Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wiem ze na pewno Ci juz sil brakuje na to wszystko bo nawet aniol cierpliwosc by stracil.Lenka to tak Cie kopie zeby powiedziec Mamuska u mnie wszystko w porzadku jest nie martw sie prosze. Dostaniesz antybiotyk i sie jej pozbedziesz

Trzymam mocno kciuki zeby ta podla @ nie przyszla &&&Miss stowka![]()
Karla, za tydzien mam dostac @![]()
KochanaRobili juz dzis o 22 dostane antybiotyk. Nie wiem gdzie mnie zakluja chyba na szyi... bo rece mam posiniaczone i pokute od wenflonow a nadgarstkow i dloni nie dam no fucking way!!!! Cos mnie mocniej zaboli to jeszcze poloznej sie zbierze... lena dzisiaj by w kacie stala .... caly dzien doslownie z minimalnymi przerwami laduje mnie kopytkami po pecherzu i ciut pod pepkiem i to juz mi bol sprawia... wiec jak jeszcze mi wenflon dowala na dloni to umre i bede sie darla... juz nie moge psychicznie dziewczyny :-( ja juz sily nie mam. ... taka bylam radosna a ostatnio same problemy... :-(