reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee
O matuchno.... 3:20 to ja na drugi bok sie przekrecam. Narazie ani obchodu ani usg nie bylo laza tylko ciagle z tymi studentami a pacjentow maja gdzies. Ciekawe czy ten mlody mi zrobi to usg dzisiaj...

Jazza
Ja tez na wiesci czekam jak tam rozmowa :-)&&&&& trzymam!

Anulcia
Oj nie wiem czy te wyniki trzeba na czczo

reklama
Miss a to jak obchodu jeszcze nie było to rzeczywiście widze maja tam wczasy ....

Moniusia dzieki....jestem na czczo w razie czego ....

Czekam na ta łaske z pracy .... grrr

Anula
To standard tak popieprzonego szpitala to ja jeszcze nie widzialam... dlatego mam nadzieje ze jak stad wyjde bede miala chwile czasu zeby sie zorientowac w szpitalach blizej mnie czy maja oddzial dobry oddzial dla wczesniakow bo to tez musze brac pod uwage i czy lekarze sa normalni. A do klinicznego szpitala to ja juz nie chce dziekuje bardzo...

Miss kochana no to czekamy cierpliwie dalej.Na pewno zrobi to USG.Nie denerwuj sie bo podbuszcze Lenke zeby Ci zasadzila porzadnego kopniaka :tak: ;)

Anulka kochana oby udalo sie zrobic ze badania jak najszybciej :tak:

Oj tak to wstawanie wplywa na mnie nie najlepiej ale jutro juz piateczek wiec tym sie pocieszam :)

Jestem :) mialam ciezki dzien :( bylam z tym dziadkiem na zakupach, zalatwilam mu ogrom spraw i gdy wrocilismy do domu to przyjechala ta babka z opieki z policja i w tergo dziadka jak by diabel wstapil. Zwyzywał ją i calkowicie zaprzepaścił soebie sznase na opiekunke przyznana z gminy, oj dzialo sie. Mam nadzieje, ze mnie tak nie zwyzywa nigdy, bo wtedy od niego odejde, zreszta dzis mu to powiedziałam.

Hej dziewczyny,

ostatnio mam mniej czasu na wchodzenie na forum, ale staram się nadrabiać systematycznie. Czytam, ale rzadziej piszę :)

missiiss: mam nadzieję, że zrobią ci dzisiaj to usg :/ Szpitale kliniczne są specyficzne niestety :(

lux: o niezłe miałaś przeżycia. Ponoć starsi ludzie często bywają bardzo agresywni. To taka natura związana z wiekiem :) Może jeszcze nic straconego z tą opiekunką gminną. No chyba, że po prostu nie chciał dostać.

anula: ja wszystkie badania robię na czczo czy trzeba czy nie :D Mnie pobieranie krwi stresuje i gdybym miała pełny żołądek mogłabym pani pielęgniarce wyhaftować fartuszek :D

jazza: &&&& za rozmowę :) Daj znać czy coś się wyklarowało :) Czasem niestety długo się czeka, ale można trafić że zaraz dają odpowiedź.

julia: bo z wagą to czasem tak jest, że niby ważymy podobnie, a czasem mniej a człowiek i tak czuję się niezbyt komfortowo :( Ja się staram jeść systematycznie...różnie mi to wychodzi, ale powiem ci, że lepiej się czuje. Mniej ociężale i woda mi się nie magazynuje tak jak wcześniej.

Dzisiaj u mnie 24 dc, czekam na @ i na to, żeby mi ta paskudna torbielka zniknęła. Niech sobie idzie i nigdy nie wraca. Kolejny cykl, nowe możliwości, po drodze walentynki :D Oj będzie się działo, będzie :D Muszę stwierdzić, że takie "porażki" cyklowe, które nie są ode mnie zależne mniej bolą. Przynajmniej się nie muszę zastanawiać dlaczego się nie udało :D:D:D
Grunt to szukać plusów :)

reklama
Jugoslawa, bo on uwaza, ze oni maja pokryc caly koszt opiekunki, a oni chca, by on doplacal 230 zl...mi placi o wiele wiecej i co? Bedzie stratny.
Jugoslawa-plus juz jest, bo jestes pod opieka dobrego lekarza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry