reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux to ja ostatnio problem ze wstawaniem mam duzy.Jakbym mogla to spalabym caly dzien i noc i wstawala tylko napic sie i siusiu.Wczoraj padlam nawet nie wiem kiedy.

Jugoslawia - jezeli chodzi o progesteron po dupfastonie to jest to realny wynik gdyż dupfaston nie wplywa na wyniki krwi. A Ty oregnyl lub tp mialas bo juz nie pamietam.

Ogladalam Siedem Dusz.
na koniec przy przeszczepie zakrecila mi sie lezka w oku.
Ładny :-)

Lezka? Ze jedna? Hehe ja wylam ja wol na tym filmie. Maz chcial mi wylaczyc tak plakalam:) ale ja nawet na komediach potrafie sie rozryczec. :)

Witajcie porannie:)ja wloski umyte i szykuje sie do pracy:/ ehhh... jeszcze dzosiaj i jutro i wolne. Musze jakos przetrwac.

Hej

Noelka
A juz wiesz ze ty nie zostaniesz?

Anulcia
Jak tam na froncie ?;-) dobra masz tesciowa :-)no niestety tak jest ktos bardzo czegos pragnie to jakos tak to trudniej przychodzi :-\o_O

Jolasia
Prosze cie!! Ja mam diete watrobowa !:-D;-) ale bym zjadla mmmmm

Moniusia
Bedzie dobrze najwazniejsze ze dzialacie :tak: :-)

Jugoslawa
Ej ale nie mialas lutki czy dupka zapisanego 2.dni po owu profilaktycznie? &&& za wizyte!
Bedzie dobrze zobaczysz. Wiesz ze z tym progesteronem to przy owu jest pik czyli skok a pozniej spadek i powoli rosnie sobie do terminu. Poczekaj na opinie lekarza nie mniej jednak trzymam kciuki :-)

reklama
Karla, ja kładlam się po 22-ej, a musiałam wstać po 3-ej rano. Ale powiem Ci, że bierze mnie lekko spanie i chyba gdy wyschną mi włosy to się położę. Laski kurczę te skurcze w kroczu mnie wykonczą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry