reklama

Staraczki 2014 :)

Jugoslawa powiem ci ze nie widze szalu w sluzie,z tego co kojarze niemialam z tym problemu...ale moze za to cykl niebedzie taki dlugi;-)

Miss kurde kochana musisz z nim pogadac! Szkoda ze taka atmosfera...
Kiedy idziesz na wizyte do doktorka?;-)
Maz w domku a ja za godzinke w domu bede moze sie poprzytulamy;-)

Jazza no mam nadzieje ze cos wypali tam u ciebie;-)

Anula88 ja czuje ze nie przyjdzie&&&&&&& super jakby sie udalo! A zdarzalo ci sie ze mial poslizg? To kuedy testujesz?;-)

reklama
Dzień dobry ....

Jula ja nie testuje bo raczej nie ma sensu, chyba ze do przyszłej soboty nie będzie @ to pomysle nad tym .... nie chce się nakrecac ....

Dobrze ze dzisiaj piątek ....

julia: oby zadziałał na cykle. Opinie na szczęście są podzielone, więc to dobrze. Jak jest za dużo samych świetnych to mnie to zawsze dziwi :) Mnie natomiast cykle się skróciły i zrobiły regularne po tym jak obniżyłam sobie prolaktynę. Zastanawiam się czasem czy zacznę brać dodatkowe specyfiki to mi się znowu nie rozjadą :/ Ponoć potrafią też owulację przyrócić do rytmu.

lux: co tam masz dzisiaj w planach? na którą do dzieciaczków idziesz?

anula: piątek, piąteczek, piątunio :)

missiiss: jak tam atmosfera? Udało się wam pogadać?

jazza: powodzenia dzisiaj :D

Do mnie przyplątał się katar. Na szczęście nie jakiś mocny, ale siedzi głęboko, więc bez inhalacji się nie obejdzie. Będę się weekendowo inhalować sosną :D

Udanego dnia :)

Hej Kobietki

Jak dobrze ze dzisi piatek :tak:

No postaram sie cos pokombinowac zeby bylo dobeze a co z tego wyjdzie zobaczymy.

Jugoslawa tak jak mowisz wszystko zalezy od ludzi bo jedni pomoga zeby jakos to ulozyc a z innymi sie nie dogada :tak.

Miss jak tam ten Twoj zgredek? Pogadaliscie?

Jugosława-ja już po pracy, nocki miałam u dzieci. Dziś już nie idę, także mam luz. W poniedziałek idę na 4-ą rano. Dziś jedziemy do miasta odebrać wypłatę Tomka i na zakupy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry