Witajcie kochane:-)
Aschlee ja jak pracowałam to wstawałam 4.30, ale wiem, ze można się do tego przyzwyczaic;-)
Lux no to miałaś dzien wrażeń z dziadkiem, ale może on woli Ciebie
Jugoslawa kochana zobaczysz uda się nam wszystkim. A z tym bolem i mdłościami w trakcie okresu to mam tak samo.. dzis wlasnie mnie z bolu zakręciło mi się w glowie i zemdlilo, oblal mnie zimny pot i czulam, ze zaraz rune na ziemie…
Missiiss kochana no kurcze … masakra z tym szpitalem.. szkoda slow…
Jestem juz kochane, pojechalam na jedna rozmowe, a mialam trzy haha, bo dzwonili dzis do mnie jak opetni i dodatkowe dwie umowilam sobie na dzis. No i ta pierwsza, czyli ta z ktora wczoraj przez telefon rozmawialam bardzo dobrze, bed emiala druga rozmowe juz z szefem i jak on powie, ze ok to bede miala prace. Ale narazie znajac realia szukania pracy podchodze do tego na spokojnie i sceptycznie, jak bede po drugiej rozmowie i dostane konkretna wiadomosc to wtedy bede opijac sukces haha. A narazie ciesze sie, ze sa postepy.
Jutro mam dwie rozmowy i trzy juz na przyszly tydzien umowione

hehe slalam i sle na wszystko co ciekawe

.
A poza tym to przyszla @ dzisiaj rano.. kutwa jedna musiala zawitac, ale z takim impetem, ze boli jak siemasz wiktor i lece na przeciwbolowych i zemdlilo mnie z bolu i myslalam, ze rune na ziemie... o w morde...