reklama

Staraczki 2014 :)

Moniusia oczywiscie ze to nic zlego;-)

Aschlee no powiem ci ze albo niedziela albo w poniedzialek...w niedziele czulam mega mokro , duzo sluzu i tez rozciagliwy byl..a w pon bolaby mnie jajniki...wiec niewiem:/
Owu jest w dniu pekniecia? Bo juz zglupialam hehe
A ty wiesz mniej wiecej kiedy?
Dokladnie jak juz szybcoej przyjdzie @ szybciej nowy cykl;-)

Spalam teraz przed praca:/ ostatnio chodze taka spiaca:/
A to przez to ze klade sie po polnocy kolo 4 rano tata mnie budzi ze do corki mam sie polozyc, potem ona ostatnio budzi sie kolo 5 co chwile cos chxe i zasypia:/ a potem trzeba wstac po 7 i wydelegowac do przedszkola;/

reklama
Julia wydaje mi sie ze chyba 8 mialam owu bo bylo najwiecej rozciagliwego i w tym samym dniu bol jajnikow ze czasem licho bylo.Ale to wiesz tylko takie moje gdybanie monitoringu nie mialam testow owu tez nie robie wiec to tylko przypuszczenia ;)

Julia wiem jak to jest z tym spaniem bo mam ostatnio tak samo :tak: ale to wiecznie cos do zrobienia potem z mezem tez sie troche chce posiedziec no a potem jak budzik dzwoni to mam ochote plakac jak dziecko ;)

Julia zdrowka dla corci:tak:

Aschlee a może te bole brzucha cos zwiastuja?;-)

Dziekuje kochane:-)
Dzis po prostu jestem w mega bojowym nastroju hehe, najchetniej bym powybijala tych co sie rekrutacja do pracy zajmuja, bo juz w domu mam dosc siedzenia. Hehe marudze wiem, ale mnie nosi ;-)
Zapewne troche agresji we mnie jest, bo @ blisko ;-)

Jazza fajnie by bylo ale boje sie nastawiac.Chyba pogodzilam sie juz z tym ze "dosc czesto" mam pod gore ;) Bylabym baaaaaardzo zadowolona gdyby chociaz raz bylo latwiej.Ja juz nie smiem nawet marzyc o trzecim dziecku tak jak maz.Modle sie tylko zeby to drugie bylo mi dane :tak:

Powiem Ci ze wcale sie nie dziwie ze jestes zla o ta prace.Ale kochana glowka do gory w koncu znajdziesz i mam nadzieje ze taka do ktorej bedziesz chodzila z przyjemnoscia :tak:

Ostatnia edycja:
Hey kobietki .... obiad robie to i zajrzalam ....
Pracowalam do 15 tyle tego mi przywieźli a w papierach syf .... konca nie było widać ....
Pobiegalam z psem i mi lepiej ....

Moniusia fajnie ze wiesz co jest .... ja tak właśnie wczoraj po czytalam i zastanawiam się czy ja nie mam niedoczynności tarczycy .... a ty jakies objawy masz ?

Miss wytrzymaj jeszcze troszke dla kruszynki ... juz po usg?

Jula zdrowka dla młodej ... jak dietka i ćwiczenia ?

Lux niech kobieta wraca szybko ... kiedy testujesz?

Jezu ile sie naspalam... chyba za Ciebie julcia i aschlee :O:Oo_O;-) dziewczyny lapcie sen kiedy to mozliwe bo trzeba miec sile na staranka :-)

Jazza
A propo twojego bojowego nastroju to ja powiem tak ze skoro powybijasz rekruterow to zapraszam rowniesz do mojego szpitala pomozesz mi powybijac lekarzy :-D a tak na powaznie. Moim zdaniem tez nie powinnas czuc dyskomfortu zs odeszla z poprzedniej pracy. To co by sie stalo czyli pogorszenie warunkow i wiecej roboty jest okropne. Masz racje nie daj sie! Mam nadzieje ze jak juz wpedzisz sie w wir nowej pracy to szybko bedziesz miala druga upragniona niespodzianke i tego ci zycze i trzymam mocno kciuki :-):*

Lux
Jak tam dzis dzieciaki-grzeczne?:-)a co do testowania to chyba od silnej woli zalezy ;-) ja mam slaba silna wole :-P

Anulcia
Usg jutro. Przyszla lekarka przekazac mi ze mlody gin jutro przyjdzie. Wiec bede cierpliwa. No to mialas nawal pracy. Dobrze ze choc spacer zaliczylas na powietrzu.

Miss jeśli chodzi o dzieci to w miarę grzeczne, tylko Patrycje szarpie. Chyba na ta pogodę. Choć dziś mega wiosennie było. A mój nowy podopieczny też jak narazie nie daje mi kość. Laski, ciężko jednak pogodzić dwa etaty i dom :( mało snu też robi swoje.

reklama
Missiiss kochana to przeslij mi troche tego snu ;) ojjjj przydaloby sie.
Daj jutro kochana znac jak tam po USG ale ja ram wiem ze na pewno bedzie dobrze:tak: Jak tam Lenka? Dzisiaj tez kopie Mamuske?

Lux kochana no pewnie ze ciezko bo na wszystko malo czasu z jednej pracy do drugiej a potem robi sie wieczor i czlowiek jedyne o czym marzy to sen :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry