reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam;-)

Jugoslawa milo ze znow napisalas do Nas;-)
Oj to pewnie ten hot dog dal w kosc:/ wspolczuje:/

Lux dobrze ze koles dal ci spokoj! No ja tez juz dzis do pracy lece na popoludnie:/

Aschlee co tam u Ciebie? Mialas rozmowe?

Miss kochana przytulam:*** niewiem co napisac na pocieszenie:/
No zle zrobil...powinien cie odwiedzic w koncu sama tu jestes:/ mam nadzieje ze wszystko sobie wyjasnicie, porozmawiaj z nim...

A ja wczoraj drzemke w ciagu dnia sobie zrobilam bo ksiazke czytalam u mnie zmulila:/

A tak wogole mielismy watek zmienic;-)

Dobra ide posprzatac bo dzis na paznokcie ide;-)

Dzien dobry ja tu systematycznie Was czytam tylko w rozmowe nie moge sie wkrecic wiec malo pisze.

Julia tak juz po rozmowie.Szlam ze strachem bo myslalam ze cos nie tak.Ale na szczescie rozmowa nie byla zla :) cykor byl taki ze musialam rece z tylu trzymac bo mi sie tak trzesly :)

Ostatnia edycja:
julia: normalnie się przyzwyczaiłam do naszego wątku :D Żal zmieniać :( A śniło ci się coś ciekawego po tym zaśnięciu? Ja kiedyś czytałam "50 twarzy Greya" i możesz się domyślać jakie miałam od tego sny :D Pazurki to i ja powinnam sobie zrobić :) Udanego malowania :D

lux: no za tobą, że się stęskniły to normalne kochana :D Gdzie one znajdą taką drugą fajną :D

aschlee: czasem tak jest, że coś podpasuje i się człowiek nie wkręca, ale to mija :) Wkręcisz się zobaczysz :) Koniec roku był pewnie dla większości ciężki, więc może to efekty, że się człowiek bardziej przejmował. Ale teraz nowy rok, to może wrócą nam humory i dobre nastawienie do wszystkiego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry