reklama

Staraczki 2014 :)

miss, bosz Ty to się masz! :/ masakra jakaś :( musisz być silna dla malutkiej! Wszystkiego Naj z okazji urodzinek :*
Jugosława,
ehh widzę, że masz problem z tymi zatokami, tak caly czas wracają?
jazza,
ehhh :( z jednym i drugim nerwy :( 3mam kciuki za Ciebie :*****

Byłam u gina. Progesteron wyszedł baaardzo niski - tak się wyraził. Powiedział, że owulacja u mnie najprawdopodobniej nie występuje. Powiedziałam, że robiłam tsh. Powiedział, że to b. możliwe, że to przez tarczycę. Mam najpierw zrobić konsultację u endo, jak endo powie, że moja niedoczynność nie ma aż takiego wpływu na płodność to mam wrócić do niego z badaniem nasienia też i rozpoczniemy stymulację. Cieszę się, że mnie nie olał, nawet się wczuł i dużo rozmawiał :) Chyba się nie spodziewał, wcześniej wpierał mi jako powód moją psychikę ;p

reklama
Czesc Kobietki

U mnie dzisiaj znow niesamowicie zimno.

Ciekawe czy u mnie @ nie przyjdzie wczesniej bo dzisiaj mnie cos brzuch pobolewa.Rano jakies krwawienie z nosa mialam.W poniedzialek chyba przejade sie na badania krwi.Jeszcze troche i moze w koncu sie dowiem co z moim zespolem amtyfosfolipidowym.

Julia a to w sobote tez do pracy idziesz?

Karla a co za film ogladaliscie?
Sedzia. :)

Witam

Karla jaki ogladalas film?
Tobie sie spoznia @?

Aschlee no ide do tej pracy:/
A ty na kiedy ovzekujesz @?bo ja niby 24 ale wlasnie wczoraj brzuszek ns @ mnie tez bolal:/
Film sedzia:) termin miesiaczki mam kazdego miesiaca.miedzy 10 a 14 a dzisiaj jest 14 a @ nadal brak.
Witajcie dziewczyny,

ja dzień rozpoczęłam od inhalacji (znowu!), bo zatoki bolą :/
Wczoraj wieczorem celem relaksu zapodałam nam filmik "Transcendencja". Grają tam m. in. Johnny Deep i Morgan Freeman. Dziwny, ale ciekawy. Skłania do myślenia :)

missiiss: jak tam nocka? jak się czujesz? Ja już nie mam słów, żeby pisać o tych konowałach z tego szpitala :/ Współczuję, że musisz się tak tak męczyć i denerwować :/ Mam nadzieję, że Lenka zmieni pozycję i będzie cię bolało.

aschlee: &&&&&, żeby zozłowata @ nie przyszła :)

lux: podobnie &&&&&& :) Ja też liczyłam na lepsze wieści, ale cóż...muszę się zmierzyć i z takimi :/

julia: ehh nie wiem co gorsze, czy strach przed bólem jak torbielka będzie pękać czy złość, że kolejny cykl do d**y! &&&& mam za ciebie zaciśnięte. Pozytywne wieści są potrzebne :)

karla: udanego dnia mimo wszystko :)
Dziekuje

miss, bosz Ty to się masz! :/ masakra jakaś :( musisz być silna dla malutkiej! Wszystkiego Naj z okazji urodzinek :*
Jugosława,
ehh widzę, że masz problem z tymi zatokami, tak caly czas wracają?
jazza,
ehhh :( z jednym i drugim nerwy :( 3mam kciuki za Ciebie :*****

Byłam u gina. Progesteron wyszedł baaardzo niski - tak się wyraził. Powiedział, że owulacja u mnie najprawdopodobniej nie występuje. Powiedziałam, że robiłam tsh. Powiedział, że to b. możliwe, że to przez tarczycę. Mam najpierw zrobić konsultację u endo, jak endo powie, że moja niedoczynność nie ma aż takiego wpływu na płodność to mam wrócić do niego z badaniem nasienia też i rozpoczniemy stymulację. Cieszę się, że mnie nie olał, nawet się wczuł i dużo rozmawiał :) Chyba się nie spodziewał, wcześniej wpierał mi jako powód moją psychikę ;p
Trzymam kciuki zeby qszysto bylo dobrze :)

Laski, ja tylko na chwilę. Byłam u tego dziadka, źle nie było. Idę myć naczynia, obiad zjadłam (rano kluski z kapusta zrobiłam) i marzę o spaniu, a muszę jechać niedługo po dzieci. Ale może pół godziny drzemki zalicze.

Aschlee ciekawe skad te bole brzucha mamy jak na @?
No ja do terminu 24 dodam z 2 dni bo tylko moge sie domyslac kiedy owu byla;-)

Miss no to niezle buty! Obys szybko te cholerstwo wyleczyla!
Ja moze zaginiona dziewczyne w wekeend obejrze;-)
Mam nadzieje ze zrobia ci te usg i bedziesz spokojniesza;-)

Jugoslawa ja dzis tez inhalacje zaczelam robi corce bo niepodobaja mi sie jej te zatoki:/ niewiem czy niewybiore sie do lekarza z tym:/
Mam nadzieje ze przyszly cykl bedzie dla ciebie lepszy i powiedz ze chcesz obserwaci cyklu bo wtedy da w razie czego Pregnyl i ladnie peknie i bedzie miec sznase na zaciazenie;-)

Jazza widzisz chyba masz za duzo kwalifikacji;-)
A tak powaznie spokojnie dzis dopiero 14 wiec jeszcze troche czasu jest do konca miesiaca wiec trzymam kciuki by Tobie sie udalo!
A tametej pracy tak jak piszesz niemasz co zalowac ze rzucilas;-)

Moniusia a moze lepiej znajdz sobie gino-endo? Dwa w jednym?;-)
Ciesze sie ze ruszasz z miejsca i juz wiesz co moze byc powodem...

No to ja tez mialam , takiego posta wyskrobalam a mnie wyrzucilo:/ ze niby niezalogowana:/

Karla to zaciskam &&&&& by nieprzyszla;-)
To jaki masz plan z testowaniem?

julia0903, niestety jak na złość jest wszędze endo-chirurg, endo-pediatra wszystko endo coś tylko nie ginekolog ;p Może jakoś to będzie :)

02.02. mam wizytę :) dosyć szybko. Powiedziałam mamie, że złe wyniki wyszły progesteronu i że babcią narazie nie będzie pewnie ;) zdziwiła się i powiedziała, że szkoda i, że będzie dobrze. Nie będę ukrywać przed światem, że coś się dzieje. Chcę żeby najbliżsi wiedzieli, że pragnę dziecka. Chyba to nic złego?

reklama
Jazza kochana znajdziesz cos na pewno :tak: bede trzymala kciuki oby jak najszybciej :tak:

Julia nie mam pojecia skad ze bole brzucha.Oby tylko wredna @ wczesniej nie zawitala...chociaz u drugiej strony jak juz musi to niech bedzie wczesniej to nowy cykl wczesniej sie zacznie ;)
A kiedy myslisz ze mialas owu?

Karla kochana kciuki oby @ nie przyszla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry