reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kobietki powiedzcie mi tylko .... myślicie ze jutro moge badania w labo zrobić ?
@ ma tu jakies znacznie ?
Co moge zrobić tsh,prolaktyne, progesteron .... ?

Chce to zrobić, isc do Dr i niech dotrze do mnie ze moge albo nie moge zajść .....

anulka najlepiej w 3dc, tsh prolaktyna fsh +estradiol to da ci obraz rezerwy jajnikowej, mozesz tez lh a le ja lh bym zrobila przed przypuszczalna owulacje to pokaze pik przedowulacyjny lh. Ja na poczatku okteru mialam fsh i estradiol a pozniej lh fsh estr i prolaktyne i to byl ok 8 dc. Badania podczas stymulacji.

Zajzyj na strone : wiku.28.dni.pl/normy laboratoryjne dla kobiet oraz interpretacja wynikow hormonow.
Przydatne info.

Missiiss kochana a robili juz antybiogram? Dostaniesz antybiotyk i wszystko bedzie dobrze.Kochana ja wiem ze w takich sytuacjach ciezko sie nie denerwowac ale postaraj sie dla Lenki :)

Robili juz dzis o 22 dostane antybiotyk. Nie wiem gdzie mnie zakluja chyba na szyi... bo rece mam posiniaczone i pokute od wenflonow a nadgarstkow i dloni nie dam no fucking way!!!! Cos mnie mocniej zaboli to jeszcze poloznej sie zbierze... lena dzisiaj by w kacie stala .... caly dzien doslownie z minimalnymi przerwami laduje mnie kopytkami po pecherzu i ciut pod pepkiem i to juz mi bol sprawia... wiec jak jeszcze mi wenflon dowala na dloni to umre i bede sie darla... juz nie moge psychicznie dziewczyny :-( ja juz sily nie mam. ... taka bylam radosna a ostatnio same problemy... :-(

Miss slonko przetrwasz wszystko dla swojego Skarba a ona potem Ci to wynagrodzi :tak: ja wiem ze na pewno Ci juz sil brakuje na to wszystko bo nawet aniol cierpliwosc by stracil.Lenka to tak Cie kopie zeby powiedziec Mamuska u mnie wszystko w porzadku jest nie martw sie prosze. Dostaniesz antybiotyk i sie jej pozbedziesz :tak:
Jestes silna kobietka i dasz rade :tak:

Ostatnia edycja:
Miss stowka :)
Karla, za tydzien mam dostac @ :)
Trzymam mocno kciuki zeby ta podla @ nie przyszla &&&
Robili juz dzis o 22 dostane antybiotyk. Nie wiem gdzie mnie zakluja chyba na szyi... bo rece mam posiniaczone i pokute od wenflonow a nadgarstkow i dloni nie dam no fucking way!!!! Cos mnie mocniej zaboli to jeszcze poloznej sie zbierze... lena dzisiaj by w kacie stala .... caly dzien doslownie z minimalnymi przerwami laduje mnie kopytkami po pecherzu i ciut pod pepkiem i to juz mi bol sprawia... wiec jak jeszcze mi wenflon dowala na dloni to umre i bede sie darla... juz nie moge psychicznie dziewczyny :-( ja juz sily nie mam. ... taka bylam radosna a ostatnio same problemy... :-(
Kochana:(( dasz rade.. strasznie mi przykro ze tak musisz cierpiec:( i caly czas ci pod gorke. Ale pamietaj po burzy zawsze wychodzi slonko. Bedzie dobrze. Tule cie mocnooo buziaki

reklama
Miss, - pomimo sytuacji jak sie przedstawia paskudnie pamietaj ze pod serduchem masz dzidziusia i to dla malej powinnas sie pozytywnie nastawic na leczenie by lepiej przebiegalo. Z antybiotyk nie zawsze dozylny, moze taki w d.. dostaniesz.

Dobranoc kobitki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry