reklama

Staraczki 2014 :)

anula, masakra ;/ 3m się :***

jazza, uda się kochana nam wszystkim w tym roku :) musi :)

miss, ooo proszę czyli zakupki będą w wynagrodzeniu za te Twoje męki :)

Ciekawe jaka ta prolaktyna i progesteron jutro będzie.. eh mam nadzieję z jednej strony, że coś będzie nie tak, żeby zobaczył, że faktycznie może być coś z tarczycą. Ale to się wyjaśni :) dobrze, że akurat mam tą wizytę ustawioną :)

reklama
Miss kochana ja nie wiem czy dam rade dzisiaj wlasnie tak dlugo bo juz to wszystko zalatwiam.Mam coraz wiecej watpliwosci czy dam rade to wszystko pogodzic.Pewnie trzeba bedzie wybrac cos...

Julia no wstawanie jak jeszcze ciemno na dworze jest okropne.Ale juz blizej lata jak dalej to bedzie sie lepiej wstawalo.

Lux to trzymam kciuki.Kobiety ktorym sie udalo podobno maja czasem przeczucia :tak:

Uda sie Kochane wszystkim w koncu.Jeszcze troche i kazda po kolei bedzie wklejac pozytywne tesciki :tak:

Ostatnia edycja:
Miss, - to ladnie. Choć tyle z tego wszystkiego. Ja bym musiala sie przejsc do ubezpieczalni i zerknac za czyms. Zawsze tak jak mowisz, za sam pobyt w szpitalu placa a czasami w ciazy byw tego dużo.

Missiiss missiiss wszystkiego najlepszego z okazji kolejnych 18tych urodzin, oby wszystkie marzenia sie spelnily, Lenka grzecznie w brzuszku goscila, jak najmniej bolesnego porodu, a potem tlyko cieszenia sie z dwoch pociech. Szczescia, zdrowia, pomaranczy, niech Ci chlop na stole na nogo tanczy kochana :-D
86bd0afa2d404c52465e8edb14c6daab.jpg

A to taka pioseneczka :-D

https://www.youtube.com/watch?v=wOmDyBu5DRc

Karla, ja kładlam się po 22-ej, a musiałam wstać po 3-ej rano. Ale powiem Ci, że bierze mnie lekko spanie i chyba gdy wyschną mi włosy to się położę. Laski kurczę te skurcze w kroczu mnie wykonczą.
Moze cos na rzeczy jest. Ja tez najchetniej bym tylko spala hehe.
Noo i zaczyna się .... @
Buuuu..... a.moze tylko jakies plamienie. :(

Anula krwawisz czy plamisz? U mnie przeczucia mówią, że coś jest na rzeczy. Ale nie wiem kiedy będę testować.
A przypomnij mi kiedy masz termin @?

Cześć :)

Jugosława, to daj znać po wizycie! Mam nadzieję, że mimo wyników będzie dobrze :)

Karla, jak tam, @ nie ma?

Anula,
współczuję @ :(
Nieeee nie ma @ narazie :) ale nie nastawiam sie. Znajac szczescoe sie spozni i tylw bedzie :(

Jazza
Haha dokladnie ;-) poodgryzam im jajca jak mnie jeszcze raz dadza tak popalic :-P

Julcia
Ja tez mam tak czasem dlatego jak sie naprodukuje to kopiuje potem daje ok. Ja mam w open finanse i pzu. Choroba w ciazy sie liczy :-) bo to nie jest normalne ze sie lezy w ciazy w szpitalu. Jak sie do porodu idzie to za pobyt nie placa chyba ze cesarka :-)

Mija kawa i ciastko urodzinowe :-D
Kochana stoooo lat i wszystkiego co najlepsze :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry