Hej dziewczyny,
ostatnio mam mniej czasu na wchodzenie na forum, ale staram się nadrabiać systematycznie. Czytam, ale rzadziej piszę
missiiss: mam nadzieję, że zrobią ci dzisiaj to usg :/ Szpitale kliniczne są specyficzne niestety
lux: o niezłe miałaś przeżycia. Ponoć starsi ludzie często bywają bardzo agresywni. To taka natura związana z wiekiem

Może jeszcze nic straconego z tą opiekunką gminną. No chyba, że po prostu nie chciał dostać.
anula: ja wszystkie badania robię na czczo czy trzeba czy nie

Mnie pobieranie krwi stresuje i gdybym miała pełny żołądek mogłabym pani pielęgniarce wyhaftować fartuszek
jazza: &&&& za rozmowę

Daj znać czy coś się wyklarowało

Czasem niestety długo się czeka, ale można trafić że zaraz dają odpowiedź.
julia: bo z wagą to czasem tak jest, że niby ważymy podobnie, a czasem mniej a człowiek i tak czuję się niezbyt komfortowo

Ja się staram jeść systematycznie...różnie mi to wychodzi, ale powiem ci, że lepiej się czuje. Mniej ociężale i woda mi się nie magazynuje tak jak wcześniej.
Dzisiaj u mnie 24 dc, czekam na @ i na to, żeby mi ta paskudna torbielka zniknęła. Niech sobie idzie i nigdy nie wraca. Kolejny cykl, nowe możliwości, po drodze walentynki

Oj będzie się działo, będzie

Muszę stwierdzić, że takie "porażki" cyklowe, które nie są ode mnie zależne mniej bolą. Przynajmniej się nie muszę zastanawiać dlaczego się nie udało

Grunt to szukać plusów