reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
aschlee: ooo lustro brudne też jest złe! :D Widzę, że podobne rzeczy nas denerwują :D

anula: oj mogę się tylko domyślać co się robi z ciemnym szkłem jak woda po nim ścieka :/ Ja nie mogę doczyścić drzwi od kabiny prysznicowej :/ Mnie ostatnio lusterka przymarzły i nie mogłam otworzyć :D
A rozglądałaś się za nową pracą? Może @ nie przyjdzie :D

kornelia: ale szybko ten czas leci :) Już u ciebie 2 trymestr prawie :) Wstaw wstaw zdjęcie brzusia :)

lux: świetnie, że nie ma śladu po wysypce :D

A ja złapałam wieczornego lenia i głównie siedzę i gapię się w okno :| Normalnie jakiś paraliż umysłowy mnie złapał. Chyba od tego zimna :)

U mnie 16 dc, pierwsza dawka dupka już wzięta.

Jugoslawa cos czuje ze nie przyjdzie i mam nadzieje ze sie nie mylę ;-) .... od tak takie przeczucie ...
Nie nie szukalam pracy tak sobie zrzedze poki co ....

Dziewczynki trzymam kciuki .... za staranka ....

Miss jak w domciu?

Jula w postabowieniach trwasZ?

lux: w końcu przestanie boleć. Najważniejsze, że jest poprawa :) A masz jakąś maść łagodzącą? Sudocrem sam w sobie chyba nie łagodzi.

anula: czasem takie przeczucia najlepiej wychodzą :D I tego ci życzę :) Ponoć niektóre kobiety to czuję nawet moment zapłodnienia. Nie wiem jak to jest możliwe, ale organizm to wielka zagadka :D

Anula to trzymam mocno kciuki za II :) zacznij dobrą passę noworoczną :)
Lux sudocrem mocno obsusza, ja na ranki również stosowałam maści typu Alantan,lub pantenol w piance bardzo tanie a pomagały :)
Jugosława - noo leci czas, sama nie wiem kiedy mi ten pierwszy trymestr zleciał, ale dobrze bo nie był za ciekawy :P mdłości powoli mijają i spanie już się poprawia, i powoli zaczynam jeść mięso, więc zaczynam się cieszyć ciążą :)

Ostatnia edycja:
reklama
lux: proste metody są najlepsze :) Alantan to kolejna maść na wiele przypadłości. Lubię takie wielofunkcyjne specyfiki :)

kornelia: najwyższy czas, żeby się ciążą cieszyć kochana :D W sumie często się słyszy, że właśnie dopiero od 2 trymestru kobieta zwykle się nią cieszy, bo ustępuje wiele przykrych dolegliwości. Fajnie będzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry