reklama

Staraczki 2014 :)

lux: powiem ci, że im dłużej się staram to też bardziej się boję robić test :/ A przed @ to już w ogóle :( Na szczęście (lub nie :D) do kolejnego testowania mam jeszcze trochę czasu :)

reklama
Oj, cieżkie dni.
Wczoraj bylam po poludniu u dr. Wytlumaczym mi, ze taki silny bol jajnikow jak mialam ponad 48h po pregnylu to sygnal ze jajeczka pekly i zaczol wydzielac sie progesteron to powoduje oodraznienie i bol. Czyli bol to juz bezposrednio po owulacji. Dobe bo to mowi ze owu byla.
zapytalam sie tez o rezerwe jajnikowa i mam ladna jak na ten wiek i starania sie o pierwsze dziecko.
teraz porobil badania i mam malo lh jak na ten dzien cyklu i rozmiar jajeczek (dwa 13-15) cale opakowanie clo, 300gonalu, 15000pregnylu. Masakra. Ta ma glowa nie chce dobrze pracowac. Jak tak dalej bedzie to jeszcze na MR glowy mnie wysla.
teraz to chyba co dwa, trzy dni bedziemy sie kochac zeby nie przegapic momentu.
dzisiaj M poprzebijal opony w rowerze i musialam go zawiezc, pierw odebrac z pracy, zakupy, naczynia latanie na miotle, obiad, papu dla psa, pranie a tu zooong. Proszku brak!!!!! Kuzwa, maxhu machu autu po proszku.
massssakrrraaaa!!!!!!!!!!!

Lux z drugiej strony rozumiem ....kciuki mimo wszystko ....

Jolasia kurcze oby wszystko zaczęło działać ....

Skontrolowalam sie u gina mówi ze jak dla niego to wszystko gitara mimo i tsh ponad 2 bo mówi ze to nie wymaga interwencji endokrynologa .... mowi ze jak bede spokojniejsza to w 10dc zaprasza na podglądanie jajek i tak az do ovu .... mowi ze się pykac i będzie git .... jedna ciążę mi prowadził to i przylozy się do kolejnej ;-)

jołasia: &&&&& żeby wszystko zadziałało tak jak powinno :) Widzę, że miałaś baaardzo intensywny dzień dzisiaj. Ja to nie znoszę też jak robię coś robię, mam wrażenie, że już koniec, a tu wychodzi, że czegoś brakuje i trzeba zasuwać do sklepu!

lux: uuu widzę, że niezbyt dobre samopoczucie u ciebie. Spróbuj się może zrelaksować trochę, odciągnąć myśli, bo jak się człowiek ciągle nad czymś zastanawia to bardziej czuje objawy różne.

missiiss: jak tam wieczór mija?

anula: no widzisz, wszystko gra :D Teraz tylko bzyku bzyk w odpowiednim momencie :D

Jolasia no jakieś 11 dpo. Ale my kochaliśmy się przed owu, bo ja w owu miałam to zapalenie skóry. Jugosława-jak się wykąpie to idę pod kołdre odpoczywać :) Anula-albo Kropka :)

reklama
Anula - ja nie widze zadnej kreski ale nie wiem czy ciaza byla by mozliwa przy tak bardzo niskim progesteronie.

Co do kroich cykli, moze w koncu cos sie unormowalo, ja mam teraz krwawienie 2 dni i plamienie juz nie krwia 2 dni i to bulo po stymulacji. Wiec pewno dlugosc nie ma znaczenia odnosnie owulacji.wyjatek jezeli bedzie to naprawde krotka i wybitnie skapa @ to mozna pomyslec ze cos nie tak.

Mdlosci wielokrotnie miewalam juz od wielu lat w roznuch fazach chklu. W szczegolnosci w pierwszej polowie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry