reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jazza
To swietnie bo to wazne przeciez nie :-)

Pospalam chwile bo jak mi sie znow na sali trafi taka gadula to padne. Wczoraj tak nawijalysmy do 2 w nocy az w koncu padlam jak kawka a ona chyba ciagle gadala az sie zorientowala ze jednak chyba jej nikt juz nie slucha :-D;-)

Miss ja pamiętam jak leżałam w szpitalu po wypadku samochodowym i leżała obok baba, która chrapala, mlaskała, siorbala tak, że miałam ochotę jej przyłożyć! Na dodatek cały czas gadala: o Boże, o Jezu, o Boże itd. Stara raszpla. A lepsza była z pokoju obok, która o czwartej rano zaczynała dyskusję z kobietami, które spały :D wielka nieomylna dama to była. Zgłosiłam w końcu to pielęgniarce i już spala do rana potem. Bo byłam ciągle budzona przez nią.

Missiiss kochana takie gaduly potrafia wykonczyc, do mnie kiedys do biura przyszla matka jednego z dzici i nawijala mi 2h o sobie i swoim zyciu i wypadku i o tak jak ja maz idiota i sku..syn (to jej slowa oryginalne) zostawil dla jakiejs ukrainki... normalnie cale zycie mi opisala wlacznie z dziecinstwem;-)

Miss to co się tam wyprawia to jakas pomyłka jest ... dobrze ze ty sie znasz i wiesz o co walczyc .... noz kuzde słów brak .... teraz jakis antybiotyk czy co ci tam aplikuja?
Dobrze ze chociaż towarzystwo masz ;-)

Bylam w rossmanie i powiem wam ze jestem z siebie dumna bo stalam przy półce z testami i nie skusilo mnie zeby kupic ... bo Prę myślę sobie " po co i tak nic z tego" ... a wcześniej to Palma na tym pkt ... tylko sie objawów ciążowych doszukiwalam non stop ... a teraz peleb looz ... az mi dobrze psychicznie ze się nie nakrecam ;-)

Jolasia hop hop ? Jak test ....

Miss ciesze sie ze wywalczylas swoje!!!! Az strach isc do szpitala;/ jam takie cyrki sie dzieja:/

Jazza gratuluje drugiego etapu;-)

Lux ciesze sie ze juz Ci lepiej!!

Jolasia no szkoda:/:/

Anula88 bardzo sie ciesze ze takie fajne nastawienie masz;-) ja podzielam twoj los;-) bo obecnie sama jestem na luuuzie;-) i mi dobrze z tym;-) teraz mam cel,zmieniamy auto i musze uzbierac;-)

Julia dziekuje kochana, ale to bedzie druga rozmowa w innej firmie, we srode mam spotkanie w sprawie jednej posady, a we czwartek w sprawie drugiej i zobaczymy;-), postawilam sobie cel, ze do konca stycznia znajduje prace i od lutego juz pracuje hehe wariatka ze mnie:-D
Ja tez do sprawy starnek podchodze na luzie, bo tak sie lepiej czuje psychicznie kiedy pelen luz;-)

reklama
Jula no o wiele lepiej jest tak niż chodzić nakręconym ;-)

Jazza super ... trzymam kciuki kochana ... mnie moja praca zaczyna przytlaczac ... czuje ze mam dosc .... ludzie tylko fajni ... postawilam sobie za cel ze od lutego ruszam z organizacja czegos wlasnego ... musze obcykac temat dotacji no i się zdecydować ... co chce konkretnie bo pomysłów kilka .. tak wiec zobaczymy co z ta moja praca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry