reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jolasia no to teraz do dziela ;-)

Anula88 no to fajnie ze lekarz zaproponowal obserwacje;-)
I fajnie ze wyniki ok;-)
Kochana co do fotki to powiem ci ze niewidze tego cienia:/:/
Ale zycze ze jesli ja widzisz ze bedzie xiemniala;-)
A lec jutro na bete !!

A my na antybiotyku dostalam opieke do konca przysslego tygodnia, a pozniej dostane skierowanie na badania i skierowanie do laryngologa:/

anula: ja niestety też nie widzę tej krechy drugiej, ale to faktycznie może być przez światło. Kochana jak na żywo widać to powtórz test za kilka dni i betę zrób :) Będzie pewność. &&&&&& trzymam :)

julia: do laryngologa przez te zatoki córci? Zdrówka życzę. Dobrze, że zwolnienia tyle dostałaś to przynajmniej pobędziecie razem, a przy okazji córcia wyzdrowieje :)

anula, ja widzę tą "kreskę", bo sama ją nie raz widziałam na tym teście - to pre test? Ona wydaje się jakby była faktycznie, ale ona jakby pojawia się w miejscu tej właściwej jako tylko takie zaznaczenie miejsca gdzie ta druga się powinna pojawić. Ale może się mylę, że tak jest u Ciebie, 3mam kciuki :*

julia0903, proszę to niezły maraton..

A ja nie moge odtworzyc fotki w telefonie a komp jest okupowany przez meza :(

Padam juz na dziob leze sobie i zaczelo tak porzadnie padac.Bedzie sie fajnie spalo w nocy :tak: jakos tak szum tego deszczu mnie uspokaja ;)

Julcia
Pobedziecie razem chociaz. Zdrowka dla corci. Przypomnialas mi ze mlodego musze do laryngologa zapisac.

Annulcia
Ja tez nie moge odtworzyc fotki abuu a tak lubie bladziochy ;-)

Aschlee
Wyspij sie kochana. A ja mam saune w sali dwa zmarzluchy jeszcze pod oknem i nie ma jak uchylic przed spaniem zeby choc troche powietrza wpuscic... :-\

Julcia zdrowka dla corci :tak:

Missiiss kochana ka tez mam taka jazde ze zawsze przed spaniem wietrze.Jakos tak lepiej sie spi niz w takim goracym pomieszczeniu :tak:

Ja to tak malo jakos ostatnio pisze bo nie najlepej sie czuje wieczorami moje serduszko daje o sobie znac.Jakies 20 minut temu az sama sie wystraszymal.Nie nawidze tego uczucia :tak: licze na to ze jak odespie bedzie lepiej

Aschlee
No dokladnie a u nas jeszcze jajka na kolacje i jebie jak z murzynskiej chaty bleeee. Dobrze ze nos sie po czasid przyzwyczaja ale najgorzej wyjsc do kibla i wrocic... :-C
Musisz zwolnic obroty kochana nabrac sily i energii. Odpoczywaj i oby maz i corcia daly pospac jutro dlugo :*

Jugoslawa
Kciuki za kolejny cykl&&& chyba da ci pregnyl skoro nie pekly no nie ?? Juz skleroze mam i nie pietam czy pisalas... a wieczor minal mi smetnie. Juz mam dosc siedzenia tutaj. Bylam pod moja dziura pod schodami i przez okno kukalam na dol do wczesniaczkow jak pielegniarki przy nich majstrowaly. To jakos mnie tak wycisza... dobrze ze gorna szyba nie jest zaszroniona to bylo co nie co widac :-)

missiiss: coś pewnie będzie musiał dać, żeby mi pękały. Pewnie właśnie pregnyl, bo to chyba zwykle dają na początku. Ooo mnie też widok dzieciaczków malutkich wycisza i uspokaja. Stres odchodzi jak na zawołanie :) Zmarzluchy przy oknie to mały kłopot. Ja też lubię wywietrzyć przed snem. Zawsze to lepiej się śpi.

aschlee: spokojnej nocki. Mam nadzieję, że jak się wyśpisz i trochę zregenerujesz to serduszko mniej będzie dawało o sobie znać.

Dobrej nocy dziewczyny! :)

reklama
miss, ehh co nie pozwolą na chwilkę otworzyć :( ?

aschlee, uważaj na siebie, to nie żarty :( dobrej nocy :**

Też idę spać, bo padam dzisiaj coś. I już zaczynam za dużo myśleć, więc czas wstać z miejsca. BUZIAKI, dobranoc :****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry