reklama

Staraczki 2014 :)

missiiss: rewelacyjne wieści dzisiaj :) Oby tak dalej było :)

anula: ja i tak ze wszystkimi wynikami badań chodzę na konsultację. Lekarz ma jednak całościowe spojrzenie na wyniki. Powinien i zwykły ginekolog powiedzieć coś na temat wyników. Z tym tsh to różnie bywa. Najważniejsze, ze nie masz ponad normę. &&&& za wizyty :) I daj znać co i jak :)

lux: ooo czyli coś się święcić zaczyna :) A kiedy ostatecznie będziesz testowała? :D

julia: zdrówka dla córki. Może to taki podstęp, żebyś z nią w domku została :):)

reklama
Julcia
Napisalam sie i mi zjadlo. Ale po krotce to mi tez zal naszych dzieciatek. Tak strasznie nie lubie jak dziecku lezka sie kreci w oku... mysle ze nawet pol roku nie bedziesz musiala czekac zeby byc z mala w domu :-) zobacz wiosna idzie a to moment taki ze i nasze cialo budzi sie do zycia :-) ja po macierzynskim albo pojde na 3/4 etatu albo swoja dzialalnosc albo kuroniowka ;-) tez chce byc z dziecmi w domku.

Teraz juz jestem szczesliwa ze z Lenusia jest wszystko ok :-)

Jugoslawa no skpnsultuje ;-) najperw z rodzinnym bo akurat bede .... Potem z ginem .... mam powera ...chce miec pewność że zrobilam wszystko ....

Miss a mi jak przepowiadasz bo ja tez chce ;-) ?

A duzy masz juz brzucho?

No jestem

Wiec tak temperatura rosnie, teraz zasnela co jest oznaka bo nigdy nie spi w dzien. Lekarza mamy popoludniu....

Lux ktorde kochana obys sie niemylila;-) trzymam &&&&
A na kiedy masz termin @?

Miss jejku jakbym chciala tak jak piszesz;-)

reklama
anula, wyniki super moim zdaniem. Ja mam 4,42 tsh ;/ też norma do 4,2. I przez to ten progesteron, a Ty masz go w porządku, więc tarczyca nawet jakby coś tam to nie zaburza raczej płodności. U mnie to widać pięknie na wynikach, że zaburza. Także spokojnie:* ale konsultację możesz odbyć, nie zawadzi ;)

Lux,
3mam kciuki, obyś miała rację ;)

Oglądałam wczoraj zaginioną - co za chory film ;OOOOOOOO tzn. do połowy było ok, a później już mnie zaczął wkurzać :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry