Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej laski wczorajsza owu się zmarnowała. Ból nie pozwolił na seks :-/ dziś zeszła mi opuchlizna, robią się ładne strupki, myślę, że w ciągu 5 dni to mi zejdzie. We wtorek jadę na nocke do dzieci. Będzie ciężki temat już nałożyłam sudocrem i czekam.
Dziendoberek
Lux, przejdzie. Najlepiej to teraz zebys zakladala stanik bez usztywnienia. Fiszbinki bardziej podrazniaja. Mialam kiedys cos podobnego pod biustem i nosilm wtedy stanik sportowy i oczywiscie zmienialam codziennie.
Jazza ja tez mam nadzieje ze te "objawy jajnikowe" to oznaka ciazy.
Noelka cieszę się, że zaczyna mi się to goić. Najlepsza była panika tesciowej. Że to półpasiec itp. Że mam jechać na pogotowie. Tomkowi to też się udzieliło. Jak widać, żyję i mam się dobrze i nie umieram
Cześć kobietki no i znów nie pospałam. Sąsiadka do góry od szóstej hałasuje. Ranki znów przez noc się trochę zagoiły, ból jest mniejszy a jestem cała happy, moja przyjaciółka zjechała z De do Pl na tydzień
Dzień dobry; witam się i ja ...
Z pracy nadaje . .
Budzik nie zadzwonil ale na szczęście sama wstalam ;-)
Nie dobrze mi od rana grr mdli wiec pewnie cos mi ba żołądku wisi ....
W sobotę niby @ ale nawet cyc nie boli a tak to już nawala z kilometra ... ciągnie jedynie czasem w pachwinach ....
Jolasia noo i jak? Czekamy na info ....
Lux współczuję ... co to sąsiadka spać nie moze .
Julia oj jak ja bym się chciała tak zmobilizować .... słodycze odstawic i pocwiczyc .... ehh ....