Witajcie kochane:-)
Missiiss to dzis kciuki z calych sil zaciśnięte kochana
Joasia u nas tez wczoraj był ciag dalszy petard, a dodam, ze wedle prawa można strzelac tylko w noc sylwestrowa, a poza nia czyli włączając w to 1 stycznia to jest już nielegalne i żeby dostac zgode trzeba napisac specjalne pismo do odpowiednich wladz, pare miesięcy w mojej bylej pracy tez pisałam pismo odnośnie takiej zgody.. szkoda mi zwierzat, bo nastresuja się w noc sylwestrowa, a potem jeszcze się im doklada.. mój tez lata i szczekal jak strzelali
Anula milej pracy, hehe może to wyda się dziwne, ale mi brakuje tego zycia w biegu.. nie mojej pracy, ale w pracy w ogole.. oby szybko cos się znalazlo, bo zwariuje, ale codziennie wyszukuje i sle, ja lubie zycie w biegu;-)
Lux pierogi z kapusta i pieczarkami.. eh uwielbiam, a le ja w ogole uwielbiam pierogi najbardzi z kapusta i grzybami, ruskie i z miesiem, jagodami, truskawkami.. ech wszystkie
Joasia ja tez planujue paczki i faworki, ale jeszcze nie w ten weekend, może w nastepny, uwielbiam paczki i faworki domowej roboty. Mój M tez bez miesa ani rusz hehe
Missiiss już po? Super kochana, teraz lez i wypoczywaj :*
Lux za mna tez chodzi obejrzec sobie kevina, ale dzisiaj chyba obejrze To wlasnie milosc hehe
A ja dzis w planach mam szukanie pracy, slanie ofert itd. Juz mam dosc tej bezczynnosci pomalu, ja uwielbiam zycie w biegu ;-) a moj M znowu chory, ma goraczke, biedactwo.. wiec bedzie spal dzis duzo.
Milego dnia :-)