• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie kochane:-)

Missiiss ehh ci faceci, ale dobrze, ze zrozumial blad, nawet jesli za pozno. Ja tez mojego bylego chcialam za jaja wieszac hehehe. A moj to tez ma czasem takei akcje, ze kase na glupoty wyda zamiast np na jakies nowe ciuchy, ale on jest taki jak moj ojciec, wiec to ja jestem ta, ktora im ciuchy kupuje. I nie stresuj sie tam, bo dzidzia tez sie stresuje wtedy. Ty to jestes kochana jak detektyw, niczego on przed Toba nie ukryje i dobrze, niech sie boi haha:-D

Mychunia bardzo dobre wiesci po wizycie i ucaluj syncia, a Ty sie kuruj kochana;-)

Julia no ja dzis w pracy i to na 8 juz bylam, ale nic to dam rade. Mam nadzieje, ze Twoja corcia zadowolona z mikolaja:-)

Lux szalejcie tam szalejcie i oby owocnie :-D

Watpliwosci super, ze facet Cie tak mile zaskoczyl:-D

Anulla gratulacje:-D

Julia ja tez poprosze przepis na pierniczki:-)

Jugoslawa nasz organizm to jedna wielka zagadka, niby po obserwacjcach myslimy, ze go znamy, a tu same niepodzianki potem;-)

Aschlee nie smutaj sie kochana, ja tez czasem mam takei mysli, ale trzeba wierzyc, ze niedlugo i my bedziemy mieli takuie swieta z maluszkiem na rekach lub w brzuszku:tak:

Jugoslawa super, ze wizyta u dentysty w porzadku i potem bedzie spokoj na jakis czas od zebologa:-)

Julia super, ze corcia szczesliwa:-D

Ja juz w pracy, no i zapowiada sie szarawy dzien, ale pozniej po poludniu idziemy an swiateczna iluminacje, ale sie ciesze :-D

Milego dnia :-)

reklama
Jazza corka szczesliwa jux zagralysmy z pare razy;-) teraz czeka na tate az z nia zagra;-)
Zadowolona bo dostala lalke barbi, pluszaka pieska, gre wiec szczesliwa;-)
Kochana ja pierniczki z paczki robilam;-)
No to chociaz milo spedzisz popoludnie, a gdzie iluminacja bedzie?;-)
Dasz rade w pracy mam nadzieje ze szybko czas xi zleci;-)

Ja troche jeszcze poleze we wyrku, a pozniej biore sie za porzadki przedswiateczne;-)

Hej
Ja po ciezkiej nocy z bolacym brzuchem i nospa...chyba zjadlam w ciagu 6 h ze dwie nospy i dwa magnezy... ale przeszlo kolo 23 ciej i zasnelam...

Jazza
Ja to jak ten no detektyw łodyga hahaha :-P z bajki na minimini hahaha ;-) milej pracy i pozniej milej zabawy :-)

Julcia
Fajnie jak dzieciaki sie coesza z prezentoe. Mi sie marzy kupowanie lalek i takich tam roznych dziewczecych:-P ale jak znam zycie moge sobie pomarzyc tylko.

Aschle
:* :*

Ide polezakowac zeby znow mnie czasem nic nie wzielo... juz tak bym chciala buc w tym szpitalu i byc pod okiem lekarzy z tydzien albo i dluzej. Bylabym spokojniejsza a tak o blizej 24 tc tym coraz gorzej z moimi nerwami jeszcze przy tych bolach blizny i w ogole. Wczoraj az ryczalam tak mialam dosc... ale juz nie truje. Ide sie pobawie gra z dzieckiem i polezakuje.

Milego dzionka kochane!

Hej laski :) ja kończę robić obiad, a potem czeka mnie sprzątanie. Potem jedziemy do mojego taty, babci i tesciowej. Także kursy nas czekają. Ps wczoraj Marcin już zapłacił mi te 2 stowy już za grudzień, bo na początku stycznia go nie będzie. Tylko do niej pojadę po te 4 stowy.

Ho ho ho witajcie,

julia: miło jak dziecko się cieszy :) Teraz będziesz grała, tata będzie grał i każdy kto przyjdzie :D Fascynacje nowymi zabawkami :D

jazza: niech dzień w pracy szybko ci zleci...byle do wieczora i iluminacji :D Udanego wyjścia :)

aschlee: no i dobrze, że się już nie dołujesz :) Ja staram się krótko smucić, żeby mi na dłużej nie zostało :)

missiiss: uuuu faktycznie ciężka noc :/ Dobrze, że jest taki lek jak nospa :) Szybko zleci ten czas do szpitala. Pójdziesz i będziesz spokojniejsza. Wczoraj się może przepracowałaś. Spróbuj się oszczędzać kochana.

lux: a co masz na obiad? :D Udanego dnia i przyjemnych odwiedzin :)

A ja, że nie mamy dzieci kupiłam prezent TŻ. No ja nic nie dostałam...wiem, wiem, że to głupie, ale miło jest czasem coś dostać :/ Ja nie wiem gdzie ten TŻ się podział co był kiedyś. Wiadomo, że to nie o to chodzi w związku, ale czasem miło jak ktoś pomyśli i coś komuś podaruje. Nawet mikołaja z czekolady...
No nic sama sobie coś kupię dzisiaj :P
Hmmm może nową torebkę? :P Niech się pozłości trochę :P Hyhyhy...

Udanego dnia ;)

Miss ty to sie wycierpisz kovhana:/
Kiedy masz wizyte kolejna?

Aschlee ja jakos weny niemam...ale musze sie wziasc bo jak pojde do pracy to graniczy z cudem posprzatanie:/

Jugoslawa no troche teraz mnie meczy bo ona ciagle by grala a ja niemam tyle czasu;-)
Ja tez bymsie cieszyls z upomninlu, niestety moj M jest niedomyslny:/ wiec napewno ni niedostane:/

Ja mam dzis na obiad lassanie, maz bedzie tak za niecale 3 godzinki i bierzemy sie za remont salonnu, strasznie mi sie niechce:/
Ale musze bo salon tragedia jest...i male przemeblowanie zrobic;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry