reklama

Staraczki 2014 :)

lux: to super, że wolne masz :) Udanych zakupów życzę :)

noelka: witaj. A co u ciebie słychać? Jak ci się tydzień kończy?

aschlee: ja to się ciągle uczę tego, że ludzie są różni i różnie reagują. W sumie fajnie, bo nie ma w życiu wielu takich samych schematów, ale trudniej bo często nas zaskakuje, no i nie zawsze pozytywnie :)

reklama
Dziewczyny, mam zonga :baffled:
Poszłam i poprosiłam o beta hcg. dziś wynik i napisane jest hcg cłkwite 1,7 mLU/ml 1, - 4,9 pierwszy tydzień ciąży badanie robione 16 dni od pregnylu. dzwoniłam do swojego ginekologa i stwierdził zeby brać dalej dupfaston i nospę. Jedni by powiedzieli że to nie ciąża. Tamten mówi że to coś z tegomoże być. Sama nie wiem co o tym myśleć.
Niby wynik poniżej 1 mówi że ciąży nie ma. Tu mamy do czynienia z wynikiem powyżej ale granicznym, Jeszcze takie głupie opisy pierwszy tydzień ciąży, czyli co ierwszy tydzień od zapłodnienia czy pierwszy tydzien jako pierwszy tydzień po miesiączce liczony jako początek cyklu i samej ciąży czyli ten tydzień przed owulacją sama. Dla mnie to jest bez sensu bo pierwszy tydzień ciąży to już powinno być jako zapłodnione zagnieżżone jajo, czy...
Sama już nie wiem. Teraz u nas labo jutro nie czynne to nie powtórze po 48h. dopiero zostaje poniedziałek.

noelka: teraz pogoda sprzyja przeziębieniom. Raz ciepło, raz zimno, tu zawieje, tam przewieje i gotowe :/ Zdrówka :)

jołasia: &&&&& żeby to była fasolka :) Tak czy inaczej musisz powtórzyć betę. Wynik bardzo niejednoznaczny, ale dający nadzieję :) Trzymaj się i nie martw na zapas, musisz jakoś przeczekać do poniedziałku.

Witam się piątkowo :)

Jołasia - trzymam kciuki oby to była fasoleczka :)))&&&
Noelka zdrówka :)

Dzięki za kciuki :) Wczorajsza wizyta udana, dzidzia nasza jest zdrowa, ma wszystko na miejscu i prawidłowe, ładnie nam pozowała :) narazie płci nie znamy, ale pani dr nam mówiła, że coś tam podobne do dziewczynki, chociaż nie kazała się jeszcze nastawiać bo nie była pewna, bo to jeszcze wcześnie :) Bąbel machał do nas łapkami i nóżkami i fikał koziołki, fajnie było tak go podglądać, już wygląda jak człowieczek :-)

reklama
dziewczyny znalazłam takie coś, że: stężenie hcg we krwi jest wykrywalne w ok 48h po inplantacji zarodka. Być może jestem tym przypadkiem gdzie zarodek dopiero sie tam gdzieś próbóje osiedlić. Te 48h po inplantacji pozion hcg jest >1mLU/ml ale dopiero wartośc powyżej5 świadczy o ciąży. Czyli zarodek/zarodki dopiero co sie osiedlaja z tad ta niski wynik hcg. Może też tak byc, że któryś ulega wczesnemu poronieniu. Pisze ktoryś bo byly dwa pecherzyki a po gonalu i trzeci mogl wyskoczyc z rozmiarem i peknac. Z tad te poplamiania.czyli jest nadzieja a czy wyszlo to okarze sie w poniedzialek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry