reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Julcia
To mily dzien Ci sie zapowiada dzis :-)
Aschlee
Lacze sie w bezsilnosci i zmeczeniu i oslabieniu bbrr. Tylko 2 h snu?
:O ty przynajmniej z 5-7 sie przespij!
Enej
Hej mi inofolic pomogl w pierwszym cyklu a zaczelam pic koncem cyklu i caly szczesliwy cykl. Tzn procz tego clo bralam i glucophage ale dwa lata i nic a jeden cykl z iinofoliciem i sie udalo. Na opakowaniu jest raz dziennie ja z racji swojej wagi pilam dwie dziennie. I tylko powiedzialam lekarzowi ze go biore i on powiedzial ze ok. To moje odczucia i doswiadczenia z nim.
To mily dzien Ci sie zapowiada dzis :-)
Aschlee
Lacze sie w bezsilnosci i zmeczeniu i oslabieniu bbrr. Tylko 2 h snu?
Enej
Hej mi inofolic pomogl w pierwszym cyklu a zaczelam pic koncem cyklu i caly szczesliwy cykl. Tzn procz tego clo bralam i glucophage ale dwa lata i nic a jeden cykl z iinofoliciem i sie udalo. Na opakowaniu jest raz dziennie ja z racji swojej wagi pilam dwie dziennie. I tylko powiedzialam lekarzowi ze go biore i on powiedzial ze ok. To moje odczucia i doswiadczenia z nim.
Dzięki dziewczyny za miłe slowa 
Ja niby mam PCOS, ale lekarz nie kazał mi brać nic oprócz kwasu foliowego podczas starań. Wiem, że mam owulację, może nie w każdym cyklu, ale w większości. Także nie wiem, na razie nie będę chyba brala tego inofolicu.
Dziewczyny, zdrowia Wam życzę, bo widzę, że coś tam Was po kolei łapie.. Nie chorować mi tu
Ja niby mam PCOS, ale lekarz nie kazał mi brać nic oprócz kwasu foliowego podczas starań. Wiem, że mam owulację, może nie w każdym cyklu, ale w większości. Także nie wiem, na razie nie będę chyba brala tego inofolicu.
Dziewczyny, zdrowia Wam życzę, bo widzę, że coś tam Was po kolei łapie.. Nie chorować mi tu
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey kobietki ... podczytuje i jakoś tak zachciało mi się napisać ...
Miss zdrowka dla Jasia, mezu niech nie stresuje a ty zalatw sprawe ze szpitalem to i odpoczniesz i będzie wiadomo co i jak ....
Jula fajnie ze urlop już ustawiony ja poki co moge zapomnieć ... nawet w wigilie i sylwestra do pracy .... a na ferie zimowe chce wolne tylko kto mi urlop podpisze ... a jak nie to l4 ....
Aschle odpocznij kochana bo nie pociągniesz zbyt dlugo a regeneracja wskazana ....
A u mnie jakis taki ciezki tydzień; chorobsko dopadlo, kaszel, katar ehhh
.. mlody wczoraj w nocy wymiotowal .... wiec akcja sprzątanie byla .... nie chce mi się dzisiaj okrutnie ....
Resztę kobietek pozdrawiam ....
Miss zdrowka dla Jasia, mezu niech nie stresuje a ty zalatw sprawe ze szpitalem to i odpoczniesz i będzie wiadomo co i jak ....
Jula fajnie ze urlop już ustawiony ja poki co moge zapomnieć ... nawet w wigilie i sylwestra do pracy .... a na ferie zimowe chce wolne tylko kto mi urlop podpisze ... a jak nie to l4 ....
Aschle odpocznij kochana bo nie pociągniesz zbyt dlugo a regeneracja wskazana ....
A u mnie jakis taki ciezki tydzień; chorobsko dopadlo, kaszel, katar ehhh
.. mlody wczoraj w nocy wymiotowal .... wiec akcja sprzątanie byla .... nie chce mi się dzisiaj okrutnie ....
Resztę kobietek pozdrawiam ....
watpliwosci3
Fanka BB :)
Enej - nie trzeba konsultować z lekarzem :-) duzo dziewczyn brało 2 dziennie saszetki :-) ja bralam i inofem i inofolic ale mi nie pomógł tylko ze ja byłam u ginekologa i mówiła ze owulacje i wykres mam ksiazkowy .. wiec u mnie to nie problem z owulacja :-) spróbuj moze od jednej saszetki dziennie w pierwszym cyklu
no i polecam apteki internetowe bo wyjdzie gdzieś 40zl z przesylka bo w aptekach normalnym nawet i 60zl wołają :/
martaha123
Aschlee a ty już jesteś po badaniach? jaki u ciebie plan działania - jęsli można wiedzieć? ja czekam na wyniki z krzepliwości, pozostałe ok.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Aschle a ja cie rozumiem, ja juz stracilam wiarę .... dociera do mnie ze nie mam się juz co napalac,czekac,wyliczac ... chuba nie jest mi dane .... za kazda z was kciuki trzymam .... i mam nadzieje ze u ciebie wszystko się wyjaśni, będzie przyczyna i pozostanie owocny wynik działania ...
Enej popytaj w aptekach, bo znajoma znalazla apteke gdzie placi za opakowanie 32zl:-) w poznianiu....
Aschlee tulam kochana:*
Tez tak czasami sie czuje...to normalne,ale wierze ze nam sie uda;-)
Anula fajnie ze sie odezwalas;-)
Zdrowka zycze;-) kochana ja mam nadzieje ze los cie pozytywnie zaskoczy;-)
A ja leze przed tv i pod kocykiem....a wszystko stoi,ehh trzeba ruszyc tylek;-)
Aschlee tulam kochana:*
Tez tak czasami sie czuje...to normalne,ale wierze ze nam sie uda;-)
Anula fajnie ze sie odezwalas;-)
Zdrowka zycze;-) kochana ja mam nadzieje ze los cie pozytywnie zaskoczy;-)
A ja leze przed tv i pod kocykiem....a wszystko stoi,ehh trzeba ruszyc tylek;-)
reklama
jazza
Julka to teraz nic tylko kciukac :-)
Melka swiateczne szalenstwa lozkow...hmmm super
Julia narazie kupilam dla taty- ubrania i cisnieniomierz, a mojemu M planuje jutro kupowac
Jugoslawa to dobrze, ze dzis lepiej i energia jest, super. Ja tez powoli mysle o swiatecznym kucharzeniu, menu obmyslone, mam tradycje taka, ze dzien przed wigilia i w wigilie rano okupuje kuchnie i wtedy to moje krolestwo jest, uwielbiam to bardzo
Missiiss kochana to dobrze, ze chlop sie uspokoil, ale martwie sie tymi Twoimi zaslabnieciami. Trzymaj sie tam kochana i zdrowka dla synka;-). a odbnosnie mojej pracy- kochana jak oni mi podwyzke dadza to chyba zawalu dostane z wrazenia i bede zaskoczona bardziej niz gdybym sie obudzila z twarza przyszyta do dywanu haha
Julia super termin urlopu dostalas, a u nas ogrzewanie w pracy juz chodzi do nastepnego wybuchu haha
Aschlee oby udalo sie przespac chociaz troche kochana i ciesze sie, ze dalas rade, bo wyobrazam sobie, ze nocki sa ciezkie;-)
Anula witaj kochana witaj, oj biedny synus
Aschlee i Anula kochane uda sie nam, trzeba w to wierzyc, bo jak nie my to kto bedzie wierzyl? Ja teraz podchodze dot ego na luzie, bo tak mi latwiej, ale wierzyc nie przestaje. Wiec luz gitara i cuc do przodu.. damy rade
Melka swiateczne szalenstwa lozkow...hmmm super

Julia narazie kupilam dla taty- ubrania i cisnieniomierz, a mojemu M planuje jutro kupowac

Jugoslawa to dobrze, ze dzis lepiej i energia jest, super. Ja tez powoli mysle o swiatecznym kucharzeniu, menu obmyslone, mam tradycje taka, ze dzien przed wigilia i w wigilie rano okupuje kuchnie i wtedy to moje krolestwo jest, uwielbiam to bardzo

Missiiss kochana to dobrze, ze chlop sie uspokoil, ale martwie sie tymi Twoimi zaslabnieciami. Trzymaj sie tam kochana i zdrowka dla synka;-). a odbnosnie mojej pracy- kochana jak oni mi podwyzke dadza to chyba zawalu dostane z wrazenia i bede zaskoczona bardziej niz gdybym sie obudzila z twarza przyszyta do dywanu haha

Julia super termin urlopu dostalas, a u nas ogrzewanie w pracy juz chodzi do nastepnego wybuchu haha

Aschlee oby udalo sie przespac chociaz troche kochana i ciesze sie, ze dalas rade, bo wyobrazam sobie, ze nocki sa ciezkie;-)
Anula witaj kochana witaj, oj biedny synus

Aschlee i Anula kochane uda sie nam, trzeba w to wierzyc, bo jak nie my to kto bedzie wierzyl? Ja teraz podchodze dot ego na luzie, bo tak mi latwiej, ale wierzyc nie przestaje. Wiec luz gitara i cuc do przodu.. damy rade