reklama

Staraczki 2014 :)

Jestem :) przed wyjazdem do pracy byl u mnie taki niedowidzący pan i szuka znow opiekunki, bo ta poprzednia odeszla, mowie mu, ze pracuję itd. Chcial mnie wziac przez gmine, ale toi musi byc osoba, ktora nigdzie nie pracuje nawet dorywczo, a aja nie chcę gminy oszukiwac, bo potem moge miec problemy. A jak sie okazalo, ze znam ta Pauline, ktora go nadzoruje, to zmienil front, czy bym prywatnie do niego chodzila. Poczytac gazety, posprzatac i wyprac, i nierkiedy pojechac na zakupy i czasem mu odebrac obiad z przedszkola,bo z reguly to sam odbiera. Zgodzilam sie, ze jutro przyjde do niego na 10-tą i pyta sie ile chce za godzine? Mowie, ze 10 zl, zgodzil sie. Pytam sie, jaka mam pewnosc, czy mi bedzie placic? Wyjal z portfela 10 zli i mowi: pani wezmie, mowie, niech pan to schowa, nie moge! Prezyjde, zapracuje, to mi pan zaplaci. Nie wiem jak ogarne dwa etaty i dom, ale sprobuje :) bede chodzic w wybrane dni tygodnia z rana i czasami popoludniu, jesli akurat nie bede miec popoludniowki :)

reklama
Missiiss kochana zobaczysz wszystko bedzie dobrze, no skoro tyle forumowych ciotek zaciska kciuki to bedzie dobrze i nie innej opcji :tak:

Lux super, dodatkowy grosz zawsze sie przyda :-)

Hej dziewczyny,

missiiss: eh szkoda gadać co z tym szpitalem się dzieje :/ Wszystko będzie dobrze z Lenką, zobaczysz :) Tak jak dziewczyny piszą, tyle kciuków zaciśniętych to musi się udać :)

lux: dasz radę, obrotna i zorganizowana kobieta jesteś :) A dodatkowy grosz zawsze się przyda :)

jazza: powodzenia jutro :D

moniusia: &&&& za jutrzejsze wyniki :)

Już po wizycie jestem. Dzisiaj mam 22 dc i pęcherzyk, który jeszcze nie pękł i zrobiła się z tego torbielka czynnościowa. Powinna niedługo pęknąć. Tak więc dlatego miałam niski progesteron, bo nie było uwolnienia komórki jajowej :/
Już kiedyś mi torbiel czynnościowa pękała... Niezbyt dobrze to wspominam :/
W każdym razie, kolejna wizyta po @, która powinna przyjść planowo, a jak będzie to zobaczymy.
Ehh...ciągle pod górkę.

Powiedzmy ze spoko .... nie chce mi się nawet gadać na temat @ .... plakac tez mi się nie chce .... odechcialo mi się wszystkiego ....

Popracowalam,jedna taka juz meilowo zdążyła mnie w..... obiad robie i zabieram się za generalne sprzątanie coby nie myśleć ....

Miss co to za bakteria?
Milo ze maz przyjechal ....

Jugoslawa
Podzielam z tym ciagle pod gorke... :-(

Anula
Klebsiella... czytam ze najczesciej w szpitalu sie nia idzie zarazic... super. A on mi bedzie *******il ze mam sklonnosci. Ta a w poprzedniej ciazy mialam jalowe posiewy a teraz kuzwa mam wrodzone sklonnosci. Jeszcze z tym lozyskiem ten to sprawdzi i z tymi wodami moze w piatek albo jutro. Umre jak cos z lenka bedzie nie tak... poprostu umre... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry