reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczynki :* Miłego dnia Wam życzę , Ewelinka jak się czujesz ? ;)
Boże dziewczyny teraz doczytałam dopiero tak Wam gratuluję dwóch kreseczek na teście ;);) i trzymam mocno kciuki za pozostałe które testują ;) Mychunia my to możemy podać sobie rękę bo i ja mam kiepskie spanie od jakiś 2 tygodni a dzisiaj to już całkiem pobudka o 5 i po spaniu . Ja już odprowadziłam dzieciaczki do przedszkola i szkoły, byłam na zakupach a teraz kawka i sprzątanie ;) Plamienia już nie mam to był jedno razowy incydent który można różnie odebrać a może to przez to nie dospanie ?? Temperatura w granicach 36,6-36,5 więc na ciążę nie liczę . Ale jak Was tak czytałam to widać że nie zawsze stosunek przerywany to dobra antykoncepcja ale w moim przypadku myślę że skuteczna . Czekam na okres bo cóż mi innego pozostało.. MotylkowaOna testuj śmiało ;) a nóż bladzioch się pojawi .
Olusia i Maluś co u Was Kochane moje ??
Anusia i Ashlee za Was trzymam wyjątkowe kciuki bo czytam Wasze posty jak narkotyk.. Jesteście takie sympatyczne ;)
Domka łapię Twoje fluidki :* Niech nam przyniosą szczęście ;*
Asieńko Ty moja cudownego dzionka Ci życzę ;)

Ostatnia edycja:
Domka na prawde??? Bo mnie to martwi.U mnie w WC liche swiatelko a nie moglam zrobic w pokoju bo po tajniacku przed Mezem ;-) bo powiedzial ze mam robic tydzien po terminie @ najwczesniej bo sie nastawiam :-D
Zobacz załącznik 607867

Załączniki

• y.jpg
    y.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
karolina a dziękuję za pamięć ;) ogolnie nie czuje sie najgorzej.. jesten w pracy ale nie chce mi s ie pracować wiedzac ze i tak zwolnienie. Okresu nie mam nadal ani nic na niego sie nie zapowiada...

Aschlee gratulacje ;**** daj fluidki.

reklama
Aschle naprawde. Macica sie rozciąga,organizm sie przystosowywuje. Ja juz od kilku dni mam takie bóle i parcie na pecherz. Nosme wez i spokojnie nie stresuj sie;-) Ale fajnie;-) wkoncu nam sie udało;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry