reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry ...

Miss kciuki ! I nie stresuj się tam ... dobrze będzie !

Blair witaj kochana ... oby ci się wszystko poukladalo tak jak tego chcesz ...

Lux usmialam się z tym majonezem ...

Aschle jak w pracy?

Jolasia kiedy tescik ?

Wogole ktoras testuje ? Bo jakis przestuj ostatnio ....

Ja wczoraj spalam caly dzień a dzisiaj wstawalo sie masakrycznie .... od 7 w pracy jestem grr ....poniedziałek biorę wolny ... pierdziele ....

Anulcia
Milej pracy. Powiem ci ze w sumie slysze swoje serce w glowie jak bije dlatego zaklocam to radiem eska ;-) ale ogolnie wewnetrznie jakas spokojna jestem nie wiem czemu ale oby to byl dobry znak.

Dzień dobry :) Miss trzymam kciuki :) Jugosława, dwie Julie a Wy gdzie? Ja leże i oglądam Kevina :) oczywiście głowa boli. Głupie ciśnienie :/ będę dziś lepic pierogi z kapusta i pieczarkami, bo mam na nie ochotę.

dziendoberek
anula, test kolo weekendu tak przed koncem opakowania duphastonu bo biore 2*dzien, dzis mija 10dzien od pregnylu ale jeszcze poczekam.
miss - jak wewnetrzny spokuj jest to ok. Bedzie dobrze.
ja przed swa operacja juz z trzy dni jakas poddenerwowana bylam i taki wielki niepokoj byl we mnie, ze cos nie tak pojdzie i prosze, anemia, duzo krwi poszlo, gazy uciskaly tak ze nawet jesc nie moglam a meczylam sie przez dwa tygodnie jak babcia z zaawansowana choroba pluc.
Lux - ja na tapecie mam dzisiaj jakiech paczki, chruuusty lb tp. Jeszcze sie zastanowie. Na obiad moze zupa szpinakowa i cos tam jeszce do tego jakies mieso bo moj bez mieska nie u ie jesc.

Witam Was :)

Missiiss, daj znać, jak tylko będziesz mogła!

Mam pytanie do dziewczyn korzystających w ovufriend - czy on zawsze dobrze wyznacza owulację? Czy kierujecie się jego interpretacją wykresu czy swoją?

reklama
Witajcie kochane:-)

Missiiss to dzis kciuki z calych sil zaciśnięte kochana:tak:

Joasia u nas tez wczoraj był ciag dalszy petard, a dodam, ze wedle prawa można strzelac tylko w noc sylwestrowa, a poza nia czyli włączając w to 1 stycznia to jest już nielegalne i żeby dostac zgode trzeba napisac specjalne pismo do odpowiednich wladz, pare miesięcy w mojej bylej pracy tez pisałam pismo odnośnie takiej zgody.. szkoda mi zwierzat, bo nastresuja się w noc sylwestrowa, a potem jeszcze się im doklada.. mój tez lata i szczekal jak strzelali

Anula milej pracy, hehe może to wyda się dziwne, ale mi brakuje tego zycia w biegu.. nie mojej pracy, ale w pracy w ogole.. oby szybko cos się znalazlo, bo zwariuje, ale codziennie wyszukuje i sle, ja lubie zycie w biegu;-)

Lux pierogi z kapusta i pieczarkami.. eh uwielbiam, a le ja w ogole uwielbiam pierogi najbardzi z kapusta i grzybami, ruskie i z miesiem, jagodami, truskawkami.. ech wszystkie:-D

Joasia ja tez planujue paczki i faworki, ale jeszcze nie w ten weekend, może w nastepny, uwielbiam paczki i faworki domowej roboty. Mój M tez bez miesa ani rusz hehe:-D

Missiiss już po? Super kochana, teraz lez i wypoczywaj :*

Lux za mna tez chodzi obejrzec sobie kevina, ale dzisiaj chyba obejrze To wlasnie milosc hehe

A ja dzis w planach mam szukanie pracy, slanie ofert itd. Juz mam dosc tej bezczynnosci pomalu, ja uwielbiam zycie w biegu ;-) a moj M znowu chory, ma goraczke, biedactwo.. wiec bedzie spal dzis duzo.

Milego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry