Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A i juz .... zadzwonilam do gina na kom. Czy mnie dzisiaj przyjmnie a on ze ma dużo pacjentek ale ja twardo ze musze a ten a co się stało a ja ze pogadać musze a on ze nie ma czasu na gadanie ale mówi ze dobra mam przyjść ;-)
Jugoslawa
Rozmawialam z ginem tym bylym pytalam czy nie moge kont. W domu jak mowil we wtorek ale powiedzial ze wolalby mnie na dozylnie zostawic do wtorku. Zaczelam mu mowic ze nie chce niczego wiecej tu zlapac i opowiedzialam jak wspaniale wygladaja tu toalety i jak to lekarz po wyjsciu niej nie myje rak to tylko glowe spuscil i patrzyl w podloge mam nadzieje ze mnie sluchal i mu bylo glupio... no ale on chce mnie zostawic wiec zostaje do wtorku.
Aschlee, julcia
Mi moj stary wczoraj mowil jak moj jas zasypial jak sie pytal kiedy mamusia bedzie i ze teskni za mna. :-( a ja sie poplakalam. Znow tydzien mnie nie widzi a gdzie do wtorku jeszcze :-(
Anulcia
Z wynikami to nie pomoge a usg jeszcze nie mam... i ciejawe czy bede miec.
Anulcia
Super ze sie zgodzil :-) masz super nastawienie i z takim najlepiej isc do lekarza bo duzo sie powoe niz jak czlek jest smutny i sie martwi:-)
Ja po usg. Mlody nie przyszedl ale ten byly moj mnie wzial. Mloda spala. Z szyjka ok. Z lozyskiem co najwazniejsze tez wszystko ok i z wodami tez nie sa metne ani nic w tym stylu co w karcie mi te pajace nakreslily. Wody sa w granicach normy jezeli chodzi o iilosc ale mam zalecenie wiecej pic zeby sie poprawily i by bylo ich ciut wiecej. Jestem szczesliwa i uspokojona. Pozniej jak wyszlismy doktor zaczal sie tlumaczyc odnosnie toalet i warunkow tutaj czyli jednak sie przejal i mnie sluchal. W ogole byl bardzo mily. Az milo bylo z nim rozmawiac... to ten moj byly. Szkoda ze to nie ten mlody. Nie wiem juz co zrobic z tymi lekarzami. Mam metlik w glowie taki totalny.... ale najwazniejsze ze z lenka ok i juz duza jest :-)
Miss wspaniałe wiesci ;-) takie lubię ;-) ciesze się ;-) a my na 12:30 do rodzinnego - ide po l4 ... ciekawe czy się uda ....
Potem wrócę do domu i z kol się umowilam a potem do gina-mężowi nie mowie bo się zestresuje .... a poza tym @ koniec to weekend będzie mily ;-)
Miss a no tak jest jak dziecko teskni za mama, to straszne:-(
No to super wiesci! Teraz juz niemusisz sie martwic o Lenke;-)
A z tym lekarzem to rzeczywiscie masx teraz dylemat:/ wspolczuje
Anula to caly dzien zaplanowany;-)
Daj znac po wizycie u gina sama jestem ciekawa co ci powie...
A u nas kurde albo corka sie rozklada albo poprostu robi wszystko bym do pracy nieszla;/ narazie ma 37,4 zobacze za jakis czas czy temp rosnie
Hej, objawów nadal więcej, mocniej i w ogole. Sluzu więcej, czuć go, ma specyficzny mleczny zapach, jajniki bolą, że ho ho, brzuch ciągnie, pochwa kluje.