• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Lux w zasadzie nic wielkiego kolega dzis pochwalil sie w praca ze dostali super prezent przedmikolajkowy bo zona jest w ciazy..nie zazdroszcze ciesze sie ze im sie uklada ale cholernie mimo wszystko boli fakt ze ja w tym roku dostalam dwa razy szanse i dwa razy ja stracilam...za kazdym razem myslalam ze swieta beda super z maluszkiem na swiecie badz w brzuchu :(
Jakos tak nie potrafie w pelni sie cieszyc tymi swietami...staram sie nimi cieszyc tylko dla meza i corki ale jak zostaje sama mam ochote przespac to byle nie myslec ze to swieta ktore mial byc takie piekne

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee jak Cie rozumiem, kilka koleżanek jest w ciazy, a u Tomka w rodzinie urodzilo sie malenstwo klika dni temu a za klika dni ma sie urodzic kolejne :( mam dosc czasami.

Ostatnia edycja:
Anula ja jeszcze bardziej trzymam zs Ciebie;-)
A to synus bedzie szczesliwy z prezenciku;-)

Jugoslawa no mnie boli ale jednak nic prawidlowo niepracuje;-)

Aschlee kochana ja wierze ze przyszle swieta bedzie ktos w tobie;-)

julia: ha! mój jajnik też dzisiaj pasuje, a owulacji nie ma :D Może doktor się pomylił :D Mało tego mam wrażenie, że mam śluz płodny :D Gdybym nie była wczoraj na usg to uznałabym to za cykl owulacyjny :D Ale te pozory mogą mylić :/

aschlee: życzę ci i wierzę, że kolejne święta będą już w większym gronie :)

lux: śpią już dzieciaczki?

A ja zapomniałam się pochwalić, że mam już zęba kanałowo przeleczonego :D Na ostatniej wizycie pani doktor założy plombę i będzie koniec :D Coś tam jeszcze wypatrzyła na rtg, ale to nic poważnego. Znowu jakaś mała próchnica pod plombą :/ Normalnie dziewczyny sprawdzajcie sobie zęby na prześwietleniu, bo człowiek chodzi i płaci, a jak widać to czasem kiepsko robią :/ Kolejna wizyta dopiero za pół roku na przeglądzie :D

Jula oj tak będzie radosc ...
Jugoslawa no mezu juz sie doczekać nie moze ...

Aschle ... nie trac wiary ... wiem ze nie jest latwo ... ale czas jest potrzebny .... u mnie w pracy laska jest w 14tc ...jedna juz na l4 ... wszystko fajnie, Gratuluję ale jednak gdzieś w środku przykro ....

Lux kciuki za ten cykl.... u mnie dzis 22dc przy ostatnio 28dc ... sluz plodny od wczoraj zauwazylam ale juz ok 13 byl mega plodny ... wiec jakby glupie to wszystko ....

reklama
grzybcio - ja dopiero zaczełam z Inofemem, kończę pierwsze opakowanie i póki co mam się dobrze, ale w ciążę jeszcze nie zaszłam :( ale daję sobie kilka miesięcy. mam nadzieję, że wspomoże on moją owulację i gospodarkę hormonami...i się uda:) mam nadzieję,że to co mi się nie udało w 2014 uda się 2015!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry