zl max i co? I wygralam o_O fajnie bo tanio ale uwaga.... srodek jest rozowy!!!:O a dookola czarne wiec jak bedzie siusiak to bedzie zabawnie a napewno bedzie siurak. Chyba ze to jakis znak :-P ladny jest zadbany ale hmm rozowy taki oczojebny:-\ maz jak zobaczyl to sie noga przezegnal... ale ja bylam pewna ze mnie ktos przelicytuje. 100 zl mi wyszlo z przesylka wiec czekam na jutrzejsza wyplate starego hyhy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry