julia0903
Fanka BB :)
Moniusia oczywiscie ze to nic zlego;-)
Aschlee no powiem ci ze albo niedziela albo w poniedzialek...w niedziele czulam mega mokro , duzo sluzu i tez rozciagliwy byl..a w pon bolaby mnie jajniki...wiec niewiem:/
Owu jest w dniu pekniecia? Bo juz zglupialam hehe
A ty wiesz mniej wiecej kiedy?
Dokladnie jak juz szybcoej przyjdzie @ szybciej nowy cykl;-)
Spalam teraz przed praca:/ ostatnio chodze taka spiaca:/
A to przez to ze klade sie po polnocy kolo 4 rano tata mnie budzi ze do corki mam sie polozyc, potem ona ostatnio budzi sie kolo 5 co chwile cos chxe i zasypia:/ a potem trzeba wstac po 7 i wydelegowac do przedszkola;/
Aschlee no powiem ci ze albo niedziela albo w poniedzialek...w niedziele czulam mega mokro , duzo sluzu i tez rozciagliwy byl..a w pon bolaby mnie jajniki...wiec niewiem:/
Owu jest w dniu pekniecia? Bo juz zglupialam hehe
A ty wiesz mniej wiecej kiedy?
Dokladnie jak juz szybcoej przyjdzie @ szybciej nowy cykl;-)
Spalam teraz przed praca:/ ostatnio chodze taka spiaca:/
A to przez to ze klade sie po polnocy kolo 4 rano tata mnie budzi ze do corki mam sie polozyc, potem ona ostatnio budzi sie kolo 5 co chwile cos chxe i zasypia:/ a potem trzeba wstac po 7 i wydelegowac do przedszkola;/
ale to wiecznie cos do zrobienia potem z mezem tez sie troche chce posiedziec no a potem jak budzik dzwoni to mam ochote plakac jak dziecko
a tak na powaznie. Moim zdaniem tez nie powinnas czuc dyskomfortu zs odeszla z poprzedniej pracy. To co by sie stalo czyli pogorszenie warunkow i wiecej roboty jest okropne. Masz racje nie daj sie! Mam nadzieje ze jak juz wpedzisz sie w wir nowej pracy to szybko bedziesz miala druga upragniona niespodzianke i tego ci zycze i trzymam mocno kciuki :-):*