reklama

Staraczki 2014 :)

Jugosława-no szwagierka była oburzona, bo ona twierdzi, że nic złego na myśli nie miała. Taaa jasne! Była bardzo zaskoczona moim wybuchem. Ale ważne, że powiedziałam jej co o niej myślę. Julia-ja wiem, potem i córka tęskni i Ty :/ Aschlee życzę Ci, by wypaliły Ci te studia :) ja sama skończyłam administrację-licencjat.

reklama
Ale tu cisza .... juz Miss na fb przywolalam ale cisza-melduj się mamuska ;-)

Na zakupach byliśmy z mlodym bo na urodziny jedziemy tzn z życzeniami do kuzynki meza ....

Pada desz ... lipa ....

Hej

Lux
Dobrze ze sie wygoilo
:-) dobrze ze ze szwagierka wszystko wyjasnione.

Julcia
&&& za owocna owulke ;-)

Aschlee
A ty administracje chcesz robic? Ja bym bardzo chciala pielegniarstwo lub poloznictwo ale na dzienne nie dam rady :-( moze ratownictwo medyczne zaoczne jednak... ehh nie wiem juz sama.

Jestem jestem tylko taka wypluta. Jechalam do domu i myslalam ze stary mnie cieplo przywita... a tymczasem nawet lezac w lozku dal mi buziaka ja chcialam innego wiec dalej dalam mu buziaka i on nagle legl na poduszke i zaczal pstrykac w tv... dzis tez jestem all day alone... o 14 ruszylam sue na zakupy bo pusta lodowa i jaska odebralam. Ojciec gdzies pojechal a stary siedzi jak pisze jeszcze w pracy a powinien juz byc godz. Temu. O ile siedzi w pracy.... malo dzis lezalam boli mnie ciut brzuszek. :-( w nocy mnie straszny bol obudzil... nie wiem czy od tego ze snil mi sie mega orgazm czy dlatego ze mnie bolalo to mi sie to snilo. Smieszne troche ale przynajmniej we snie mi bylo dobrze... najsmieszniejsze jest to ze z zadnym facetem tylko z panem wibratorem haha -to taka niesmecaca wstawka... ;-)
Pisze do starego ze caly czas go nie ma ze sleczy w pracy albo w szpitalu mu sie nie chce odwiedzic. Kuzwa nie ma w ogole czulosci , non zero. . Juz nie wiem czy mi odwala od hormonow czy naprawde sie zastanawiam czy sie nie rozstac bo moze kogos ma? Moze mnie nie kocha tylko sobiee jest bo nie mialby co ze soba zrobic... smutno mi tak po krotce.. chcialabym miec kogos kochajacego i zaufanego... ehh

Miss kuzde .... po 1. Odpoczywaj .... po 2. Myślę że powinnas wziąć go za futro i porozmawiac Szczerze niech sie chlop określi o co mu chodzi ... albo bawi się w dziecinade,obrazalstwo i lenistwo ...albo bierze dupsko w garsc i tworzy rodzine .. a co on sobie myśli ze co ty jesteś worek szmaciany za przeproszeniem i będzie cie zapodawal kąta w kąt ? Nosz co za człowiek ... kurcze zebym mogła to bym mu osobiście doopsko skopala.... grr

A wiecie co ... zaczyna się ... niby dzisiaj powinna byc @ ... ani slychu ani widu ... nie czuje ze się zbliża ... ale tez nie czuje zeby to na cos wskazywalo ... cyc lekko cmic zaczol ...kurcze wyglądam ogólnie potwornie ... stary wrócił z pracy i pyta czy się dobrze czuje ... jak wywirowana sciera .... najgorsze jest to ze @ przyjdzie ....

Missiiss no cos Ty ja o administracji pojecia nie mam zielonego :) to Lux pisala o administracji ;)

Kochana pielegniarstwo jest tez chyba zaocznie :tak:

Kurcze Missiiss a myslalam ze napiszesz ze sie poukladalo, ze sie cieszy ze wrocilas,ze tesknil :( moze ma jakies problemy?

reklama
Eh jakie problemy? Chyba
Tylko takie ze ciagle gada i sie wkurza ze nie ma kiedy remontu zrobic. Juz z nim na ten temat rozmawialam ze nie kosztem wszystkiego i co.... i standard. Strasznie zimny jest. Naprawde sie zastanawial czy znow z nia nie rozmawia...

Anulcia
A nie robisz test? &&&& trzymam. W sumie to trafnie to okreslilas worek szmaciany. Nie wiem od tego czasu co mnie zdradzil srednio co drugi dzien o tym mysle a ostatnimi czasy caly czas... ale ja jak zwykle wymyslam i szukam problemow na sile by sie poklocic. Nie chce by moje zycie bylo takie bezpluciowe.. a od dluzszego czasy juz takie wlasnie mi sie wydaje...

Aschle
A co bys chciala studiowac? Pielegniarstwo i poloznictwo jest tylko pomostowe -zaoczne a to tylko dla tych co ukonczyli liceum medyczne lub studium. Wiec kiszka :-\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry