reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry ....
Wam się tez tak nie chce jak mi,?

Miss dzielna kobietka z ciebie ... masz dla kogo byc silna ...

Aschle tez tak długo mialam .... przy tym odnosilam wrażenie ze nikt nie czyta tego co pisze ....

Jugoslawa, lux;Jula milego dnia ;-)

reklama
Anula, ja też mam lenia, totalnego :/ dzwoniła właścicielka mieszkania mówić ile za opłaty mam i kurczę co dużo mówić, czeka nas ciężki styczeń, przynajmniej do mojej wypłaty 1 lutego :/

Dziewczyny, też mam lenia... Co gorsza, trwa on już od kilku dni ;) dzisiaj od rana odliczam godziny do tej 16
Wy też tak macie czasem, że jak jesteście w pracy, to planujecie co zrobicie w domu, a jak wracacie, to też Wam się nic nie chce?

Anula, ja się wkurzam, bo mój facet nie przyniósł teraz tej dodatkowej kasy co zawsze, bo nie chodził na fuchy, dopiero po 12-tym stycznia coś się ruszy i w lutym znów będzie trzecia pensja. Noelka-ja tak mam. Z tym, że ja to jestem pedantka i muszę mieć wszystko zrobione.

Ja mam podobnie czasem, że nawet sobie listę zrobię rzeczy, które chciałabym zrobić i co? I nic, bo mi się nie chce :D
Są rzeczy, które muszę mieć zrobione, bo bez tego źle się czuję. Muszę mieć odkurzona, pozmywane i zmyte podłogi. No nie znoszę jak mi się kurz gdzieś wałęsa, albo gary stoją w zlewie. Natomiast całe wieki mogę się zabierać za mycie okien, pranie firanek i mycie lodówki :D

Hej
Tak na szybko dzis wychodze do domu. Parodia. Ast spadl w ciagu dwoch dni z 280 na
199 a alat z 380 na 244... normy obydwu wskaznikow to 31... hmm coraz bardziej mam wrazenie ze nie umieja tutaj leczyc. Bo zamiast mi to unormowac to mnie puszczaja do domu z wysokimi wskaznikami o_O ja i tak mam juz dosc tego szpitala wczoraj z reszta slyszalyscie. Ale zapisalam sie do tego mlodego lekarza ktory uwaga co sie dowiedzialam.. . Jest dwa lata starszy ode mnie o_O:O :-D hahaha... i konczy dopiero specjalizacje ginekologiczna... jaja nie? Ale uwierzcie ze nikt sie mna nie zajal tu i nie zrobil tak badan dokladnych jak on. Musze go pochwalic w szpitalu piszac pismo do kierownika.
Uciekam sie szykowac :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry