• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Anulka powiedziala ze dziwne ze przed terminem @ wyszedl mocny test bo jak juz to powinien wyjsc bladziutki...I sama powiedziala ze mam przyjechac sprawdzic czy wszystko ok.:sorry:Sama sie troche martwie bo pobolewa mnie brzuch a jak brzuch przestaje to pobolewa jajnik.Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee- a Tobie wyszła mocna ta gruba kreska? Jak dla mnie to tylko znak na plus, bo znaczy, że betka wysoka jest :-D
A Ty jakiej czulosci mialas test? Tak jak Domka 25? A tymi cycami to się nie przejmuj, bo to tez dobry objaw. Im bardziej cycki bolą tym wyższy progesteron, a im wyższy progesteron pod koniec cyklu tym lepiej dla zarodka :-)

karolina no ja okres powinnam dostac 28 lub 29 stycznia. W terminie okresu mialam tulko dwu dniowe różowe male plamienie i nic wiecej. Terax jakich kolwiek oznak zbliżającego sie okresu brak.

Anulka ale masz za to piękny wykres ;) ładna temperaturka jest więc może coś z tego będzie ;)
A ja czuję że Ci się uda Kochana .
MotylkowaOna przykro mi że się nie udało :(
Ashle nie martw się tą drugą ciemną kreską bo ja też tak miałam w ciąży i to dobry znak ;) Myśl pozytywnie ;)
Ewelinka dziwne troszkę co.. Ciekawa jestem co to może oznaczać..
Domka myślę że wszystko z Tobą jest ok bo każda kobietka jest inna

Ostatnia edycja:
reklama
Domka ja wlasnie pamietam ze w pierwszej ciazy kompletnie mnie nie bolaly.Oprocz boli brzucha na co dostalam dupka nie mialam zadnych objawow.Wogole bym nie wiedziala ze w ciazy jestem gdyby nie brak @ i rosnacy brzuch:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry