reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss normalnie wlos sie na glowie jezy kto w tych szpitalach pracuje... hmmm a moze moja byla szefowa tam zarzadza, bo taki burdel to jej specjalnosc:-D

Wiem.. jestem wredna baba, ale tej osobie, ktora dzwonila do mnie z bylej pracy jak zadzwonila po raz kolejny to powiedzialam, ze jestem na bardzo waznym biznesowym spotkaniu i nie mam czasu na glupoty i ze juz pracownikiem nie jestm, mieli czas do konca grudnia, aby mnie meczyc telefonami,a teraz moga sie odcertolic z calym szacunkiem ode mnie, a jak cos sobie przypomne np jakie haslo czy cos to faxem wysle:-D kto by pomyslal co za buraki:wściekła/y:

reklama
Jazza
Hahwha dobre z ta szefowa ;-):-Pmasakra. Dlatego ja nie odbieram tel. Nie zapisanych no ale ty czekasz w koncu na zapro na rozmowy wiec ciezko tego unikac. Niezle szefowa pojechala...

Noelka
Rece i cycki ;-)

Lux
No dokladnie. A jak tam twoja skora?

Wiecie co dostalam leki na cholestaze na ktorych pisze nie nalezy stosowac w ciazy i przy karmieniu. 3x1 bo oczywiscie dali mi cale pudelko z wydzielona iloscia i z ulotka co bym se sama przeczytala. I tylko napisali 3x1. Oj boze boze...

Dziewczyny szkoda slow normalnie na to wszystko.... ale my kobity jestesmy silne .. rozmawialam dzis z przyjaciolka, ktora stamtad odeszla pare miesiecy temu (kto madry to ucieka jak myszy z tonacego okretu) i zesmy sie posmialy... normalnie mamy obie pomysl, aby stworzyc kabaret o tym miejscu pracy, a tematow i pomyslow los przyniosl od groma :-D normalnie mowie zylka zlota :-D

Missiiss normalnie padlam z tym szpitalem.. tvn na nich naslac normalnie program Uwaga czy cos.. ogladalnosc wzrosnie jak nic...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry