reklama

Staraczki 2014 :)

Miss, już tyle poleżałam, że mam dosyć ;) a w nocy pewnie znowu nie będę mogła zasnąć...

Dobrze, że wszystko ok u Ciebie :) teraz już będzie tylko lepiej :)

Julia, w końcu jesteś :)

Lux,
​a może od stanika coś Ci się zrobiło?

reklama
Aschlee a to trzymam kciuki za rozmowe&&&&& moze chce pochwalic;-)
Mam nadzieje ze bedzie dla Nas szczesliwy ten Nowy Rok i wszystkim posypia sie kreseczki sliczne;-)
Wiesz co zaczelam czytac Zaginiona Dziewczyna, teraz w kinach jest lub byl film na tej podstawie, mam juz sciagniety ale stwierdzilam ze najpierw przeczytam...

A wogole mam postanowienie i musze je wdrozyc na czasie;-)
Zaczynam ponownie przygode z silownia;-)
Jutro juz b jechala ale raczej auta niezdarza naprawic, a M bedzie z corka w tym czasie na basenie;-)

Miss kochana a ten Infolic powiedz mi rozrabialas w calej szklance wody? Bo ja w 1/3... i zastanawiam sie czy tak moze byc...

Julia kochana pewnie ze w tym roku sie uda :tak:
Zapisze tytul jak powiesz ze fajna to tez ja przeczytam :tak:

Pochwalic chyba nie ma za co...robie swoje nie wywyzszam sie nad innych wiec chyba to nie to...zobacze Choc nie powiem na sama mysl boli mnie brzuch ze strachu

Julcia
Nie wiem czy nie bedzie robil usg szyjki samej. Zobaczymy ile bedzie mial czasu. Ale jak spojrzy na malutka to zapytam czy czasem jej jajka przez tydzien nie urosly -oby nIe :-P bo ja juz mam imie choc syn kategorycznie chce by miala cytrynka na imie bo jemu sie tak podoba ;-) noo juz 20 leci...:O nie wiem kiedy o_O dopiero co przez dwa lata wiecznosci walczylam o jajeczka i ciaze.... ale stracha mam przed posiadaniem corki... glupie wiem. Mam nadzieje ze po urodzinkach to pojdziesz do gina na ciazowe usg :-D z prawego teraz no nie??:-)

Aschlee
Dzieki:-) ja tez nie lubie takich niejasnosci z szefostwem. Trzymam kciuki za pozytywna rozmowe i mila niespodzianke :-)

Ej a wy nie macie za zle ze ja tu z wami tak siedze??:-\....

Noelka
To w nOcy podziele twoj llos ;-) tez mam dosc juz gnicia w lozku i basenu..... bleeee az mam odciski na doopie po nim :-P

Lux
Bidulko nie wiem jak ci pomoc... moze przed kaxdym smarowaniem przemyj sobie sola fizjologiczna lub octeniseptem jak masz ranki. Mi sie kiedys od stanika buba pod cycem zrobila.. bbrr bolalo jak diabli bo ja mam skore do skory i sie goic dobrze nie chcialo.

Julcia
Inofolik pilam 2x1 rano i wieczorem bo ja duza baba jestem i chyba 3/4 szklanki? Chyba bo nie pamietamo_O tak jak na opakowaniu tylko ciut mniej chyba. A co smak ci nie podchodzi?;-) dla mnie to takie dziwne jakby woda ze slodzikiem.

Miss pochwal sie imieniem ;-) ? Bo cytrynka calkiem super .... oby jajeczka nie urosly ... chociaż nie wiem czy bym sie umiala obsluzyc dziewczynka hehe bo chlopcami jakos tak prosto ;-)

FAJNIE ZE TU JESTEŚ ZAWSZE POCIESZYSZ;DORADZISZ.... NO I CIESZYMY SIĘ TWOIM SZCZESCIEM ...

Laski, no to od biustonosza to mi się zrobiło. Zignorowałam to, bo zawsze samo schodziło. A gdy nałożyłam masc i potem sudocrem to pojawiły się takie strupki i małe bąble. Czyli leki działają, bo one mają za zadanie wysuszyć ranki. Tylko czemu to musi boleć? :(

Miss masz racje teraz z prawego;-) a on dobrze pracuje;-)
Troche czytam o tym Menopur zastrzyku i jest chwalony! Moze w lutym na lewy jajnik zastosuje , mam metlik w glowie:/
A smak dziwny ma....

Aschlee ok dam znac;-)

Miss zaraz na dupsko dostaniesz;-) super ze tu z nami jestes;-)

Anulcia
Zosia niestety z racji ze w bliskiej rodzinie ur sie takowa 5 mies temu. Bedzie Lenką:-) jakos tak mi w ucho wpadlo. Oby Leninem sie nie okazala hahaha;-) no z chlopakami to latwo siur do gory i wycierasz nic nie odpazone nic nigdzie nie wlazi a z dzialszka to wow !:O:-D;-)dziekuje :* pytam bo przez chwile pomyslalam ze moze niektore pouciekaly bo ja tu siedze i im przykro. Dlatego chce wiedziec tak szczerze czy napewno swoja obecnoscia nie robie przykrosci. Tu czesciej bywam niz na czerwcu... heh bo was uwielbiam :-)

Lux
Tulam... :-(

Julcia
:*
To moze warta na lewusa zastosowac:-) odsapnij pomysl ten cykl i zeby inofolik pomogl :-) a kase z tych zastrzykow bys wydala na dzidziusiowe *******ki :-)

Hej :-)

Lux uuu to rzeczywiście Ci się trafilo, smaruj kochana i oby szybko przeszlo:tak:

Joasia zaciskam kciuki za test i milej pracy:-)

Anula a dziekuje kochana samopoczucie dobre;-), nadzieja pojawila się z wczorajszym telefonem i zaproszeniem na rozmowe w sprawie pracy, mam nadzieje, ze się rozkręci i szybko cos znajde.;-)

Noelka zdrowka kochana, oby nie grypa

Missiiss kochana ciesze się, ze dobrze się czujesz, kciuki za szybkie wyjscie ze szpitala;-)

Aschlee relax to dobra rzecz, a zakupy na poprawe humoru jeszcze lepsze, milego relaksu i będę zaciskac kciuki za rozmowe z szefem;-)

Julia super, ze zajrzałaś kochana, wrzucenie na luz to dobra decyzja, aby odpocząć, a noz widelec samo przyjdzie;-)

Missiiss kochana nie, nie mamy Ci za zle, skad ten pomysl? Ty jestes nasza,a ja uwielbiam Twoje posty, wiec pisz pisz jak najwięcej, Ty dajesz mi nadzieje, ze wszystko jest możliwe i ze zawzieta walka osiągniemy zawsze swoi cel. No i również Cie uwielbiamy kochana:-D

Ehh ale zmeczona jestem, ogarnelam dzis dom i pare rzeczy w domu i padam. Pizdzi u nas jak w kieleckim bez kitu. Uciekam do M;-)
Mam bardzo pozytywne odczucia co do tego roku, oby sie sprawdzily;-)

Dobrej nocy:-)

reklama
Test planuje w poniedziałek. Będzie to 25dc, 13doba po podaniu pregnylu, 10dzidn duphastonu.
Jak wyjdzie pozytyw to odrazu rano polece w podskokach na bete a maz po poludniu ja odbierze.
wspólczuje rozchorowanym. Maz dopiero co dochodzi do siebie.
Miss, - odpoczywaj. Kuruj sie. Niech wszystko bedzie dobrze.

Oj jak mie dzisaj klulo naprzemiennie z lewej i prawej strony. Aż nospe brałam. Dopiero jak nawal pracy minol to przeszlo. Nawet jak bylam w toalecie i mocniej brzuszeka napielam przy siusianiu to pozniej jajnik tak mega mocno zabolal. Nie wiem co to znaczy ale jeszcze tak nie mialam.

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry