reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula, - test rano negatywny.

Miss, - swedzenie skory w ciazy to typowy objaw holestazy i nikt sie wczrsniej nie pofatygowal o sprawdzenie tego i leki. Masakra. Tak jak pisalam, lekarz musi byc taki co cos ma do powiedzenia a nie ze lazi za ordynatorem z podwinietym ogonem.
Na rylam sie, naplakala ile tylko Bozia dala. Teraz bedzie ciezej bo pracuje na zmiany, dojazdy do lekarza itd to ciezka skladanka.

Dobranoc.

Cześć dziewczyny wieki mnie nie było . Nie myślę o staraniach, w zasadzie to sie nie staramy wcale..
Z ślubem sie pozmienialo, z czasem daliśmy dupy, teraz naradzie pracy nie mam bo za barem naradzie nie ma potrzeby żebym stała bo tyle ludzi nie przychodzi ile mysleli..
Robimy skromny cywilny w kwietniu . Obrączki i termin juz zamówiony..
Od 21 do 3 byliśmy w pl wiec nie miałam czasu, parę razy was czytałam ale nie miałam kiedy odpisać :)
Tesknilam za Wami Buziaki:*

Dzień dobry .... nadaje z łóżka ;-) juz po kawie ....

Jolasia widzsz kochana uda się w najmniej odpowiednim momencie .... nawet nie będziesz wiedziała kiedy .... dla
Ja dalam na looz ...wtedy tak nie boli .... a tak to sie nakrecalam ...

Wątpliwości a to odpoczeliscie ... slub w kwietniu - lubię kwiecien,wiosna ... słońce .... pozytywnie ;-)

Lux dobrze ze dziadostwo znika .... oby szybko .....

Miss a ja z mlodym jak w ciąży bylam ok 7 mc dostalam wysypki na rekach,udach,brzuchu i twarzy .... najgorsze byly wieczory bo wtedy zaczynalo swedziec ... nic nie pomagalo ... znywakiem do naczyń sie drapalam,lekarze nie wiedzieli co jest ... dopiero jak urodzilam to jak reka odjol .... wspominam to strasznie ;-)

Witajcie kochane :-)

Anula dzikeuje kochana :* wiesz pomysl na wlasny biznes jest super, będę trzymac kciuki, aby Ci plan wypalil. Zmiany sa dobre, ja naleze do osob, które ciezko znosza zmiany i boja się ich, ale przekonałam się, ze sa one po prostu dobre i mogą przynieść spełnienie, wiec jeśli praca Cie przytlacza to jest znak:tak:

Joasia ja wierze, ze Ci się uda kochana :*

Wątpliwości witaj kochana ponownie, super, ze termin slubu ustalony:-)

Lux swietnie, ze się goi kochana:-)

A ja mam dobry pozytywny humor i tym milym akcentem zycze milego dnia :-)

Anula - nie nakrecalam sie. Po prostu czytalam sygnaly ciala ktorych wczesniej nie bylo. Juz teraz wiem czego sie spodziewac po nastepnych zastrzykach. Jakie papu przyszykowac bo jak teraz czegos nie mialam to mnie nosilo z braku odpowiedniego smaku.
wczesniej jak mialam przewage estroge ow w organizmie to czolam sie calkiem inaczej.
teraz noglam sie poczoc jakbym miala pierwszy raz owulacje w zyciu. Zapomnialam juz jak to jest.

Dobra, obiad, kawa z mezem i do pracy.
milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry