reklama

Staraczki 2014 :)

Lux
A nie wolalabys wiedziec zeby w razie powtorki lekarz mial taka wiedze i mogl cos zaradzic?? Oby oczywiscie nie bylo tego tfutfu. &&& za piekne dwie kreseczki we wtorek :-)

Julcia
Jak rodzinka w komplecie to tak przyjemnie jest :-) ahh mi sie marzy juz tez wspolny weekend... u mnie ok procz baby na sali napisalam nizej jaka franca brrr.tzn tak pewnie nauczona ale z lampa to mi dzisiaj dowaliila...

Jazza
No to teraz &&& zeby szybko wpasc w nowa prace i jej rytm. Czekamy caly czas na wiesci o przyjeciu :-)

Jugoslawa
Ja mialam ochote dzis pospac ale ta babka 57 lat co mi ja dali to Od 6 rano cos nawijala do mnie. Wiec nakrylam sie poduszka i staralam jej nie slyszec. Po 15 min wyl swoja lampe i wlaczyla nade mna bo ja kutwa mac tamta razila w oczy -bezczelna! Mam nadzieje ze ja dzis wypisza. A teraz przezuwa bulke z salata i chrupie jak krolik i mlaska do tego ciagle baki puszcza i kuzwa nie daje otworzyc okna :-\
Ja dzis ide do Ciebie na obiadek i deserek :-D a jutro do mnie przyjada nalesniki i golabki hurrra :-D

Ja juz chce wtorek!!!!!:-)

reklama
Czesc Kobietki no ja w koncu odespalam co prawda tylko do 9 ale zawsze cos :) potem sniadanko a teraz mezul pojechal do apteki a ja planuje dzis leniuchowac no oprocz zrobienia obiadku i porobienia czegos z corcia

Missiiss mniammm golabki az mi sie zachcialo ;) ojjj wspolczuje babek z sali...starsze kobietki to tak czesto maja nie dosc ze spac nie moga to non stop nawijaja ;)

Julia no jak dalej tak bedzie to chyba innego wyjscis nie bede miala tylko isc sprawdzic co sie tam dzieje :tak:

Jazza kochana mam nadzieje ze przez weekend uda mi sie odpoczac i zgromadzic sily na nowy tydzien.Corka zas jakis katar zwlekla :(
Kochana teraz to juz z gorki.Czekam z niecierpliwoscia na wiesci ze przyjeli Cie a potem na Info ze praca jest super i ze jestes zadowolona :tak:

Lux za Ciebie kochana trzymam kciuki :tak:

Ja wstalam zjadlam sniadanko i szczerze to znow najchetniej poszla bym do lozka bo zdazylo mi sie juz zachciec spac :)

Ostatnia edycja:
missiiss: A to babsztyl wredny! No ale nigdy nie wiadomo na kogo się trafi :/ Wtorek już blisko, więc już niedługo odetchniesz. Zapraszam, zapraszam :D szarlotka wyszła super, my zawsze się do niej za szybko dobieramy, kiedy jeszcze ciepła i trudno się kroi, ale ten smak :D Uwielbiam gołąbki :D:D:D Naleśniki zresztą też :D A z czym będziesz miała te naleśniki?

lux: twój termin @ już blisko, więc jakoś wytrzymam :D Szybko zleci. Dopóki nie ma niepokojących objawów to nie jest źle, nie ma się czym martwić. Będzie dobrze :)

aschlee: przyjemnego odpoczywania zatem :)

Jugoslawa
Mmm nie mow mi juz wiecej o tej szarlotce bo w szpitalu zbiega beda mieli :-D ja robie na kruchym z duzymi kawalkami jablek... mmm tez zawsze zaczyna schodzic jak jeszcze ciepla mmmmm ten aromat... ahh sie rozmarzylamm.... :-) nalesniczki z serem i rodzynkami. Marzy mi sie do nich jeszcze polewa ze swiezych truskawek ze smietana i cukrem.. . O matko umre zaraz :-D

missiiss: ja uwielbiam miksowane truskawki! Jak jest sezon to je miksuje z kefirem czy jogurtem albo śmietaną i piję takie koktajle. Mniam! A naleśniczki z serem i rodzynkami też uwielbiam :D Już nic nie mówię o szarlotce :D:D:D

reklama
jazza, tzn. fabuła fajna tak w ciągu filmu było spoko, ale zakończenie takie, że jakbym poszła na to do kina to bym się wkurzyła :P Super kochana, że Wasza miłość kwitnie..:)) cudnie tak poczytać :)

julia0903, "Zaginiona dziewczyna"

Jugosława, dziękuję, spałam dosyć niespokojnie - hitler mi się śnił ;/ ;p ale wyspałam się:)))

mississ, ale się wymeczysz przez ten szpital :P

lux, oby te Twoje objawy były tymi! ;)

Eh, a ja ogarnęłam chatkę i idę pisać pracę mgr, bo zleci i będę w tyle :(
Buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry