reklama

Staraczki 2014 :)

Julia, ja też słodkie ograniczyłam :) i mniej jem. Już widać, że tracę na wadze. Anula, a bo ta sąsiadka to w ogole nie szanuje ciszy nocnej, w dzień też jest nieciekawie. Jej syn skacze po podłodze, a ja aż mam farbę popękaną na suficie. Ale można prosić, błagać, ona głucha na to jest.

reklama
Anula no ciezko:/ probuje sie powstrzymac ...z mezem stwierdzilismy ze pojdziemy do dietetyka;-) i zmienimy nasza diete...
A ja dzis polamana jestem:/ jutro kolejne cwieczenia, a w niedziele na silke bede jezdzic a maz na basen z corka bedzie chodzil;-)
Mama nadzieje ze Nam to wyjdzie;-)

Miss kochama jak tam u Ciebie?

Hej
Jak mowilam ordynator mnie wypieprza do domu. Byl moj gin nawet slowem sie nie odezwal... stal i unikal mojego wzroku. Ja pier...le cZlowiek wyksztalcony a zachoquje sie jak dziecko...

reklama
Witajcie kochane :-)

Julia super, ze plan realizujesz i tak trzymac :-).

Anula milego dnia w pracy :-)

A co do diet to ja wyznaje zasade, ze wszystko z umiarem i słodycze tez od czasu do czasu, bo jak się nagle rezygnuje ze wszystkiego to organizm wrecz krzyczy o to (wiem przerabiałam) a potem jak się człowiek doywa do czegos to zjada wiecej niż normalnie i zle się czuje, dlatego ja jem wszystko, ale z umiarem, słodycze również;-). No i nutelle uwielbiam, jeszcze troche i wezmiemy razem slub i bedziemy wiedly slodkie zycie hehe. Przez moja prace kilogramy polecialy mi wdol, wiec jakis plus jej byl hehe.

Lux super, ze się goi powolutku:tak:

Missiiss paranoja jakas.. co to za szpital.. a już o tym ginie nie wspomne nawet :no:.. przytulam kochana

A ja wczoraj myslalam, ze wyjde z siebie, bo moj M czasem ma takie zagrywki jak kazdy facet chyba i jak cos powie czasem to jakby lysy walnal warkoczykami o beton.. bo lapie za slowka i wyciaga z nich to co chce....normalnie cycki czasem opadaja, ale po rozmowie na szczescie zrozumial.. eh ci faceci;-)

Z mojej bylej pracy humor mi z rana popsuli... ehhh
wkurzylam sie na maxa

Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry