Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aschlee: ooo lustro brudne też jest złe! Widzę, że podobne rzeczy nas denerwują
anula: oj mogę się tylko domyślać co się robi z ciemnym szkłem jak woda po nim ścieka :/ Ja nie mogę doczyścić drzwi od kabiny prysznicowej :/ Mnie ostatnio lusterka przymarzły i nie mogłam otworzyć
A rozglądałaś się za nową pracą? Może @ nie przyjdzie
kornelia: ale szybko ten czas leci Już u ciebie 2 trymestr prawie Wstaw wstaw zdjęcie brzusia
lux: świetnie, że nie ma śladu po wysypce
A ja złapałam wieczornego lenia i głównie siedzę i gapię się w okno :| Normalnie jakiś paraliż umysłowy mnie złapał. Chyba od tego zimna
Jugoslawa cos czuje ze nie przyjdzie i mam nadzieje ze sie nie mylę ;-) .... od tak takie przeczucie ...
Nie nie szukalam pracy tak sobie zrzedze poki co ....
lux: w końcu przestanie boleć. Najważniejsze, że jest poprawa A masz jakąś maść łagodzącą? Sudocrem sam w sobie chyba nie łagodzi.
anula: czasem takie przeczucia najlepiej wychodzą I tego ci życzę Ponoć niektóre kobiety to czuję nawet moment zapłodnienia. Nie wiem jak to jest możliwe, ale organizm to wielka zagadka
Anula to trzymam mocno kciuki za II zacznij dobrą passę noworoczną Lux sudocrem mocno obsusza, ja na ranki również stosowałam maści typu Alantan,lub pantenol w piance bardzo tanie a pomagały Jugosława - noo leci czas, sama nie wiem kiedy mi ten pierwszy trymestr zleciał, ale dobrze bo nie był za ciekawy mdłości powoli mijają i spanie już się poprawia, i powoli zaczynam jeść mięso, więc zaczynam się cieszyć ciążą
lux: proste metody są najlepsze Alantan to kolejna maść na wiele przypadłości. Lubię takie wielofunkcyjne specyfiki
kornelia: najwyższy czas, żeby się ciążą cieszyć kochana W sumie często się słyszy, że właśnie dopiero od 2 trymestru kobieta zwykle się nią cieszy, bo ustępuje wiele przykrych dolegliwości. Fajnie będzie