reklama

Staraczki 2014 :)

Ehh no... wszystko pewnie do czasu... zobaczymy jak bedzie. Ale coraz czesciej mam ochote kogos poznac i poczuc sie wyjatkowo... chyba se drzemke walne... a w nocy bede jakis film ogladac.

Macie jakis pomysl na film jakis ? Cos z romantica?o_O;-)

reklama
Missiiss kochana strasznie mi przykro.To ja dolaczam sie do Jazza I jak sie nie ogarnie to przyjedziemy do Was i mu wlejemy :) normalnie powinien sie chlop otrzasnac do cholerki...jestes tam sama martwisz sie a jemu szkoda na bilet...kochana Silna kobieta jestes...dasz rade.Bedziesz miala swoje dwa skarby a jemu dasz jeszcze popalic.
Podziwiam ze tyle przeszlas i dalej jestes silna.Ja chyba slabeusz jestem bo nie potrafilabym funkcjonowac z kims kto mnie skrzywdzil i oszukal.Dlatego kochana glowka do gory...mam nadzieje ze bedzie sie bal ze w jednej chwili straci wszystko i w koncu sie ogarnie i docieni to co ma :tak:

Missiiss nie wiem co powiedziec, bo mi przykro, bo jestes niesamowita dziewczyna wyjatkowa i zasluzylas na mezczyzne, ktory by Ciebie na rekach nosil. Mowilam juz, ze podziwiam Ci, ze wybaczylas zdarde, bo ja mojemu bylemu nie wybaczylam... bylsismy zareczeni, ale tak na prawde nie wiem dlacsego z nim bylam... a jak sie dowiedzialam jak wszystko wyszlo na jaw to nie wytrzymalam.. jemu zdarzalo sie mnie uderzyc nawet, ale kiedy wyszedl na jaw jego romans to wygarnelam wszystko stanelam na przeciw niego i slowami zrownalam go z ziemia.. stwierdzilam nawet, ze nie jest godny bym dala mu w twarz... skonczyl sam.. kiedy do kogos nie masz juz zaufania to ciezko jest naprawiac zwiazek, bo tracisz energie na to, aby to naprawiac.. niektorym sie udaje odzyskac zaufanie,a niektorym nie...faktem jest, ze po zdradzie zwiazki sa inne.,.. i nie zawsze chodzi tylko o zdrade fizyczna, ale tez i emocjonalna... kazda z nich moze rozwalic wszystko... ludziom zdarza sie bladzic, ale zbladzenie oznacza jedna przygode, a nie regularne spotkania... Twoj maz powinien sie ogarnac.. znowu zostanie ojcem, ma syna i Ciebie.. ktos lub cos powinien nim wstrzasnac i to porzadnie..
Sciskam mocno :* zawsze jestesmy tutaj kochana

Lux szkoda gadac z tymi ofertami pracy niektorymi.. w glowie sie nie miesci...zanim dostalam poprzednia prace mialam tez jedna odpowiedz z innej firmy, gdzie gosc chcial mnie prezesem zrobic, na spotkanie chcial, abym przyszla w mini i szpilkach i jawnie sugerowal, ze bedzie cos wiecej... rzucialam telefonem wtedy.. ale potem zadzwonil z innego i pijany do mnie dzownil proponujac seks na tylnym siedzeniu auta czy cos takiego.. jak to uslyszalam to normalnie wydarlam sie z naiego przez telefon.. bylam wtedy z M jak on wzial sluchawke jak zaczal slowkami rzucac to gosc juz nie dzwonil.. to masakra, a najgorsze, ze wysylajac cv itd zamieszczamy tam dane..

missiiss: musisz być bardzo silną kobietą by być z mężczyzną, który zdradzał. Podziwiam takie kobiety, bo ja sama chyba bym nie dała rady :/ Tu tak jak piszesz nie chodzi zapewne o wybaczenie, bo podejrzewam, że tego nie można wybaczyć, ale o to, że pada wtedy zaufanie i to chyba jest bardzo ciężko odbudować. Nie wiem czy nawet do końca nie jest jakiś mały ubytek w zaufaniu, który powoduje, że się właśnie podejrzewa różne rzeczy. Jeszcze inaczej jest może jak się facet stara wynagrodzić to co zrobił, a jak zawodzi to ciężko jest. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a twój chłop się w końcu ogarnie, bo mu zwiejesz do innego i chłop będzie żałował. Super kobieto trzymaj się dzielnie! Tulam.
A i dziewczyny mają rację, jak się wszystkie zwołamy i mu damy do wiwatu to się chłop zaraz obudzi! Będzie cię na rękach nosił :D

No wlasnie missiiss pojedziemy tam i mu manto spuscimy;-) wiec sie nie martw!

A co do filmow to polecam To wlasnie milosc z Hugh Grantem ( zawsze przystojny hehe), Bezsennosc w Seattle (kocham ten film), obejrzyj sobie film Iluzja (jest niesamowity) albo Cztery weslea i pogrzeb (klasyka hehe)

Jazza
MOj tez mnie uderzyl. Kiedys jak sie napil walnal mnie o drzwi i dusil... w tym czasie tez mnie zdradzal. E tam niesamowita... jestem chyba za nerwowa i zaden chlop ze mna nie wytrzymuje... :-(
No wlasnie odbudowac zaufanie to sztuka ktorej ja nie umiem... no wlasnie jakby to byla jedna noc.... a to bylo pol roku...

Jugoslawa
On cokolwiek do mnie mowi to zawsze sie zastanawiam czy to prawda. I to jest okropne.

Dzieki kochane :*

Jazza
Napewno cos na noc zalacze :-) dzieki

Polecam film 7 dusz! Wyciskacz łez :) Miss, nie denerwuj się teraz, bo naprawdę niewarto! Przykre, że ktoś, kto nie jest wart Twoich nerwów tyle Ci ich przysparza :( ehh :( Jazza-seks na tylnym siedzieniu? Ostro! Ja bym kolesiówi odp: a co by pana żona na to powiedziała? Raz jak wyslałam cv to wydźwaniał do mnie syn faceta, który zamieścił ofertę. Niestety sprawa skończyła się na policji. Ale co strachu i nerwów się najadłam to moje :(

Missiiss niesamowita niesamowita i wyjatkowa;-) ja tez jestem nerwowa, kazdy ma swoje wady i zalety, grunt to znalezc kogos kto pokocha Cie cala z wadami i zaletami, teraz wiem, z emi sie udalo znalezc kogos takiego, a dlugo szukalam i Tobie tez tego zycze. Zawsze to ja byma zaolza, ktora zostawiala facetow (poza jednym przypadkiem), bo nie czulam tego czegos, zostawilam faceta w USA, z ktorym bylam ponad 2 lata, ale to tez nie bylo to jak sie okazalo.. az w koncu znalazlam takiego przy ktorym czuje sie cudownie, chociaz tez ma swoje wady.. a on akceptuje moja nerwowosc, szalenstwo, zolzowatosc itd itd.. mam nadzieje, ze Twoj sie jeszcze ogarnie, ale przede wszystkim masz synka i niedlugo bedzie drugie dzieciatko, dla takiej dwojki warto zaczynac kazdy dzien pozytywnie:tak:

Lux to straszne po prostu...

reklama
jazza: dobre dobre z tymi szpilkami :D

lux: o to musiała być poważna sprawa jak się na policji skończyło :/ Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało :( Ludzka psychika potrafi nieźle zamieszać :/

missiiss: ja mogę też polecić "Cztery wesela i pogrzeb", "Jak zostałem królem" (nie jest jakoś romantyczny mocno, ale śmieszny), "Terminal", "Holiday" (uwielbiam!), "Notting hill" (klasyka), "It's Complicated", "Listy do Julii"...i więcej filmów nie pamiętam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry