Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Julia-blenduje ziemniaki (można zetrzec), jeśli jest dużo wody to ją odsączam, dodaje mąkę i jajko. I tworzę gęste ciasto. Do gotującej się wody wrzucam kluski o podobnej wielkości jakbyś robiła kopytka. Gdy się ugotują to smaze je z cebula, można też dać boczek. Podaje z gotowana słodka lub kiszoną kapusta.
julia: eh faceci! Lubię lassanię Ja dzisiaj mam w planach zrobienie domowej pizzy. Mam ochotę na takie jedzenie, bo ostatnio ciągle ryż, makaron, kuskus czy kasza. Pora na odmianę Mam paczkę drożdży, a na ciasto drożdżowe nie mam weny, więc będzie pizza. Nie dziwię się, że ci się nie chce salonu ruszać. Ja do odkurzania dzisiaj podchodziłam przez 3h
lux: ooooo brzmi pysznie Ale to takie coś jak kopytka tylko z kapustą? Czy takie nadziewane jak knedle?
aschlee: brawo za wywalczenie weekendów wolnych Teraz to jak się samemu nie wywalczy to nic człowiekowi nie ułatwią...no czasem się zdarzy coś dobrego na szczęście. To tak, żeby wiarę podtrzymać
Ja już odkurzyłam i jeszcze muszę podłogi zmyć. Gary pomyte, pranie jeszcze zdjąć z suszarki, małe zakupy i można się weekendować
Jugoslawa
Przywitanie jak mikolaj :-) wlasnie sie nie przepracowalam. Eh jak nie urok to sraczka czyt. Jak nie choroba to bol brzucha. A co do facetow moj to nawet na urodziny mi nic nie kupuje a ja jak mam pieniadze to zawsze jakis drobiazg kupie luv zaprosze znajomych i mini impreze mu wyprawie. Tu chodzi o gest. Wiem o czym mowisz... kiedys moj m kupowal pierdulki typu czekoladki a teraz hmm... ale masz racje kup sobie cos ekstra i powiedz ze spotkalas mikolaja w centfum handlowym ;-)
Julcia
Ja wizyty nie mam. Mam dzwonic w pt umowic sie na szpital oby na 15 tego. Powiem ci ze ja dociagne mam nadzieje do chociaz 36 tc ale jak wszystko bedzie ok to chyba sobie jajniki wytne zeby mi nie przyszlo do glowy czasem znow chec posiadania kolejnego dziecka. Wszystko po dziecku oddam i sprzedam. Juz mam dosc naprawde tyle czasu staran pozniej plamienia teraz te bole, ale jeszcze troche.. jeszcze tylko troche... co z tymi chlopami ;-) wszystkie to jakies oszolomy no hehe :-) remoncik i przemeblowanie lubie :-) ale swojego remontu juz mam szczerze dosc. Ale moze do marca wszystko zrobimy... eeh kupa czasu jeszcze.
Aschlee
A ty w nocki to tylko pilnujesz ich tam? Czy tez nocne terapie robicie ja lubilam zawsze nocki ale teraz majac dziecko to sobie chyba ich nie wyobrazam. Bbrr
Z zawodu wyksztalcenia obecnie jestem ergo ale tutaj robilam takie jakby szkolenie ratownictwa ze wzgledu na to ze mialam robiony wczesniej kurs pierwszej pomocy.Niby po rozmowie stwierdzil ze zasob wiedzy i kwalifikacje mam rowniez do tego zawodu dlatego moge wybrac