missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Aschlee
Lap sen -》 [~~] [~~] [~~] [~~] ;-)
Dam znac napewno :-) a co do Leny chyba wiem co tak swirowala pawiana... wczoraj puszka coli i 200 ml kawy co prawda late ale tez kofeina. Dzis tez troche dala popalic ale z przerwami dzis tez pilam cole... dzisiaj to juz chyba zmeczona byla po wczoraj z reszta ja tez. Jutro coli nie pije
to zobaczymy czy to to.
Powiem wam ze mi brakuje takiego styrania w cuagu dnia zeby sie polozyc wieczorem i od razu zasnac... bo nie powiem w dzien mnie sen lamie tak na 30-60 minut ale wieczorem mam problemy z zasypianiem. Jeszcze mi sie chyba stres zaczyna udzielac przed jutrzejszym usg bbbrr tyle mi nagadali ze moj mozg paruje i jakos tak myslec racjonalnie nie umiem
Moniusia
Najwazniejsze ze cos wynika z badan i mozna sie za to wziac. Bo najgorzej jak wszystko wychodzi ok a czlowiek nie moze i nie moze zajsc w ciaze... zycze zeby szybko wdrazyli leczenie i by szybko byl efekt :-)
Anulcia
No z tymi fotkami tutaj w szpitalu to kiepskawo. Ostatnio dostalam zdjecie swojej szyjki i szwu
a ja bym pipki mlodej chciala hahaha ;-)
Jugoslawa
Dzieki :* odpoczywaj. Nie cierpie jak mnie glowa boli bbrr. A od tej porabanej lampy nade mna ktora jak sie nagrEje strasznie bzyczy szalu dostaje bbrrr...
Anulcia
Chlop tez sie martwi... oni sie chyba gorzej boja od nas bo co jak co zenskie problemy najczesciej latwo wyleczyc a u faceta jak jest mega lipa to kiepsko... nie dziwie sie mu ze go to meczy. Bo swoja droga mezczyzni boja sie w takich wypadkach "stracic meskosc" wsparcie jemu tez potrzebne i dodanie odwagi i otuchy i poczucia ze nawet jesli cos by bylo nie tak to bedzie dobrze. Ja z moim staralam sie tak rozmawiac.
Witaj aga:-)
Jazza
To czekam na Ciebie ;-) ja tez niecierpliwiec i napaleniec
kciuli sie przydadza dziekuje :-) swietnie ze juz rozmowa telefoniczna poszla ok. Napewno bedzie super &&& trxymam jutro moooocno :-)
Lap sen -》 [~~] [~~] [~~] [~~] ;-)
Dam znac napewno :-) a co do Leny chyba wiem co tak swirowala pawiana... wczoraj puszka coli i 200 ml kawy co prawda late ale tez kofeina. Dzis tez troche dala popalic ale z przerwami dzis tez pilam cole... dzisiaj to juz chyba zmeczona byla po wczoraj z reszta ja tez. Jutro coli nie pije
to zobaczymy czy to to.Powiem wam ze mi brakuje takiego styrania w cuagu dnia zeby sie polozyc wieczorem i od razu zasnac... bo nie powiem w dzien mnie sen lamie tak na 30-60 minut ale wieczorem mam problemy z zasypianiem. Jeszcze mi sie chyba stres zaczyna udzielac przed jutrzejszym usg bbbrr tyle mi nagadali ze moj mozg paruje i jakos tak myslec racjonalnie nie umiem
Moniusia
Najwazniejsze ze cos wynika z badan i mozna sie za to wziac. Bo najgorzej jak wszystko wychodzi ok a czlowiek nie moze i nie moze zajsc w ciaze... zycze zeby szybko wdrazyli leczenie i by szybko byl efekt :-)
Anulcia
No z tymi fotkami tutaj w szpitalu to kiepskawo. Ostatnio dostalam zdjecie swojej szyjki i szwu
Jugoslawa
Dzieki :* odpoczywaj. Nie cierpie jak mnie glowa boli bbrr. A od tej porabanej lampy nade mna ktora jak sie nagrEje strasznie bzyczy szalu dostaje bbrrr...
Anulcia
Chlop tez sie martwi... oni sie chyba gorzej boja od nas bo co jak co zenskie problemy najczesciej latwo wyleczyc a u faceta jak jest mega lipa to kiepsko... nie dziwie sie mu ze go to meczy. Bo swoja droga mezczyzni boja sie w takich wypadkach "stracic meskosc" wsparcie jemu tez potrzebne i dodanie odwagi i otuchy i poczucia ze nawet jesli cos by bylo nie tak to bedzie dobrze. Ja z moim staralam sie tak rozmawiac.
Witaj aga:-)
Jazza
To czekam na Ciebie ;-) ja tez niecierpliwiec i napaleniec