reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie kochane :-)

Jugoslawa dziekuje kochana za kciuki. To dobrze, ze problemy żołądkowe przeszly, czasem jedna rzecz potrafi zaszkodzic i nie dawac spokoju, ale dobrze, ze przeszlo szybko;-)

Aschlee ciesze się, ze rozmowa z szefem pozytywna. A w rozmowe się wkręcisz zobaczysz kochana szybciej niż myslisz;-)

Lux dobrze, ze ten psychoz dal Ci w koncu spokoj, masakra…
A z tymi oplatami za mieszkanie to wiem, ze ciezko.. niestety pieniadz goni pieniadz, a my za tymi pieniędzmi tez w ciągłej gonitwie…:eek:

Noelka z tym chceniem nic nie robienia to i ja tak mam, ale tak samo jak Lux jestem pedantka i nawet jak mi się nic nie chce to ruszam do boju z wieloma zadaniami, a jak już wszystko zrobie to lubie ten efekt i to uczucie satysfakcji kiedy mam wszystko zrobione, z reszta ja ciagle mam cos do robienia i ciagle nowe plany i moje zycie wyglada jak w wielkim biegu;-)

Missiiss super, ze do domku, a komentarz odnośnie tych lekarzy to już inna bajka… parodia… ale ciesze się kochana, ze wychodzisz i jedziesz do synka:-)

Kornelia kciuki za badania genetyczne kochana:-)

Anula kciuki za to, aby @ nie przylazła;-)

Jugoslawa i dziewczyny ja mam tak samo z zaciekami i musze mieć wszystko wytarte zlew wanne umywalke itd. I tez się zle czuje jak cos nie jest zrobione:-D

Lux super, ze się wszystko pieknie zagoilo:-D

No wiem jestem, caly dzien bylam poza domem, nogi mi w du..e weszly chyba, bo tyle dzis załatwiałam, zmeczona tak jestem, ze padam.. a rozmowa… hmmm to była jakas parodia.. najpierw okazalo się, ze ten budynek jest dalej niż myślałam, ale w ten mroz usilnie drałowałam na tych nożynach az doszlam.. potem się okazalo, ze oprocz mnie sa dwie inne dziewczyny….potem, ze ta pierwsza przyjeli od razu bez rozmowy z namji dwiema pozostałymi… parodia jakas…. Nawet nie sprawdzili czy tamta druga albo ja jestemsy w czyms lepsze w angielskim itd.. ale to szczegół… bywaja i takie rozmowy… szkoda tylko, ze te palanty nie zdaja sobie sprawy, ze marnuja czyjs czas, a ja zmarnowałam dwie godziny, bo tam jak ciolek siedziałam i czekałam, a żołądek z glodu mi arie wygrywal… potem porozwoziłam wszystkie papiery… ehhh jak ja bym chciała by z jednego z tych ministerstw oddzwonili.. znalazłam ogłoszenie, ze szukaja sekretarza… praca stworzona dla mnie, ale czy oddzwonia? Coz pozyjemy zobaczymy… potem spotkałam się z M i poszliśmy na kawe i lody i siedzieliśmy i rozmawialiśmy i tuliliśmy się i było fajnie się rozerwac i wróciliśmy do domciu:-)

Jutro mam trzy rozmowy hehe dzis dzwonil tel kilka razy, a w piątek mam jedna, oby to jezdzenie szybko okazalo się owocne, bo chce szybko znaleźć w miare fajna prace:tak:

Jestem padnieta kochane. Uciekam w ramiona M :-)

Dobrej nocy:-)

Jazza, - wielkie kciukasy za znalezienie pracy. Oby Ci sie udalo.

U mnie sytuacja tak:
sluz z brazowym przekrwieniem drugi dzien. Takze drugi dzien temp 36,8. Jezeli jutro spadnie to zaczynam castagnus. Dupfaston wzielam dzis ostatni. Dr mowil jeszcze o jutrze ale juz pewno nie ma to sensu. Jezeli nawet cos tam proboje, to jutro powinna juz temp wzrosnac, wczesniej mialam pow 37. W przeciwnym wypadku wiadomo. Dzwonilam do dr. Mowil zeby jutro zadzwonic po poludniu przejzy karte to powie co i jak dalej. Miala bym byc u niego jutro na wizycie ale do pracy musze jechac. Nawet na nocke nie zdazyla bym, powrot z Poznania trwa. Siedzenie w kolejce rowniez trwa. A wizyta po poludniu. Juz nie raz bylam u niego i czekalam z 3 godziny. A spa przed nocka trza. Nie wezne pierwszej z biegu. Po takiej trasie jeszcze bardziej zmeczona bym byla. Castagnus, kwas foliowy, wit b12, b6, b1, c, e. Wieki temu sprobowalam jeden cykl castagnus i bylo kilka pieknych jajeczek. Tylko jakos tak wyszlo ze M nie bylo, czy byl chory i nic z tego hie wyszlo. Ladniejsze wtedy byly jajeczka niz po clo. Skoro czesto kregoslup mnie boli to braki wit B sa a tak sie sklada ze wlasnie na kregoslup kiedys mialam przepisane B1, 6, 12 kompleks. Te same wit odgrywaja duza role w plodnosci. Moze wlasnie ich brak i przeszkadzaja w prawidlowosci hormonow.
Musze z dr pogadac ja bede na wizycie, dokladnie co i jak. Moze czasami przyjmie mnie w szpitalu tak gdy ja bede musiala po poludniu byc w pracy. Badania krwi zrobie u sie ie tylko niech napisze jakie na ktory dc. Jakas wizyta na sprawdzenie jajeczek, gonal i pregnyl zeby pomuc w peknieciu. Ze wzgledu na brak mozliwosci wizyty bo weekend sie zaczyna jak wypada 3dc speubuje hormony zrobic w zielonej gorze ale nie bedzie tez clo. No chyba ze doktorek cos wymysli. W piatek zrobie badania u nas zadzwonie i powiem jakie byly wyniki i ustali dawke.
Dobranoc.

Witam;-)

Ja juz po pracy leze w lozku...

Jugoslawa wiesz co nawet niepamietam co mi sie snilo:/
No wlasnie nawet dziewczyny nie napisaly ze ida na inny nowy watek;/
Dzis kolor byl szary z pudrowym rozem;-)
&&&& za wizyte;-) kiedy masz?

Aschlee kochana przepraszam za wscibskosc ale szef chwalil cie?;-)

Anula no mi sie dzis w miare chcialo;-)
Napewno kazdy czytal kochana;-)
Jak tam piesek? Lepiej? Czy nadal nicpon?

Lux no wspolczuje:/ to kijowe jak czlowiek musi placic wynajem:/

Noelka ja bardzo czesto tak mam;-) planuje co zrobie a potem jak rzuce sie na kanape to juz niema mowy o powstaniu hehe;-)

Miss kochana a te Ast i alat co to jest?
Z drugiej strony fajnie ze wracasz do domku!
Mowisz mlodego bierzesz na lekarza? Ho ho;-) mezu zazdrpsny bedzie hihi

Kornelia &&&& za badania;-)

Anula88 na sobote masz termin?;-)
Powiem ci ze ciezko z tym moim postanowieniem hehe, ale rano zapodalam sobie trening, staram sie patrzec co jem...niema jakiejs diety drastycznej;-) ograniczenie slodyczy
Kochana no ja mam nadzieje ze pochwalisz nam sie II kreseczkamo;-)

Jolasia to sporo tego wszystkiego bierzesz kochana....najwazniejsze ze masz plan dzialania;-)

Ni uciekam nyny

Hey kobietki ....
Ale mam dzisiaj zke i najgorzej .... nie wyspalam się, zaspalam ... w pracy ganiaja od rana,zrob to,zrob tamto .... na pawia mi się normalnie zbiera . .. zmęczenie materialu na maxa ....

reklama
Witajcie,

lux: jak tam strupki? Mniej bolą?

julia: wizytę mam we wtorek, a wcześniej w poniedziałek idę pobrać krew na oznaczenie prolaktyny i progesteronu. Szary z pudrowym różem brzmi ładnie :D A jak tam ty i castagnus?

anula: takie dni są męczące :/ Nie dość, że człowiek sam ma dość to jeszcze wszyscy czegoś nagle chcą :( Musisz podłapać trochę czasu na regenerację. Czasem samo zamknięcie oczu na kilka sekund pomaga - na mnie w każdym razie działa. Ja czasem podłapuje drzemki zarówno na siedząco jak i na stojąco :D Dobrze opanowana sztuka pomaga przetrwać :D

jołasia: kurcze, szkoda, że wizyta ci nie pasuje, ale nie ma rady. Ja to mam taki pomysł, żeby ginekolodzy mieli przenośne gabinety. Tam gdzie pacjentki tam oni :D Gdziekolwiek jesteś gin cię znajdzie :D Ale to chyba w następnym życiu coś takiego :) Trzymam kciuki :)

U mnie dzisiaj pochmurny dzień, ale bez mrozu. Na szczęście dolegliwości żołądkowe mi przeszły, więc znów jest dobrze. Dzisiaj 17 dc, więc trochę czekania mi jeszcze zostało. Mam nadzieję, że na usg nie wyjdzie, że mam jakieś torbiele po CLO. No ale to dopiero we wtorek się okaże.

Udanego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry