reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lux - tamta dziewczyna zostaje, ale w innym dziale. Mój i tak jest redukowany - ma zostać 1 osoba zamiast 3.

Jugosława, dzięki :)

Melka19, to trzymam za nas obie kciuki :D

Jazza, dokładnie. Obie te rzeczy są takie trudne przede wszystkim dlatego, że nie zależą całkowicie od nas... Ale musi się udać! :) A Ty widzę idziesz jak burza z tymi rozmowami, super :)

Jazza jakoś udało mi się pokonać te obiady i jeszcze kimnelam godzinkę ;-) mezu jeszcze nie wrocil bo do rodziców pojechal po pracy .... w sumie niedługo będzie .... tesciowa jedzeniowa wyprawke zapodala jak zawsze i zdradził ze ciasteczka wiezie własnej roboty mmmm ;-)

Aschle bol ucha to najgorsze co może być .... nienawidzę i współczuję .... juZ wole ból zęba grrr albo poród ....

Karla a czym się zajmujesz jesli można wiedzieć ?

Lux co tam fajnego zakupilas?a kiedy jakiś tescik ?

Ostatnia edycja:
2015-01-12 20.29.05.jpg
Smacznego :-)
ciasto za iast mleka to ser bialy ugnieciony z serkiem homogenizowanym nadziane powidlami sliwkowymi. Lerzakowaly 2 h by byly lepsze.

Załączniki

• 2015-01-12 20.29.05.jpg
    2015-01-12 20.29.05.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 57
jołasiaę dzięki kochana za rady :* Masakra faktycznie długo Cię maglują :( Narazie pójdę tutaj u mnie zobaczę czy oleje sprawę, czy będzie się śmiać, że panikuje jeśli tak będzie to mimo to się nie poddam, będę szukać kogoś kto się tym zajmie.. No właśnie.. nie ważne ile, ważne, że coś tam jest. O, to też nie miałaś dużo ponad normę.. Czyli niedoczynność tarczycy może skutkować jeszcze innymi chorobami jak np. te hashimoto? Czy jak to jest? bo jestem zielona trochę w tym. No właśnie to juz dawno pamiętam słyszałam, że między 1-2 powinno być podczas starań.
Pączusie piękne! Mam wrażenie, że pachną przez monitor :)

Noelka uda sie nam kochana! ;-)

Anula super, ze obiadki gotowe i kazde zyczenie spelnione, a takie ciasteczka domowej roboty to cos pysznego :-), taka wyprawka jedzeniowa od tesciowa to na pewno superl, ja uwielbialam zawsze od babci dostawac, bo moja tesciowa to za dobrze nie gotuje hehe:-D

Jolasia paczki pierwsza klasa :-)

Moniusia - to jest niedoczynnosc tarczycy w przebiegu choroby hashimoto. Czyli autoimunologiczne zapalenie tarczycy ktore wywolalo niedoczynnosc. Tzn organizm w skotek najprawdopodobniej wady genu produkuje przeciwciala i sam atakuje terczyce. Zjada ja i jest coraz mniejsza, jakies guzki mlga wystapic.
ta choroba moze rowniez byc odpowiedzialna za nawykowe poronienia

reklama
jołasia: pączusie smakowicie wyglądają :D

anula: widzę, że z ciebie też perfekcyjna pani domu :) Obiadki zrobione, życzenia spełnione :) Kolejna super kobieta z ciebie :D

karla: dużo czasu nie masz, ale złap trochę odpoczynku po ciężkim dniu :)

jazza: &&&&& za kolejną rozmowę :D Miło wiedzieć, że są ludzie rozchwytywani na rynku pracy :D

aschlee: mam nadzieję, że to jednak nie będzie zapalenie ucha. Trzymaj się ciepło. Zdrówka.

Eh wyniki badań dzisiejszych są już w internecie :( Załamałam się trochę :(
Prolaktyna w normie, ale progesteron bardzo, bardzo niski. Tak jakby owulacji nie było :(
A były pęcherzyki, przecież biorę duphaston, biorę CLO :/
Zobaczymy co powie jutro gin :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry