reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie dziewczyny! :)

Mississ parodia normalnie to co się dzieje w tym szpitalu! Życzę ci dużo siły żebyś to przetrwała i miała spokojną drugą połówkę ciąży :) oby ten doktor ci pomógł :))

Co do lenistwa to i ja dziś mam jakiegoś strasznego, chociaż musiałam wstać o 6 i jechać na badania krwi a zawsze do 9 mogę poleżeć i pewnie dlatego dzień rozbity :P podziobały mnie w 4 miejscach i ręce bolą teraz :P ale wyniki w normie na szczęście :) Jutro mam usg genetyczne, już mam stresik :P

reklama
mississ: fajnie, że wychodzisz :) Z młodymi lekarzami z którymi ja miałam styczność to jest tak, że im się ciągle chce pomagać, chcą leczyć i być dla pacjenta, dokładnie wszystko sprawdzają, bo chcą, żeby wszystko było dobrze. Podejrzewam, że taki jest właśnie ten twój :)

lux: jestem w stanie cię zrozumieć z tym zlewem i podłogą :D Ja nie znoszą jak na zlewach metalowych/stalowych robią się zacieki od wody :D Muszę mieć wszystko wytarte, bo mnie to do szału doprowadza :D

kornelia: &&&&&&&&&& za usg :) Będzie dobrze z fasolką, zobaczysz :)

jazza: jak tam rozmowa i roznoszenie CV?

julia: pazurki zrobione?

Miss nooo co w domu to w domu .. no i fajnie ze na twgo doktorka się zdrcydowalas ;-)
Jak samopoczucie dzisiaj?

Aschle,lux nooo z zaciekami swieta racja ... a wiecie co jest najgorsze? Do wanny mamy na ścianie rozkladany oarawan szklany,ciemne szklo,braz czy tam venge ... nie chcecie wiedzieć co tam się od wody dzieje i jak to sie szoruje .... masakra ! ..
My z mlodym juz w domu .... zakupy zrobione, pies wypuszczony.... brzuchy najedzone ....

Rano w alkomat dmuchalam hehe policja kontrole robiła, jeszcze szyba przymarzla i okna nie moglam otworzyć .... wiec drzwi ..

No i siedzę na kanapie ...
W pracy mam chandrę .... no nie klei mi sie praca wogole ..

Wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim .... w ogóle nie czuje nadejscia @ nic nie boli,nic nie strzyka i wesolo mi z tym ... a może nie przyjdzie ;-)

Dzięki dziewczyny :) Anulka ja mam skończony12t4d :) za 3dni wkraczam w 2 trymestr :) brzucha troche już widać, ale niefotogeniczny jest heheh może niedługo zrobię :) narazie się nie fotografuję oprócz usg :P bo stan skóry mi się pogorszył a zawsze był idealny :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry