reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jolasia milej pracy ;-)

A ja szykuje dokumenty na jutro, bo oprocz rozmowy chce zawiezc papiery na inne stanowiska, coz szanse na dostanie pracy sekretarza w jakims ministerstwie sa jakie sa, ale jak nie zloze to szanse bede miala 0 a tak to przynajmniej 50 na 50 czyli albo zadzwonia albo nie hehe

Zaraz sobie zrobie przerwe na film z M, a w miedzyczasie obiadek :-)

Hej dziewczyny :D

Nie miałam dostępu do kompa od nowego roku, więc dopiero teraz jestem.
Tęskniłam za wami :D:D:D

jazza: powodzenia kochana w szukaniu pracy i gratuluję kolejnych rozmów :)

missiiss: cieszę się, że zrobili ci w końcu ten szew i możesz być spokojna. Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej, wszystkie te dolegliwości, które miałaś miną i zaczniesz się cieszyć ciążą kochana :) A tam w tym szpitalu to przydałby się jakiś reportaż w tv albo w gazecie zrobić :D

lux: sudocrem to rewelacyjna maść :D normalnie na wiele rzeczy pomaga. Fajnie, że wysypka schodzi :)

julia:
no no no widzę, że się ostro za plany noworoczne wzięłaś :D Zapał godny podziwu i motywujący :D mam nadzieję, że i na mnie podziała :D Jak zakwasy? Na zakwasy dobre jest piwo :P

jołasia: głowa do góry :) Ja myślę, że już mamy wyczerpany wpływ starego roku i teraz wszystko będzie lepsze, bo w końcu 2015 tez chce mieć coś do powiedzenia :D Fajnie, że rozpoznajesz już nowe objawy, to pewnie ułatwi wiele i pomoże w obserwacji.

wątpliwości: oooo obrączki :) Jakieś szczególne zamawialiście czy klasyczne? Kwiecień już za pasem :D Wiesz w czym idziesz? W sensie w sukience jakiejś czy garsonce? Kiedyś widziałam laskę w takiej pięknie skrojonej kobiecej garsonce w kolorze ecru...wyglądała cudnie! Normalnie jakby to była suknia tak elegancko wyglądała :)

anula: danie na wstrzymanie dobra rzecz. Ja też to staram się praktykować :) Jestem dumna, że nie skusiłaś się na testy ciążowe sklepie :D

Co u mnie w temacie starań: 15 dzień cyklu dzisiaj mam, jajniki zdecydowanie mniej pobolewają, mam obolałe piersi i bardzo wrażliwe sutki. Wszystko zgodne z efektami ubocznymi leków :) W następnym tygodniu wizyta kontrolna.

Hej
Jugoslawa
Fajnie ze jestes.

Ja sie zaszyam na korytarzu w takiej dziurze gdzie ciemno jest... mam dosc swiatla ciagle tym prAwie rodxacym ktg podlacxaja .... ja zaraz *******ca dostane ku....a mac... jak nie napier...ala tym lub lub lub kazda po kolei to swiatla cwaniary pala dobie z przodu zeby ich nie razilo a mnie ma napier...lac po oczach. Jestem rozzalona :-( smutno mi... maz nie przyjechal . Do nich wszystkich mezowoe prxyjechali a mojemu sie nie chcialo bo stwierdxil ze mu kasy na pociag szkoda :'( jest mi tak cholernie zle i przykro... najchetniej bym sie zaszyla w tej dziurze z tym fajnym doktorkiem i poprodtu na niego patrzyla i palila na pol papierosa z nim... wiem to glupie ale mi tak zle bardzo jest ze mM ochote spedzic w mroku z kims milym czas ktory nie bedzie nic mowil do mnie... boze jaka ja glupia jestem.... nic tylko mi sie plakac chce a maz z fochem napisal... jak bedziesz miala ochote gadac to napisz.... nie mam juz sily... chce byc sama w pokoju.... juz mam dosc tego chlamu tutaj juz mnie to nawet nie bawi... jestem sama jak palec.... lenka dzis malo sie rusza... chyba tez ja nostalgia ogarnela...
Eh :'( przepraszam musialam sid wyzalic ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry