reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej dziewczyny :)

Jazza, no rzeczywiście masakra z tą rozmową... :/ ale super, że już masz umówione kolejne :) zazdroszczę ;)

Julia, uff... bo już myślałam, że tylko ja taka leniwa jestem :D

Była u mnie szwagierka. Wygarnęłam jej wszystko, oj działo się! Powiedziałam, że boli nas to, że nie mamy od niej wsparcia, że jej problemy są nieważne, a jej problemy są istotne, że nie chce znać jej faceta, że nie pozwolę się obrażać itd. Że popsuła nasze relacje. Lżej mi na sercu.

Julia nie no pochwal nie bylo powiedzial tylko ze wydaje mu sie ze powinnam przemyslec wybranie sie na studia,bo Niby troche marnuje wiedze jaka mam.Czulam sie troche jakbym z opierniczajacym mnie ojcem gadala.Bo wygladalo to mniej wiecej tak jakby probowal mnie wyslac tam na sile i wjechac mi na ambicje.

Julcia nie jestes wscibska ;)

Oczywiscie kochana ze bym chciala ja sie uwielbiam uczyc jedyne co to mysle ze musialabym sie duzo uczyc bo skoro cos robic to porzadnie a tu corci nie chcialabym zaniedbac no i o drugie Malenstwo dalej sie starac.Bardzo nie chcialabym rezygnowac z planow rodzinnych na koszt planow zawodowych

lux: a jak szwagierka zareagowała? może takie wygarnięcie przyniesie jakiś skutek. Dobrze, że ci lżej :) Szczerość boli, zwłaszcza na początku, ale jest łatwiej później.

julia: właśnie coś mi nie pasowało z tym castagnusem. Nie mogłam sobie przypomnieć jak się nazywało to co pisałaś, że stosujesz. Zwłaszcza, że ty rozpuszczasz w wodzie a to drugie to tabletki :D Hihi Ooo i tak szybko wpływa na śluz? No no zachęcające efekty :D Mnie to przeraża ilość specyfików, które biorę i jakbym miała coś jeszcze zażywać to nie wiem :/ Psycha mi po tym względem siada :/

aschlee: zawsze możesz iść na studia jak już zafasolkujesz i na zwolnienie pójdziesz. Wiele dziewczyn tak robi. Wiadomo, że to dużo zależy od tego jak się kobieta czuje w ciąży, ale zawsze to jakaś opcja. Studia z pracą i domem ciężko pogodzić :/ Zawsze czasu brakuje :(

reklama
Jugoslawa no wlasnie dlatego boje sie ze nie mialabym czasu kompletnie na nic.Kochana tylko nabory znow sa albo na luty albo wrzesien wiec musialabym sie wstrzelic w korys termin z Fasolinkiem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry