reklama

Staraczki 2014 :)

Julia - remonty uciążliwe ale efekty, nawet najmniejsze, zawsze cieszą :))

Mychunia - słodki Mikołajek!!

Aschlee - współczuję wkurzenia, mam nadzieję, że nic poważnego :)

Missiiss - no pieluchy i płacz na początku nie są zbyt ciekawe, ale wszystko szybko mija, a i to ma jakiś swój urok :P ja to teraz jestem wystraszona czy podołam....

Ja cały dzień na uczelni a teraz odpoczywam w hotelu, nasiedziałam się na tyłku, to potem wszystko boli.... :) ale ostatni zjazd mam i teraz tylko pracę napisać do lutego najlepiej i obronić i koniec :) dam radę :))

Zapomniałam dziś rano o mikołajkach więc jutro jakieś słodkości kupię dla męża :)

reklama
Witam sie

Ja niestety za dobrze nierozpoczynam dnia,niestety znow nachodzi mi ropa na dziasla:-( teraz z drugiej strony....i ostatnio tez w wekeend mi naszla...tak bym juz dzialala a tak do jutra czekac...:-( znow bede cierpiec....do duupy to

Hej laski, na imieniach było super. Zaliczyliśmy w sumie trzy imprezy :D muszę się pochwalić, że schudlam kolejny kilogram. Julia, ja pochodzę z okolic Poznania :) Julia, Jugosława to blender i jazda z robieniem klusek :D co dziś robicie na obiad? Ja rybe w sosie śmietanowym plus surówkę i talarki ziemniaczane :D Mychunia boziu zjem zaraz Twojego synka, cudny jest :)

Lux no zobacz...;-) a w jakim kierunku? Bo sie zastanawiam czy moze gdzies blizej mnie;-)
Mo zostala lasania;-) wiec dzis mam spokoj, ale mam taki balagan ze niemialabym weny na gotowanie,zreszta niedlugo musze jechac do brico bo brakuje pare rzeczy....

Julia-jak byś jechała od Poznania na Murowana Gosline i potem na Skoki, to ja 10 km za Skokami obecnie mieszkam. Ale pochodzę skąd indziej :) mnie i partnera dzieliło kiedyś 25 km.

Hej niedzielnie :-)
Probuje sie zmusic do zrobienia zupy pieczarkowej i schabowych ...

Jugoslawa
Jasiek meczyl je 4 h wczoraj udawal ze jestna morzu :-P mm winko i pixzza... wciagnelabym :-)
A jak sie nazywa to likierowe winko?? Strasznie mnie zaintrygowalo :-)

Mychunia
:-D czaaaaaaadowe wdzianko i fota :-) a jaki synus zadowolony ;-) pieknosci!:-D

Julia
Ale to oczywiste ;-) ja chce zeby znow mnie po oczach w szpitalu obsralo i plakalo co 4 godziny ;-) ale ja najbardziej kocham ten moment gdy dziecko potrafi patrzec na ciebie usmiecha sie i nagle sie tak przytula! :-) obym doczekala, ba bysmy wszystkie doczekaly!:-)
Ahh zazdroszcze dzialania w domku ja to patrzec juz nie moge na ten balagan. W kolo kurz narzedzia kawalki plyt kartonowogipsowych bbrrr ale lazienke juz koncza chlopy pod plytki bedzie gotowe jutro juz. U nas to stary przychodzi o 17:30 do domu xmzje i od 18 tej do 21-21:30 robia ale w sumie co to za robota.nie to samo jaak czlowiek sie wciagnie i jedzie caly dzien. Az szkoda ze nic pomoc nie moge. Zciska mnie od srodka normalnie ;-)

Kornelia
Podolasz kazda podola bo to takie wpisane w nature nasza jest :-) ja nigdy nie zapomne jak mnie jasko obsral po twarzy :-P przewijalam go w drugim dniu po cc to w sumie siedzialam na lozku i wisialam nad tym akwarium podpierajac sie lokciami a tu sruuuu jak z procy wystrzelilo hahaha :-D tak to tez mialo swoj urok a najgorsze w tym wszystkim bylo ze nie moglam sie smiac bo tak strasznie bolalo :-P
No to kciuki Za prace do pisania i obrone :-) napewno ci sie uda na 5!:-)

Julcia
Uu wspolczuje z zebem :-\ oby sie mocno nie rozwinelo i by dentysta szybko pomogl.

Lux
Imprezy i chudniecie nic tylko pogratulowac :-) fajnie ze sie dobrze bawiliscie :-)

Wczoraj mialam jakis poryty dzien co zasypialam bo sporo lezalam to mi sie jakies erotyki mega snily :Oo_Oo_O w efekcie od godz 16 tej cale podwozie nnie bolalo jakbym mialaa z 10 orgazmow na raz o_O brzuch na szczescie nie bolal ale to cos bylo bardzo nie przyjemne bbbrr nospa mi pomogla. W ogole masakra jak mi na dekiel bije z braku sexu...o_O:-D;-)

Dzien dobry.Humor kiepski wiec nie bede za duzo pisala.

Mychunia sliczniutki Mikolajek.Odrazu czlowiekowi lepiej i humor sie poprawia jak widzi takiego slodziaka :tak:

Julcia oby jednak ta ropa odpuscila i zebys nie musiala sie meczyc :tak:

Milej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Miss ja swojego wczoraj dorwałam i było bosko :) A co do chudnięcia to w weekend sobie pozwolę na coś dobrego, ale w pozostałe dni się staram pilnować. Aschlee życzę szybkiego powrotu do dobrego humoru :)

Wlasnie widzisz aschlee czytalam str. I w koncu nie napisalam czemu sie smutasz :-( ale jak nie chcesz to nie pisz. Zapodaj sobie jakies winko czy cos co lubisz i fajny film lub bajke z dzieciaczkiem i oby humor wrocil! :* tulam

Lux
:-D no to dobrze dobrze tylko mi smaka nie rob bo ja juz fixuje ;-)

reklama
Missiiss no wsciekla jestem tak ze wcalei sie rozmawiac nie chce najchetniej bym poszla na silownie zeby sie wyladowac...

Wczoraj dostalam Telefon od znajomej mowi ze jej chlop cos tam se w reke zrobil i dostal zastrzyki czy moglabym przyjechac i zrobic bo ona sie boi...ok wsiadam,jade i co zgadnij k***a co dostal tak na wszelki wypadek profilaktycznie bo powiedzial ze w rodzinie kilka osob mialo zakrzepice

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry