reklama

Staraczki 2014 :)

Jula wiesz ze ja trzymam kciuki ...

A w wolnej chwili zapodaj przepis na pierniczki ...moze z mlodym zrobię w następny weekend
..
Quadrokopter to stetowany samolot z 4 smiglami ... normalnie lata .... akurat w promocji byl w biedze 149 zl ... bo taki maly latający juz ma ....
Sąsiadka właśnie byla i jutro akcja Mikołaj
..sasiad sie przebierze i orezenty da ... chociaż my młodemu pod poduszka tzn kolo łóżka zostawimy ... ciekawe czy rozpozna bo wtopa będzie

reklama
missiiss: oo to dobrze, akurat święta to będziesz mogła teściową podejść :D Ano, ciąża się rządzi własnymi prawami ponoć. Wszystko minie, byle z fasolką było dobrze :)

lux: o kurcze :/ Oni są niezbyt poważni :/ Nie liczą się z twoim czasem :/ Rozumiem,że może coś wypaść raz, dwa...trzy, ale nie zawsze :/

julia: mhmmmhmm chyba czuję zapach twoich pierniczków :D Onononommmnomm! Eh szkoda, że cie boli. Z drugiej strony jakiś gin mi kiedyś powiedział, że czasem lepiej, że czuć że bolą jajniki czy macica, bo wtedy wiadomo, że pracują. Podejrzewam, że ma to zastosowanie, ale nie w każdej sytuacji. Ano bo to takie świeto dziecięce to i dziecię paczki dostaje :D

anula: czadowy taki quadrokopter :D Coś czuję, że mój TŻ to kupiłby taki dla siebie :P Przyjemnie, że tak się sąsiedzko integrujecie. Akcja mikołaj pocieszna bardzo :)

anula1986: gratuluję synusia :) Niech się zdrowo chowa :)

Mój lewy jajnik chyba się obudził, bo dzisiaj go czuję :| No ale to raczej nie jest możliwe, żeby owulka była, bo jak wczoraj w 10dc nie było widać to nawet jak dzisiaj coś się ruszyło to nie ma szans, żeby urosło. Przy cyklu 28 dniowym powinno być n tym etapie widać pęcherzyk. Podobnie czuję, że śluzu przybywa...Organizm ludzki to jednak jest zagadka.
A my po kolacji :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry