reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss kochana no to powinien sie zdobyc na szczerosc i powiedziec co powoduje jego dziwaczne zachowanie.Kochana napisze Ci PW zeby kobietek nie zanudzac

Ostatnia edycja:
reklama
Missiiss, porozmawiaj z nim.. co innego zresztą możesz zrobić? Nie bądź smutna, proszę :) Przytulam Cię :)
a wcześniej był bardziej czuły? może to taki typ człowieka?

Witajcie kochane:-)

Anula oj zdarzaja się takie dni, ze nic a nic Ci się nie chce, a inni wymagaja od Ciebie, abys była na wysokich obrotach…oby te mdłości były zwiastunem kochana;-)

Julia powodzenia w postanowieniach noworocznych kochana;-)

Noelka kciuki kochana za Twoje poszukiwania nowej pracy ;-)

Joasia będę mocno zaciskac za Ciebie kciuki kochana;-)

Jugoslawa oby nie było zadnych torbieli kochana:tak:

Lux no i dobrze, ze jej wygarnęłaś, teraz będzie Ci lezj kochana:tak:

Aschlee to tez Ci ten szef powiedział.. a odnośnie studiow.. ja tez bym chciala zrobic jakies podyplomowe i boje się, ze tego nie pogodze, ale mysle, ze da się to połączyć jak się tego bardzo chce tak jak u Ciebie, może to byloby dobre kochana

Missiiss oj kochana przytulam, nie wiem co ma w glowie Twój stary, ale Ciebie to dreczy, dlatego porozmawiaj z nim i wyloz kawe na lawe, bo tak jak teraz to będzie to będzie ciezej i ciezej… Ty zasługujesz na czułość od niego.. wiec postaw mu warunek albo w te strone albo w ta.. nie ma innego wyboru:no:

Jestem jestem kochane. Kolejny dzien na wysokich obrotach, bylam na rozmowach, pozanosiłam CV i padam dosłownie. Rozmowy poszly dobrze, hmm no według mnie na pewno, wiec teraz zobaczymy jaki będzie odzew.

Jutro mam kolejna rozmowe.
Zmeczona jestem na maxa.Mozg mi juz usnal ze zmeczenia chyba :-D

Dobrej nocy kochane:-D

aschlee: czasem jest tak, że można sobie przełożyć w razie czego semestr od którego się zaczyna, ale to trzebaby już się dogadać z uczelnią. Podejrzewam, że dla nich to żaden kłopot, żeby przyjąć kogoś na takich zasadach. No ale jak to bywa zwykle to zależy od człowieka na którego się trafi :) Żeby to się tak dało zaplanować termin zafasolkowania :D

lux: może jak jej przejdzie zaskoczenie to zacznie rozumieć :)

anula: A może @ jednak nie przyjdzie? Ja zaczynam wierzyć, że jak się nie czuje objawów to lepiej :D

missiiss: Fajny sen :) Musicie pogadać, bo ty potrzebujesz wsparcia. A za chwilę będziesz go potrzebowała jeszcze bardziej, jak się dziecko urodzi. Może coś go gryzie? Może w pracy ma jakiś problem? Mam nadzieję, że uda się wam to wyjaśnić. Powinnaś być z kimś w kim będziesz miała oparcie. Zachował się bardzo źle, że nie przyjechał do ciebie. Powinien wyjaśnić o co mu chodzi, a nie chować głowę w piasek i tylko cię dręczyć. Bez zaufania ciężko jest w związku :( Tulam.

jazza: ale miałaś aktywny dzień :D Powodzenia jutro :) Za pasem weekend, więc trochę podłapiesz odpoczynku :)

aschlee: czasem jest tak, że można sobie przełożyć w razie czego semestr od którego się zaczyna, ale to trzebaby już się dogadać z uczelnią. Podejrzewam, że dla nich to żaden kłopot, żeby przyjąć kogoś na takich zasadach. No ale jak to bywa zwykle to zależy od człowieka na którego się trafi :) Żeby to się tak dało zaplanować termin zafasolkowania :D

lux: może jak jej przejdzie zaskoczenie to zacznie rozumieć :)

anula: A może @ jednak nie przyjdzie? Ja zaczynam wierzyć, że jak się nie czuje objawów to lepiej :D

missiiss: Fajny sen :) Musicie pogadać, bo ty potrzebujesz wsparcia. A za chwilę będziesz go potrzebowała jeszcze bardziej, jak się dziecko urodzi. Może coś go gryzie? Może w pracy ma jakiś problem? Mam nadzieję, że uda się wam to wyjaśnić. Powinnaś być z kimś w kim będziesz miała oparcie. Zachował się bardzo źle, że nie przyjechał do ciebie. Powinien wyjaśnić o co mu chodzi, a nie chować głowę w piasek i tylko cię dręczyć. Bez zaufania ciężko jest w związku :( Tulam.

jazza: ale miałaś aktywny dzień :D Powodzenia jutro :) Za pasem weekend, więc trochę podłapiesz odpoczynku :)

prosze Cie, moja szwagierka i myslenie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry