reklama

Staraczki 2014 :)

Domka piękny masz ten swój wykresik ;) dostrzegłam że u Ciebie wystąpiło plamienie w jeden dzień ? Wczoraj ? U mnie 2 dni temu . I jak się czujesz? pobolewa Cię podbrzusze jak na @ ? Piersi bolą ?
Anusia ja też zostaje jak widać ;) Pewnie aż do staraczek 2015 he he ;)
Ewelinka a na kiedy masz termin ?
Ashlee GRATULACJE ;) ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Karolina tak 2 nitki brunatnego sluzu. Brzuch pobolewa jak na @. Ale tak jak pisałąm z córka cała ciaze na nospie jechałąm. Cycki nie bolą sa sflaczałe i ciezkie. Ale nie mam tradziku a zawsze na @ miałam,i mam napady głodu nocne no i sikam non stop

Anulka ja w to nie dowierzam ze sie udalo zadzwonilam do ginki o 12 mam wizyte;-) zobaczymy co ona powie opowiedzialam co i jak to stwierdzila ze zrobimy USG bo przed terminem @ powinien wyjsc test blady...troche mnie tym nastraszyla...dlatego uwierze dopiero po wizycie;-)
Domka mam nadzieje ze masz racje...Wczesniejsza ciaze cala na Dupku jechalam.Mnie tez pobolewa jak na @ tyle ze cyce tez mnie bola jak diabli

Ostatnia edycja:
Aj Dziewczynki widzicie, ile mój pomysł z Narodowym Dniem Testowania Staraczek 2014 na BB przyniósł szczęścia! :-)
AŻ 3 podwójne kreseczki mamy, huuura :-D
To która chce jeszcze dzisiaj testować? Bo dzisiaj to tylko dwie kreseczki testy pokazują jak widać po Dziewczynkach :tak:

Aschlee- czym Ciebie ginka nastraszyła, bo ja chyba źle zrozumiałam? Tym, że wyszedł Ci test przed @?

Karolinka- hihi, coś Ty, ja to dopiero 7 dni po owu jestem. Ale nie sądze, aby coś było z tego cyklu. Objawy takie jak na @ mam, a takie co miesiąc mam...

U mnie tutaj jak powiesz ze test wyszedl pozytywny to masz wizyte w tym samym dniu albo jak jestes w ciazy i cos Cie niepokoi.Wchodzisz miedzy normalnymi pacjentami i nikt nie patrzy o to na Ciebie z pod byka jak w Polsce ;-) a w sumie nawet jak idziesz na normalna wizyte to u mojej gin a ma zawsze mase pacjentow czekasz max trzy dni:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry